藍澄灣業主社群

標題: 好耐無見.......P女~ [打印本頁]

作者: Jess and Burns    時間: 2004-12-24 10:24:42     標題: 好耐無見.......P女~

好似結完婚之後就無見佢上網啦~  :cry:
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-24 10:34:24

係啦! 好掛住佢呀!!!!!! :em21:
作者: dick queenie    時間: 2004-12-24 10:55:08

人地洞緊密月期,享受新婚日子......
作者: Jess and Burns    時間: 2004-12-24 10:58:36

[quote:b5618ee73b="dick&queenie"]人地洞緊密月期,享受新婚日子......[/quote]

但係成個月啦喎....

上次grassman 好似話日本那裡地震呀....跟住P 女又一直無出現過...
好擔心呀~

你不如打個電話比佢啦 你同佢咁熟.
作者: dick queenie    時間: 2004-12-24 11:04:15

[quote:93685cd021="Jess&Burns"]上次grassman 好似話日本那裡地震呀....跟住P 女又一直無出現過...好擔心呀~

你不如打個電話比佢啦 你同佢咁熟.[/quote]

大吉利是~~~
我好似冇佢電話  :em06:
作者: kyu    時間: 2004-12-24 11:24:08

大家放心!

我星期一晚十二點幾在蛇仔路口見到 "女同老公" 旅行反來 冇事啊!
作者: dick queenie    時間: 2004-12-24 11:28:15

[quote:2c1f0c1403="kyu"]大家放心!

我星期一晚十二點幾在蛇仔路口見到 "女同老公" 旅行反來 冇事啊! [/quote]

你下午就happy啦,收工喇 8)
作者: saga    時間: 2004-12-24 11:29:34

今日收下晝 1 點
我都返 RC 打機先  :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2004-12-24 11:30:52

[quote:c845c1027d="kyu"]大家放心!

我星期一晚十二點幾在蛇仔路口見到 "女同老公" 旅行反來 冇事啊! [/quote]

好彩!    

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2