藍澄灣業主社群

標題: 酒店商場 [打印本頁]

作者: G-NET    時間: 2004-12-29 18:01:48     標題: 酒店商場

酒店商場有九間店舖 一間餐廳. 只有酒店二座有餐廳 其它兩間酒店無任何設施. 店舖分佈如下 酒店一座有4間店舖 酒店二座有3間店舖 酒店三座有2間店舖 其中一間可能係7-11便利店. 所有商店現在還未裝修.

酒店商場將來開幕 酒店客人就不需行過來我們這邊.
作者: POON    時間: 2004-12-30 09:38:57

係就好o羅 ! 尋晚返rc係六座見到一班國內遊行...由六邊行過去蛇仔路 !
(晤知佢地去邊樹 青衣都無野行 ?)
不過真係晤係好慣有咁大班人行黎行去 仲要指手畫腳咁望住d單位 !
作者: P女    時間: 2004-12-30 09:51:35

有日放工見到酒店有人企定係到望住住宅呢邊 好耐都唔郁
:shock:
作者: Billy    時間: 2004-12-30 09:54:30

好耐冇見喎P女.
最近幾好嗎.
日本好玩嗎.
作者: BLUE    時間: 2004-12-30 09:55:15

昨晚差不多9時我也見過 一班人 (10個以上) 在六座門口出面 行出去.............
作者: Billy    時間: 2004-12-30 10:09:07

我返RC時好多L5上面o既人都講"煲東瓜"呀.
重要係一班人添呀.
不過我又冇好反感o既感覺.
佢地講野唔算好大聲算"私文".
又唔見有放"飛劍".
不過未必班班都係咁.
最好唔好比外人入黎啦.
作者: POON    時間: 2004-12-30 10:13:48

其實可晤可以係商場大門口止住d遊客晤好比佢地入L5平台呢 ?
即係88F總站 . 尋晚我見住班人係個度行出去六座大堂門口 !
作者: P女    時間: 2004-12-30 10:15:08

[quote:7f96af359b="Billy"]好耐冇見喎P女.
最近幾好嗎.
日本好玩嗎.[/quote]

係呀 而家忙完囉
你點知我去左日本架?
作者: POON    時間: 2004-12-30 10:19:43

我係估你去日本... !  :em19:
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5712&postdays=0&postorder=asc&start=15
作者: Billy    時間: 2004-12-30 10:20:16

[quote:bb63b676fa="女"]係呀 而家忙完囉
你點知我去左日本架?[/quote]

有上網o既都知啦.
:mrgreen:
作者: Wing and Eva    時間: 2004-12-30 10:23:32

I saw a man in the hotel side take a photo to our resident side. I discovered due to his flash light :em07:
作者: P女    時間: 2004-12-30 10:38:56

[quote:600909dca1="OON"]我係估你去日本... !  :em19:
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5712&postdays=0&postorder=asc&start=15[/quote]

huh!
原來已經通晒天 好冇耐..... :cry:
我仲諗住以單身身份............. :mrgreen:
作者: SEVEN    時間: 2004-12-30 10:45:13

[quote:5dd7445376="OON"]係就好o羅 ! 尋晚返rc係六座見到一班國內遊行...由六邊行過去蛇仔路 !
(晤知佢地去邊樹 青衣都無野行 ?)
不過真係晤係好慣有咁大班人行黎行去 仲要指手畫腳咁望住d單位 ![/quote]

o下 !  :em03:  :em03: 真係自由出入喎 !  :cry:
好無安全咁姐 ! 仲要指手畫腳咁望 以後都晤使開窗喇 !  :em05:  :em05:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2