藍澄灣業主社群

標題: 單身男士請注意~ [打印本頁]

作者: Robert    時間: 2004-12-12 16:40:20     標題: 單身男士請注意~

世界首富的女兒現面向全球徵婚!

該女年方19就讀於美國哥倫比亞大學研修傳播學.

其父為阿拉伯聯合酋長國的一個石油寡頭實際資產超過比爾.蓋茨近4倍。

娶了她,基本上你幾輩子都不用奮鬥了。

目前,阿拉伯聯合酋長國已經照會我國外交部,希望通過QQ這個有效而

便捷的方式,向中國的廣大男士發出邀請。

如果您有意,請直接與騰訊公司客戶服務部進行聯繫。

該國的徵婚組委會將為每一位去阿國相親的男士提供往返頭等艙機票和五星級 酒店食宿。
作者: Robert    時間: 2004-12-12 16:41:39

富豪之女玉照如下! :em04:  :em04:
作者: FireFire    時間: 2004-12-12 17:54:54

嘩~~~伯爵有得諗喎~~~ :shock:
作者: Billy    時間: 2004-12-12 20:25:33

[quote:4e678ef918="Mr. & Mrs. FireFire"]嘩~~~伯爵有得諗喎~~~ :shock:[/quote]

伯爵真係可以諗o下喎....  :em12:
作者: bikbark    時間: 2004-12-12 21:35:50

[quote:9bd855260e="Billy"][quote:9bd855260e="Mr. & Mrs. FireFire"]嘩~~~伯爵有得諗喎~~~ :shock:[/quote]

伯爵真係可以諗o下喎....  :em12:[/quote]
go go go!
作者: dracula    時間: 2004-12-12 22:35:55

:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:
作者: FireFire    時間: 2004-12-12 23:06:00

[quote:27530f5887="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]
爵兄...凡事唔可以睇表面呀...
作者: dracula    時間: 2004-12-12 23:13:06

[quote:e4b132dc7a="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:e4b132dc7a="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]
爵兄...凡事唔可以睇表面呀... [/quote]

我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:
作者: Robert    時間: 2004-12-12 23:24:08

[quote:d96d109dcd="dracula"]我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:[/quote]
溫柔,體貼果o的都未睇到,係friend先叫你去試  :em12:
作者: dracula    時間: 2004-12-12 23:30:46

[quote:71211a8a91="R & M"][quote:71211a8a91="dracula"]我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:[/quote]
溫柔,體貼果o的都未睇到,係friend先叫你去試  :em12:[/quote]

總之我就唔想死住啦  :twisted:
作者: Robert    時間: 2004-12-12 23:42:11

[quote:d3c70a1fff="dracula"]總之我就唔想死住啦  :twisted:[/quote]
僵屍大佬,你仲可以點死呀?
作者: dracula    時間: 2004-12-12 23:43:07

[quote:315acaa490="R & M"][quote:315acaa490="dracula"]總之我就唔想死住啦  :twisted:[/quote]
僵屍大佬,你仲可以點死呀?[/quote]

我再死會永不超生o架~~  :twisted:
作者: Robert    時間: 2004-12-12 23:46:56

[quote:bff2be6ed7="dracula"]我再死會永不超生o架~~  :twisted:[/quote]
你.................去到咁盡 :shock:
作者: dracula    時間: 2004-12-12 23:49:35

[quote:347a6067b7="R & M"][quote:347a6067b7="dracula"]我再死會永不超生o架~~  :twisted:[/quote]
你.................去到咁盡 :shock:[/quote]

我唔會為錢而出賣我o既肉體!! :twisted:
作者: bikbark    時間: 2004-12-12 23:53:58

或者淨係出賣靈魂呢  :em12:
作者: Robert    時間: 2004-12-12 23:55:43

[quote:d93b3b5bc0="dracula"]我唔會為錢而出賣我o既肉體!! :twisted:[/quote]
但係你會為左o的血呀o麻,你睇真o的佢幾肥美 :em04:
作者: grassman    時間: 2004-12-12 23:56:08

美色當前,睇你點忍!
作者: Robert    時間: 2004-12-13 00:02:16

o的肥膏仲可以攞o黎當芝士用 :em12:
作者: eric_818    時間: 2004-12-13 00:47:32

[quote:7f064f0ac0="dracula"][quote:7f064f0ac0="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:7f064f0ac0="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]

我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:[/quote]

如果您得左
就會有好多錢.
到時只需要揾修 x 堂搞搞佢... ...

您睇
欣宜都可以變美女...  :em12:
作者: dracula    時間: 2004-12-13 02:10:29

[quote:01a0792fc8="bikbark"]或者淨係出賣靈魂呢  :em12:[/quote]

bilbark~~ 咁冇人性o既說話妳都講得出!!! :evil:  (講(苦)笑 :? )
作者: dick queenie    時間: 2004-12-13 09:05:08

[quote:a0da2c598a="dracula"][quote:a0da2c598a="bikbark"]或者淨係出賣靈魂呢  :em12:[/quote]

bilbark~~ 咁冇人性o既說話妳都講得出!!! :evil:  (講(苦)笑 :? )[/quote]

伯爵,唔怕~~~個個都冇人性 :em16: ~~呢度有我撐你。做兄弟既o野,有今生,冇來世 :evil: 。我買個"面具"送比你 :?: ,等你幫佢黑布蒙頭 :em17:  :em17: ,要你好過D :em12:
作者: Eddy Lam    時間: 2004-12-13 09:43:32

[quote:4380b158bf="R & M"]但係你會為左o的血呀o麻,你睇真o的佢幾肥美 :em04:[/quote]

個美女D膏咁厚 我諗伯爵都幾難吸到佢D血呀...

伯爵 雖然您要到咁遠 但我地會永遠懷念您ga  :em02:  :em02:
作者: dracula    時間: 2004-12-13 10:19:49

:twisted: 睇o黎我要濫用一下職權 鏟走呢個 topic 先得  :em12:
作者: dick queenie    時間: 2004-12-13 11:06:01

[quote:ffd653fa0e="dracula"]:twisted: 睇o黎我要濫用一下職權 鏟走呢個 topic 先得  :em12:[/quote]

唔好啦~~~
你睇呢度,我地人人都咁緊張你人生大事~~~實在太忘恩負義了 :em06:  :em06:
作者: eric_818    時間: 2004-12-13 14:38:23

[quote:511db82fee="Eddy Lam"][quote:511db82fee="R & M"]但係你會為左o的血呀o麻,你睇真o的佢幾肥美 :em04:[/quote]

個美女D膏咁厚 我諗伯爵都幾難吸到佢D血呀...

伯爵 雖然您要到咁遠 但我地會永遠懷念您ga  :em02:  :em02:[/quote]

咁伯爵咪可以賣樓俾阿 Pooh 表妹囉.
作者: saga    時間: 2004-12-13 17:46:20

[quote:6006cdfc40="eric_818"][quote:6006cdfc40="dracula"][quote:6006cdfc40="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:6006cdfc40="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]

我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:[/quote]

如果您得左
就會有好多錢.
到時只需要zM修 x 堂搞搞佢... ...

您睇
欣宜都可以變美女...  :em12:[/quote]

情況可能係
1. 伯爵苦苦要求下 伯爵夫人走去整容 瘦身 etc. 之後兩人恩愛非常
2. 原來當地越黑越豐滿先至叫靘 係當地 伯爵夫人先係第一大美人 伯爵入鄉隨俗 審美觀隨之而改變 兩人恩愛非常
作者: eric_818    時間: 2004-12-13 21:21:53

[quote:118bcfec54="saga"][quote:118bcfec54="eric_818"][quote:118bcfec54="dracula"][quote:118bcfec54="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:118bcfec54="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]

如果您得左
就會有好多錢.
到時只需要zM修 x 堂搞搞佢... ...

您睇
欣宜都可以變美女...  :em12:[/quote]

情況可能係
1. 伯爵苦苦要求下 伯爵夫人走去整容 瘦身 etc. 之後兩人恩愛非常
2. 原來當地越黑越豐滿先至叫靘 係當地 伯爵夫人先係第一大美人 伯爵入鄉隨俗 審美觀隨之而改變 兩人恩愛非常[/quote]

Happy Ending.         :em04:
作者: FireFire    時間: 2004-12-13 22:06:14

[quote:111e0f2c93="saga"]

情況可能係
2. 原來當地越黑越豐滿先至叫靘 係當地 伯爵夫人先係第一大美人 伯爵入鄉隨俗 審美觀隨之而改變 兩人恩愛非常[/quote]

伯爵唔好諗咁多報左名先算~~~ :em12:
作者: bikbark    時間: 2004-12-13 23:13:09

係啦,試o下send信去先啦,或者人o地唔俾你 in 呢  :em02:
作者: Billy    時間: 2004-12-13 23:50:34

個靚女幾似人狼喎.
到時咪人狼僵屍一家親o羅..... :em17:
作者: Robert    時間: 2004-12-14 00:02:46

伯爵,你得左o既話,我地會幫你攪個簡單而隆重歡送會 :em09:   

上機時千萬唔好望番轉頭呀~知冇  :em12:
作者: leemoksau    時間: 2004-12-14 18:27:43

咁我o地以后咪食唔到伯爵整o既芝士蛋糕?
作者: grassman    時間: 2004-12-14 18:35:00

[quote:a8b9ce4e99="leemoksau"]咁我o地以后咪食唔到伯爵整o既芝士蛋糕?[/quote]

到時,伯爵漏個"奔"比我地,我地都餐餐食鮑魚啦! 況且,伯爵既終生幸福比我地口舌之慾重要D!
作者: dracula    時間: 2004-12-15 10:37:42

[quote:1a70af2830="R & M"]伯爵,你得左o既話,我地會幫你攪個簡單而隆重歡送會 :em09:   

上機時千萬唔好望番轉頭呀~知冇  :em12:[/quote]

:em05: 做鬼都 "怨" 住妳...
作者: dracula    時間: 2004-12-15 10:39:34

[quote:a906942839="grassman"][quote:a906942839="leemoksau"]咁我o地以后咪食唔到伯爵整o既芝士蛋糕?[/quote]

到時,伯爵漏個"奔"比我地,我地都餐餐食鮑魚啦! 況且,伯爵既終生幸福比我地口舌之慾重要D![/quote]

....你已先嘗口舌之慾...講o緊我.... :em05:  :em16:
作者: grassman    時間: 2004-12-17 13:44:22

其實除左伯爵外,RC重有冇寡佬,(有女友D唔計)!
作者: Billy    時間: 2004-12-17 14:03:08

[quote:759ae85165="grassman"]其實除左伯爵外,RC重有冇寡佬,(有女友D唔計)![/quote]

重有好多單身女士..,(有男友D唔計)
Poon 冇計你喇.
作者: Jess and Burns    時間: 2004-12-17 14:05:06

[quote:e2e26baf54="grassman"]其實除左伯爵外,RC重有冇寡佬,(有女友D唔計)![/quote]

G-NET  -----------  :mrgreen:
作者: POON    時間: 2004-12-17 14:15:39

[quote:8ff14c22d0="Billy"]
Poon 冇計你喇.[/quote]

我都叫單身o個喎 !  :em12:
作者: Billy    時間: 2004-12-17 14:17:55

[quote:532335b4ad="OON"][quote:532335b4ad="Billy"]
Poon 冇計你喇.[/quote]

我都叫單身o個喎 !  :em12:[/quote]

比SEVEN見到又話你喇.
:em17:  :em17:
(講o下笑咋)
作者: BLUE    時間: 2004-12-17 14:23:48

poon ; 不要咁花心啦 ! 專一d啦 !  :em16:
作者: POON    時間: 2004-12-17 14:34:22

我都係講下o姐 !

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2