藍澄灣業主社群

標題: 多謝你....陳生 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2003-8-24 00:41:36     標題: 多謝你....陳生

今天我見到這麼多年青業主,very happy..
另外好多謝....mr chan ....做司機,車我們咁多轉....落地盤。
無言感慨。...... :em01:
作者: Crystal    時間: 2003-8-24 00:43:44

Anyway 真的多謝Mr Chan啊 你真的幫了我們很多呢  :roll:
作者: bobo    時間: 2003-8-24 00:45:57

辛苦曬
唔該曬   
多謝你o既幫忙!!!!!
作者: wychan    時間: 2003-8-24 00:48:24

不用客氣,大家的事即是我的事。希望我能跟大家先築起個棚,餘下來的就要大家及其他有心人努力啦!

同時大家可以叫我ANDY,別太(生保)吧.
作者: H and H    時間: 2003-8-24 05:16:38

Thanks Andy!!!
作者: Ray    時間: 2003-8-24 14:51:13

Thanks a lot Andy.
作者: saga    時間: 2003-8-24 22:25:39     標題: Re: 多謝你....陳生

[quote:a6d8061629="dick&queenie"]今天我見到這麼多年青業主,very happy..
另外好多謝....mr chan ....做司機,車我們咁多轉....落地盤。
無言感慨。...... :em01:[/quote]

Andy 佢真係好好人架 ~
我星期五晚第一次見佢已經有咁既感覺  8)
作者: carry and chris    時間: 2003-8-24 23:34:34

THX ANDY TOO~~~
作者: Ha and Kui    時間: 2003-8-25 18:11:53     標題: Re: 多謝你....陳生

[quote:3f2c2fc4fc="saga"][quote:3f2c2fc4fc="dick&queenie"]今天我見到這麼多年青業主,very happy..
無言感慨。...... :em01:[/quote]

Andy 佢真係好好人架 ~
我星期五晚第一次見佢已經有咁既感覺  8)[/quote]

Andy 你真係好好人呀! Million thanks!  :em11:  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2