藍澄灣業主社群

標題: 德古拉兄之願望 [打印本頁]

作者: saga    時間: 2004-12-24 11:43:14     標題: 德古拉兄之願望

dracula 寫到:
唔知o係入伙前可唔可以搵到個女朋友 再結埋婚呢?    <---大想頭~

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=129

一年多喇 ... 我地真係要幫幫佢  :cry:
作者: FireFire    時間: 2004-12-24 11:49:03

唔知伯爵對女朋友有乜野要求呢~~~~ :mrgreen:
作者: saga    時間: 2004-12-24 11:50:37

[quote:3411965fb7="Mr. & Mrs. FireFire"]唔知伯爵對女朋友有乜野要求呢~~~~ :mrgreen:[/quote]

係囉係囉 開個最基本要求來聽下先丫
作者: Billy    時間: 2004-12-24 12:00:29

佢好怕醜.
又唔太主動.
要解決呢個問題.
作者: saga    時間: 2004-12-24 12:06:41

[quote:fd06a96605="Billy"]佢好怕醜.
又唔太主動.
要解決呢個問題.[/quote]

多d帶佢出去d眾會 ~~~

個女仔要好活潑主動先得喇...
作者: FireFire    時間: 2004-12-24 12:07:21

[quote:16ee6484a6="Billy"]佢好怕醜.
又唔太主動.
要解決呢個問題.[/quote]
先用書信聯絡住..得唔得呢.... :
作者: saga    時間: 2004-12-24 12:11:49

[quote:77bc5703e4="Mr. & Mrs. FireFire"]先用書信聯絡住..得唔得呢.... :[/quote]

好似美琪賴茵 湯漢斯  又得唔得呢?
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 12:17:05

哈哈...真係要個女仔活潑d 主動d先有機會播...嘻嘻...
作者: dick queenie    時間: 2004-12-24 12:21:15

德古拉佢已經有暗戀對像......

幣,講錯野,伯爵你唔好咬我....
作者: Billy    時間: 2004-12-24 12:22:04

啊佢講過佢好鍾意飲湯.
識"boat"湯都有機會喎. :em12:
作者: Billy    時間: 2004-12-24 12:23:17

[quote:a60e56da1a="dick&queenie"]德古拉佢已經有暗戀對像......
只要留意下佢出post,看底部首詩就留意到........

幣,講錯野,伯爵你唔好咬我....[/quote]

佢改左啦.
小心比佢吸你血呀.
作者: dick queenie    時間: 2004-12-24 12:30:11

[quote:349a726efb="Billy"]佢改左啦.小心比佢吸你血呀.[/quote]

報告,有吸血鬼正張牙舞爪,聯同女魔頭追殺我..... :evil:
billy.....救命呀 :em06:
作者: Billy    時間: 2004-12-24 12:31:26

講大話.
女魔頭去左Tailand啊.
作者: saga    時間: 2004-12-24 12:34:57

[quote:1343a914b0="dick&queenie"]德古拉佢已經有暗戀對像......

"又到聖誕又到聖誕........."
睇唔出 ...
作者: dick queenie    時間: 2004-12-24 12:36:19

[quote:9c7f67219e="Billy"]講大話.
女魔頭去左Tailand啊.[/quote]

嘩....你講到咁白。 :em03:
莫愁,唔關我事架,係billy講架炸 :em17:  :em17:
作者: Billy    時間: 2004-12-24 12:36:36

[quote:8fa6b09c26="saga"][quote:8fa6b09c26="dick&queenie"]德古拉佢已經有暗戀對像......

"又到聖誕又到聖誕........."
睇唔出 ...[/quote]

改左喇.
作者: saga    時間: 2004-12-24 12:39:02

[quote:70b3cc3298="Billy"]啊佢講過佢好鍾意飲湯.
識"boat"湯都有機會喎. :em12:[/quote]

RC 有兩個單身女士都識煲湯喎 ..
Lxxxxxxx 同  bxxx
作者: saga    時間: 2004-12-24 12:41:22

[quote:bf72f28257="dick&queenie"][quote:bf72f28257="Billy"]講大話.

莫愁,唔關我事架,係billy講架炸 :em17:  :em17:[/quote]

你 ~ 地 ~ 講 ~ 緊 ~ 邊 ~ 個 ~ 同 ~ 邊 ~ 個 ~ 呀 ~  :mrgreen:
我甚麼也不知道 看不見   8)
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 13:08:51

[quote:64a3e4647f="dick&queenie"][quote:64a3e4647f="Billy"]講大話.

莫愁,唔關我事架,係billy講架炸 :em17:  :em17:[/quote]

哦..哦..哦....嘻嘻~~~~ :mrgreen:  :em12:
作者: POON    時間: 2004-12-24 15:05:05     標題: Re: 德古拉兄之願望

[quote:c901acde1f="saga"]dracula 寫到:
唔知o係入伙前可唔可以搵到個女朋友 再結埋婚呢?    <---大想頭~

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=129

一年多喇 ... 我地真係要幫幫佢  :cry:[/quote]

睇晤到喎 ! 所以晤清楚 德古拉兄之願望之前的願望 ! :em08:  :em08:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 21:21:02

[quote:0a69102289="dick&queenie"]德古拉佢已經有暗戀對像......

你班死仔....平安夜都唔比我平平安安 :em05:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 21:24:27

[quote:ddfb5803c8="Kiliyan"][quote:ddfb5803c8="dick&queenie"][quote:ddfb5803c8="Billy"]講大話.

哦..哦..哦....嘻嘻~~~~ :mrgreen:  :em12: [/quote]

我一支公好開心喎~ 你地唔好亂講啦~  :em14:
到我拍拖o既時候一定唔會收埋o既~
作者: dracula    時間: 2004-12-24 21:25:53     標題: Re: 德古拉兄之願望

[quote:44f41d7d7d="saga"]dracula 寫到:

一年多喇 ... 我地真係要幫幫佢  :cry:[/quote]

saga... 我都唔知要多謝你好  :em14:  定係  :em20: 你好........  :twisted:
作者: G-NET    時間: 2004-12-24 21:52:03

酒店有好多靚女遊客.
作者: dracula    時間: 2004-12-24 22:46:58

[quote:178dfb64bc="G-NET"]酒店有好多靚女遊客.[/quote]

真係??? 你點知??? :?:
作者: Robert    時間: 2004-12-24 23:01:03

[quote:277f08f0e2="dracula"]真係??? 你點知??? :?:[/quote]
唔好問咁多喇!過去睇o下咪知囉~ :em09:

主動o的 :em12:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:08:58

[quote:9edcd3d81d="R & M"][quote:9edcd3d81d="dracula"]真係??? 你點知??? :?:[/quote]
唔好問咁多喇!過去睇o下咪知囉~ :em09:

主動o的 :em12:[/quote]

頭先落o左樓下都唔見~ :?
作者: Robert    時間: 2004-12-24 23:19:04

唔係呀!我地一直望住大廈門口,都見唔到你出去。

唔通你除左係一隻吸血蝙蝠之外,仲係一隻吸血蜘蛛 :em03:

Spiderman ~~ Spiderman ~~~
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:25:43

我去o左美景食o野~
作者: Robert    時間: 2004-12-24 23:28:56

無煮麵食咩?
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:36:10

[quote:c7f63b1fb7="R & M"]無煮麵食咩?[/quote]

冇呀~ o係美景食o左個咖哩雞扒飯~ :wink:
作者: Robert    時間: 2004-12-24 23:39:35

哦~咁你聽朝幾點鐘出門口呀 :?:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:40:15

[quote:12dc8e1f74="R & M"]哦~咁你聽朝幾點鐘出門口呀 :?:[/quote]

咩樹???  :?:
作者: Robert    時間: 2004-12-24 23:44:15

如果你遲出門口o既(約12點吧),就~有你著數~冇你洩底~ :em12:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:46:08

[quote:fc7ac39d04="R & M"]如果你遲出門口o既(約12點吧),就~有你著數~冇你洩底~ :em12:[/quote]

:em04:  咁我死都 12點後喇~
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 23:47:27

[quote:e19db80c27="dracula"][quote:e19db80c27="R & M"]無煮麵食咩?[/quote]

冇呀~ o係美景食o左個咖哩雞扒飯~ :wink:[/quote]

哦..係咪果間儂日本野果間? 我都食過 好抵食~ 你一個人去食呀? :!:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:49:04

係o個間茶餐廳~.... 唔記得個名(有波睇o既)~
一個人囉~
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 23:50:37

[quote:b98415995f="dracula"][quote:b98415995f="Kiliyan"][quote:b98415995f="dick&queenie"][quote:b98415995f="Billy"]講大話.

哦..哦..哦....嘻嘻~~~~ :mrgreen:  :em12: [/quote]

我一支公好開心喎~ 你地唔好亂講啦~  :em14:
到我拍拖o既時候一定唔會收埋o既~[/quote]

哈哈哈...都無人話你收埋 叫你主動d快d咋嘛! 雖然單身既生活都唔錯 不過唔好過咁耐播~  :wink:  
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 23:52:31

[quote:fa1610b333="dracula"]係o個間茶餐廳~.... 唔記得個名(有波睇o既)~
一個人囉~[/quote]

又好似唔係我講果間喎...Anyway 早知叫你過黎打邊爐啦~ 我都係0係RC度過平安夜...唔想出去迫...嘻嘻~ [太老喇!] :em05:
作者: dracula    時間: 2004-12-24 23:53:43

[quote:4697bd232a="Kiliyan"][quote:4697bd232a="dracula"]係o個間茶餐廳~.... 唔記得個名(有波睇o既)~

又好似唔係我講果間喎...Anyway 早知叫你過黎打邊爐啦~ 我都係0係RC度過平安夜...唔想出去迫...嘻嘻~ [太老喇!] :em05: [/quote]

妳一個人打邊爐??? :?:
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 23:56:46

[quote:675a6fef8b="dracula"][quote:675a6fef8b="Kiliyan"][quote:675a6fef8b="dracula"]係o個間茶餐廳~.... 唔記得個名(有波睇o既)~

又好似唔係我講果間喎...Anyway 早知叫你過黎打邊爐啦~ 我都係0係RC度過平安夜...唔想出去迫...嘻嘻~ [太老喇!] :em05: [/quote]

妳一個人打邊爐??? :?:[/quote]

哈哈...梗係唔係啦! 同我男朋友喔~ 第一次0係RC打邊爐~ 哈哈...嘩~出面D人嗌得好大聲 你果樹聽唔聽到呀? 點解平安夜都要倒數?  :?: 難明!
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:00:01

咁我點會做電燈炟呢~   :wink:
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-25 00:03:48

[quote:a2e89692c8="dracula"]咁我點會做電燈炟呢~   :wink:[/quote]

唔好咁講~~~我地唔係好浪漫架咋~ 嘩哈哈....喂喂 我隻龜好大隻喇~ 遲D影張相比你睇~ 但係點SHOW到佢大隻呢......
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:05:06

[quote:bc6c5ad1f9="Kiliyan"][quote:bc6c5ad1f9="dracula"]咁我點會做電燈炟呢~   :wink:[/quote]

唔好咁講~~~我地唔係好浪漫架咋~ 嘩哈哈....喂喂 我隻龜好大隻喇~ 遲D影張相比你睇~ 但係點SHOW到佢大隻呢......[/quote]

:roll: 放個榴槤o係隔離拍住影 lor~
作者: Robert    時間: 2004-12-25 00:13:52

[quote:1c82474c0d="dracula"][quote:1c82474c0d="Kiliyan"]唔好咁講~~~我地唔係好浪漫架咋~ 嘩哈哈....喂喂 我隻龜好大隻喇~ 遲D影張相比你睇~ 但係點SHOW到佢大隻呢......[/quote]

:roll: 放個榴槤o係隔離拍住影 lor~[/quote]
:em17: 我驚隻龜以後淨係鐘意食榴槤 :em17:
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-25 00:17:04

[quote:969f1ed30e="R & M"][quote:969f1ed30e="dracula"][quote:969f1ed30e="Kiliyan"]唔好咁講~~~我地唔係好浪漫架咋~ 嘩哈哈....喂喂 我隻龜好大隻喇~ 遲D影張相比你睇~ 但係點SHOW到佢大隻呢......[/quote]

:roll: 放個榴槤o係隔離拍住影 lor~[/quote]
:em17: 我驚隻龜以後淨係鐘意食榴槤 :em17:[/quote]

0靚仔! 玩野呀!!!! :em20: 我唔會咁樣對我既小龜既~  :em16: 小龜乖 唔使驚0下~~錫番~
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-25 00:18:21

應該係0靚妹先0岩呀! 嘻嘻~~~ :mrgreen:
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:20:59

[quote:a4de282ca4="Kiliyan"]應該係0靚妹先0岩呀! 嘻嘻~~~ :mrgreen: [/quote]

咩意思??  :?:
作者: Robert    時間: 2004-12-25 00:22:21

[quote:44a9cb2740="Kiliyan"]應該係0靚妹先0岩呀! 嘻嘻~~~ :mrgreen: [/quote]
我都想0靚呀~~不過我已經~~年紀大~機器壞 :em05:
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-25 00:23:11

[quote:4794e6ee5a="dracula"][quote:4794e6ee5a="Kiliyan"]應該係0靚妹先0岩呀! 嘻嘻~~~ :mrgreen: [/quote]

咩意思??  :?:[/quote]

Hey! 我覆R&M嘛! 我唔知佢係R定係M 咪打左0靚仔囉...咁又覺得佢係M喎 咪打番0靚妹囉...明未呀? :roll:
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:24:18

:mrgreen: 我以為妳話我 tim~
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-25 00:27:08

[quote:bf92782656="dracula"]:mrgreen: 我以為妳話我 tim~[/quote]

你點睇都係死0靚仔啦! 哈哈哈...喂 你鍾意咩類型既女仔JEH? 我識好多好女仔架 講黎聽下丫~ 話唔定你到時多謝我都黎唔切呀~~~
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:29:34

[quote:fd4801f50a="Kiliyan"][quote:fd4801f50a="dracula"]:mrgreen: 我以為妳話我 tim~[/quote]

你點睇都係死0靚仔啦! 哈哈哈...喂 你鍾意咩類型既女仔JEH? 我識好多好女仔架 講黎聽下丫~ 話唔定你到時多謝我都黎唔切呀~~~ [/quote]

冇咩要求~
對我好~ 對我家人好~
唔好講呢 d 啦~  :roll:
作者: grassman    時間: 2004-12-25 00:34:52

[quote:33d494ef7b="dracula"][quote:33d494ef7b="Kiliyan"][quote:33d494ef7b="dracula"]:mrgreen: 我以為妳話我 tim~[/quote]

你點睇都係死0靚仔啦! 哈哈哈...喂 你鍾意咩類型既女仔JEH? 我識好多好女仔架 講黎聽下丫~ 話唔定你到時多謝我都黎唔切呀~~~ [/quote]

冇咩要求~
對我好~ 對我家人好~
唔好講呢 d 啦~  :roll:[/quote]

不如你每晚7-9pm,坐係RC van仔站邊,等RC D人睇o下版! :em04: Sell o下自己嗎!
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:42:11

[quote:5464f10e97="grassman"][quote:5464f10e97="dracula"][quote:5464f10e97="Kiliyan"][quote:5464f10e97="dracula"]:mrgreen: 我以為妳話我 tim~[/quote]

冇咩要求~
對我好~ 對我家人好~
唔好講呢 d 啦~  :roll:[/quote]

不如你每晚7-9pm,座係RC van仔站邊,等RC D人睇o下版! :em04: Sell o下自己嗎![/quote]

:em20:  :em20: :em20:
作者: Robert    時間: 2004-12-25 00:48:09

[quote:2605104741="Kiliyan"]Hey! 我覆R&M嘛! 我唔知佢係R定係M 咪打左0靚仔囉...咁又覺得佢係M喎 咪打番0靚妹囉...明未呀? :roll: [/quote]
如果R發言,佢會o係文章最後加個"R"以示識別!
作者: Robert    時間: 2004-12-25 00:57:05

[quote:d4dc0cee58="grassman"]不如你每晚7-9pm,坐係RC van仔站邊,等RC D人睇o下版! :em04: Sell o下自己嗎![/quote]
坐完RC之後就去葵芳坐o下,葵芳o的人流(女性 :em04: )點都多過RC呱,
伯爵~記得o係心口要掛住個CV紙牌介紹一o下自己(你唔鐘意講野呀o麻)
左手托住個芝士蛋糕,右手攞住缸咸水魚......嘩.....型呀... :em12:
作者: dracula    時間: 2004-12-25 00:59:30

:em06: 我走......
作者: Robert    時間: 2004-12-25 01:06:00

你走得去邊樹~出面風大雨大~你唔覺得RC好溫暖咩 :em04:

我地幾緊張你o既終生大事 :em12:
作者: dracula    時間: 2004-12-25 01:08:58

[quote:60ba52d470="R & M"]你走得去邊樹~出面風大雨大~你唔覺得RC好溫暖咩 :em04:

我地幾緊張你o既終生大事 :em12:[/quote]

我去.....睇燈飾~ :em12:
作者: grassman    時間: 2004-12-25 01:10:45

[quote:085b09ccac="R & M"][quote:085b09ccac="grassman"]不如你每晚7-9pm,坐係RC van仔站邊,等RC D人睇o下版! :em04: Sell o下自己嗎![/quote]
坐完RC之後就去葵芳坐o下,葵芳o的人流(女性 :em04: )點都多過RC呱,
伯爵~記得o係心口要掛住個CV紙牌介紹一o下自己(你唔鐘意講野呀o麻)
左手托住個芝士蛋糕,右手住缸咸水魚......嘩.....型呀... :em12:[/quote]

好呀,咁樣肯定會上埋六點半新聞同壹週刊,好有宣傳成效,呢期實過九龍皇帝啦! :em11:
作者: saga    時間: 2004-12-28 16:19:07

[quote:21c8ced514="dracula"][quote:21c8ced514="R & M"]無煮麵食咩?[/quote]

冇呀~ o係美景食o左個咖哩雞扒飯~ :wink:[/quote]

好味  

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2