藍澄灣業主社群

標題: 業委會通告 [打印本頁]

作者: G-NET    時間: 2004-12-10 19:47:36     標題: 業委會通告

大家有冇興趣做委員? 我就不是業主 唔使做.
作者: saga    時間: 2004-12-16 12:41:56     標題: Re: 業委會通告

[quote:da5ff6ec7c="G-NET"]大家有冇興趣做委員? 我就不是業主 唔使做.[/quote]

呢度有無邊個業主有興趣?
講出來等我地從詳計議 以免重要職位落入劉阿斗之手  

我同ice 都唔係業主 唔使做  :?
作者: dick queenie    時間: 2004-12-16 12:50:52

:mrgreen:
作者: grassman    時間: 2004-12-16 13:28:48

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-16 13:45:57     標題: Re: 業委會通告

[quote:baabfa6043="saga"][quote:baabfa6043="G-NET"]大家有冇興趣做委員? 我就不是業主 唔使做.[/quote]

呢度有無邊個業主有興趣?
講出來等我地從詳計議 以免重要職位落入劉阿斗之手  

我同ice 都唔係業主 唔使做  :?[/quote]

我都吾係,所以幫吾到手。Sorry  :em14:
作者: dick queenie    時間: 2004-12-16 14:35:19     標題: Re: 業委會通告

[quote:1aff73a4cd="Jeffrey & Shirley"]我都吾係,所以幫吾到手。Sorry  :em14:[/quote]

肥仔....你唔係業主 :?: .....你玩野牙 :twisted:
作者: dick queenie    時間: 2004-12-16 14:38:18

作者: grassman    時間: 2004-12-16 14:40:28

...
作者: dick queenie    時間: 2004-12-16 14:53:37

作者: alankle    時間: 2004-12-16 16:25:00

選網友唔係唔好 不過好似上次會所咁 我怕有0的網友唔太清楚我地架利益所在
我希望可以選一些真係為我地爭取利益架人
最好係提意炒鬼0左管理處0的人 我就一萬個支持佢地啦

雖然我地係業 但係我地太細 無咩見識 所以我地唔會參加
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-12-16 18:12:59

其實委員要做 d 咩
作者: G-NET    時間: 2004-12-16 20:16:51

吹水.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2