藍澄灣業主社群

標題: 今朝搭地鐵返工果陣撞到個斯文敗類. [打印本頁]

作者: Ice    時間: 2005-2-7 09:11:58     標題: 今朝搭地鐵返工果陣撞到個斯文敗類.

話說係銅鑼灣站 有兩個位吉左出黎 由於企得近 我於是走埋去坐啦. 係我後面有一名西裝友. 佢係咁推我去前面喎.
咁我坐低之後咪睥住佢囉. 心諗: 駛唔駛咁呀....

點知佢一開口就用英文俾 d f bombs 我. 仲叫我做 bitch 添呀.......

我差 d 衝口而出答佢: what do you want son?
車 拎住份都市 但就扮晒野咁講英文. 但一開口就粗口 一字記之曰: Cheap!
:evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:
作者: P女    時間: 2005-2-7 09:19:46

最憎d對女性冇禮貌0既男人........... :hit:
作者: FireFire    時間: 2005-2-7 09:23:16

俾我一定#%##%^@佢...(當然係中文流利d嗎)
但其實妳可以大聲話: (先生.你唔好再迫過黎喎...我叫非禮架)
作者: dick queenie    時間: 2005-2-7 09:49:53

攪錯呀....咁都得。
快D通知saga,聽朝送你返工。
見到條友,即丙。
不過你係女仔,又好難響咁多人面前講粗口。
一於叫"非禮" :twisted:
作者: Ice    時間: 2005-2-7 11:39:44

係啦... 我都唔想係公眾地方同個人渣互鬧.....  :poor:
作者: dick queenie    時間: 2005-2-7 11:54:45

[quote:46cda5ffa2="Ice"]係啦... 我都唔想係公眾地方同個人渣互鬧.....  :poor:[/quote]

咪係,我印像中的冰姐,係一個貌美如花,人見人愛,車見車截0既美少女 :em04: 試問面前一個性感尤物 :face13: ,又點會吾憐香昔玉呢?? :em21:  

唯一的解釋,果條西裝友係-------0既 :em03:
作者: dracula    時間: 2005-2-7 12:04:37

[quote:2a06fcb60e="Ice"]係啦... 我都唔想係公眾地方同個人渣互鬧.....  :poor:[/quote]

唔好下下都鬧人先得o架~
dup 佢一鑊咪算囉~
作者: leemoksau    時間: 2005-2-7 12:08:57

[quote:0555f697ed="dick&queenie"]咪係,我印像中的冰姐,係一個貌美如花,人見人愛,車見車截0既美少女 :em04: 試問面前一個性感尤物 :face13: ,又點會吾憐香昔玉呢?? :em21:  

唯一的解釋,果條西裝友係-------0既 :em03:[/quote]
dick咪吼queenie返工唔得閑目及住你就出o黎聊靚女呀. 因住今晚要訓CPU :em17:
作者: leemoksau    時間: 2005-2-7 12:10:22

[quote:4b97daa849="Ice"]係啦... 我都唔想係公眾地方同個人渣互鬧.....  :poor:[/quote]
莫愁語錄:莫與天下無聊之人爭閒氣
(非原創)
作者: saga    時間: 2005-2-7 16:25:33

[quote:d0f6f78ce0="dracula"][quote:d0f6f78ce0="Ice"]係啦... 我都唔想係公眾地方同個人渣互鬧.....  :poor:[/quote]

唔好下下都鬧人先得o架~
dup 佢一鑊咪算囉~[/quote]

Ice 呢期 dup 人都 ok 得架  :face13:
一於 dup 個衰人!   :zdevil:
作者: Ice    時間: 2005-2-7 18:15:02

今日真係黑仔.... 先係尋晚失眠. 到今朝一早就俾人渣鬧.
之後係公司又俾人激到喊........  :em06: (我真係無用........ 唉...... :poor: )
去見客時又俾"車立"夾親.....  :nowords:

我...... 到底發生咩事........  :nowords:
作者: saga    時間: 2005-2-8 09:29:06

[quote:9ea12322b2="Ice"]今日真係黑仔.... 先係尋晚失眠. 到今朝一早就俾人渣鬧.
之後係公司又俾人激到喊........  :em06: (我真係無用........ 唉...... :poor: )

我...... 到底發生咩事........  :nowords:[/quote]

你考可憐 :em06:
作者: saga    時間: 2005-2-8 09:30:22

[quote:a730ca2792="dick&queenie"]

咪係,我印像中的冰姐,係一個貌美如花,人見人愛,車見車截0既美少女 :em04: 試問面前一個性感尤物 :face13: ,又點會吾憐香昔玉呢?? :em21:  

唯一的解釋,果條西裝友係-------0既 :em03:[/quote]

冰姐出名人見人愛 車見車載 小巴見小巴載
Dick 你咁厲害咁都知?  :shock:
作者: P and R    時間: 2005-2-10 07:27:16

點知佢一開口就用英文俾 d f bombs 我. 仲叫我做 bitch 添呀.......

鬧佢一鑊  知你咁厲害........ :em05:
Hey you stupid ugly chick dickhead lick your dogshit ass suck your own. Damm shaggy!

:em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:
作者: dracula    時間: 2005-2-10 10:24:24

[quote:7fa27eb217="Ice"]今日真係黑仔.... 先係尋晚失眠. 到今朝一早就俾人渣鬧.

我...... 到底發生咩事........  :nowords:[/quote]

衰o野走哂~ 今年唔會咁黑仔o架喇~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2