藍澄灣業主社群

標題: 晤知道發生咩事 ? [打印本頁]

作者: SEVEN    時間: 2005-1-5 09:40:56     標題: 晤知道發生咩事 ?

尋晚大約7點到係小巴總站(88F) 晤知發生乜事..有個司機係到沬車我聽到鬧交聲係窗台看看 後來司機同一個人打架 跟住已經有警車及救護車黎到RC !
作者: MP3    時間: 2005-1-5 10:10:14

我收到風話有個乘客要司機即刻開車之後2個隻秋司機種比人打到見血 :em18:
(純粹傳聞唔知真假)
作者: grassman    時間: 2005-1-5 10:47:00

[quote:1be396ff64="MP3"]我收到風話有個乘客要司機即刻開車之後2個隻秋司機種比人打到見血 :em18:
(純粹傳聞唔知真假)[/quote]

咁似係大陸D遭遇o既! :em07:
作者: Hello Kitty    時間: 2005-1-5 10:51:06

我收到風話有個乘客要司機即刻開車之後2個隻秋司機種比人打到見血  
(純粹傳聞唔知真假)

咁唔文明!
作者: POON    時間: 2005-1-5 10:52:24

我都想會晤會係大陸人 ! 但又驚比人話對大陸人有偏見 !
作者: grassman    時間: 2005-1-5 10:56:09

[quote:d520be9aca="OON"]我都想會晤會係大陸人 ! 但又驚比人話對大陸人有偏見 ![/quote]

唔係偏見,係我o係大陸親眼見!
作者: gp    時間: 2005-1-5 11:12:29

之前有報紙報導過有班同胞o係灣仔某酒店搭lift 由二樓去一樓時被困(原因係超載) 佢地被救出後即時嘔打兩名機電技工洩忿. :em18:

所以我o地對佢o地有偏見o係有原因.
作者: MP3    時間: 2005-1-5 22:54:25

好似話系rc住客....香港人!
其實有時坐小巴都覺得rc都有d惡人 :em05:
作者: POON    時間: 2005-1-6 10:54:21

個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !
人地小巴司機都係搵兩餐之馬 做乜要動粗喎 !
作者: SEVEN    時間: 2005-1-6 11:03:39

[quote:9e82cecec1="OON"]個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !
人地小巴司機都係搵兩餐之馬 做乜要動粗喎 ![/quote]

同意極 ! 要保衛家園 !  :em19:
作者: POON    時間: 2005-1-6 13:41:23

SEVEN : 我講下咋 ! 晤好咁認真喎 !  :em03:
作者: SEVEN    時間: 2005-1-6 13:49:47

[quote:0ccdb05774="OON"]SEVEN : 我講下咋 ! 晤好咁認真喎 !  :em03:[/quote]

:em18:  :em18:
作者: 肥度    時間: 2005-1-7 01:07:48

[quote:d8590f2012="SEVEN"][quote:d8590f2012="OON"]個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !
人地小巴司機都係搵兩餐之馬 做乜要動粗喎 ![/quote]

同意極 ! 要保衛家園 !  :em19:[/quote]
見你骨格精奇. 天資聰敏....
十蚊賣本如來神掌秘笈俾你...
保衛rc 和平既重任就交係你既手上面啦
:em17:
作者: Suzuki    時間: 2005-1-7 09:40:52

[quote:cd6ca130b0="肥度"][quote:cd6ca130b0="SEVEN"][quote:cd6ca130b0="OON"]個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !

:em17:[/quote]

呵!原來你就係專喔細路嗰個乞兒!

唔該比本聖火令Y.
作者: 肥度    時間: 2005-1-8 02:17:46

[quote:4a8598d06c="Suzuki"][quote:4a8598d06c="肥度"][quote:4a8598d06c="SEVEN"][quote:4a8598d06c="OON"]個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !

:em17:[/quote]

呵!原來你就係專喔細路嗰個乞兒!

唔該比本聖火令Y.[/quote]

聖火令呀 仲有獨孤九劍六脈神劍九陰真經九陽神功降龍十八掌....
要吾要呀 ?
作者: grassman    時間: 2005-1-8 02:25:56

練齊咁多樣要幾耐?買齊有冇折先!
作者: Robert    時間: 2005-1-8 11:43:02

[quote:b4780c58c9="肥度"]聖火令呀 仲有獨孤九劍六脈神劍九陰真經九陽神功降龍十八掌....
要吾要呀 ?[/quote]
想請問呢位阿生,你係咪賣正版貨先?
如果你係賣"番鹼"o既話,我驚會練到走火入魔喎 :em05:
作者: 肥度    時間: 2005-1-8 20:23:37

要正版呀 好難架喎....
全部係老番喎....而且吾係個個都啱...
骨格精奇...天資一般...$20 一本
天資聰敏...骨格一般...$30 一本
兩樣都吾得 ... $50 一本
買之前要驗一驗先

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2