藍澄灣業主社群

標題: 楚漢驕雄 (大結局) [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 10:34:46     標題: 楚漢驕雄 (大結局)

今晚大結局,有無趕番屋企睇呀?8:30開始喎!

之後又有 "我的 Band 5 男友" 十一點幾先做完!
作者: Robert    時間: 2004-12-4 10:39:56

會呀!返去睇阿
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 10:43:31

[quote:7ead4deebe="R & M"]會呀!返去睇阿[/quote]

雖然已經知道結果,但係個劇既劇情好緊湊,好想睇埋個尾。 :em04:
作者: Billy    時間: 2004-12-4 11:03:01

睇完先去hotcake度..... :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 11:04:59

[quote:9696c948db="Billy"]睇完先去hotcake度..... :mrgreen:[/quote]

睇完都九點半o路喎! :shock:
作者: Billy    時間: 2004-12-4 11:07:33

[quote:f6b480b562="Jeffrey & Shirley"][quote:f6b480b562="Billy"]睇完先去hotcake度..... :mrgreen:[/quote]

睇完都九點半o路喎! :shock:[/quote]

有時十二點先開始o架...... :mrgreen:
作者: vivian    時間: 2004-12-4 11:20:18

我都會返去睇!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 11:21:32

[quote:2c4c3acbd1="Billy"][quote:2c4c3acbd1="Jeffrey & Shirley"][quote:2c4c3acbd1="Billy"]睇完先去hotcake度..... :mrgreen:[/quote]

睇完都九點半o路喎! :shock:[/quote]

有時十二點先開始o架...... :mrgreen:[/quote]

嘩!我應該答緊尾班車走緊! :shock:
作者: Tomato    時間: 2004-12-4 12:07:46

一定睇
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 12:28:17

[quote:cfa086eab9="vivian"]我都會返去睇![/quote]

好耐無見啦!今日如果有空下午過黎參觀下我間屋吖。不過吾得閑下次再約會妳同妳先生吖! :wink:
作者: vivian    時間: 2004-12-4 12:39:46

謝謝您呀! 我未知下午會不會返RC 可能要晚飯後才返.
明天我會去行山 您們會出嗎?
業主會我也會出席 實有機會見的......    :em12:
您未入伙咩  :roll:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 12:55:05

[quote:8bde386810="vivian"]謝謝您呀! 我未知下午會不會返RC 可能要晚飯後才返.
明天我會去行山 您們會出嗎?
業主會我也會出席 實有機會見的......    :em12:
您未入伙咩  :roll:[/quote]

我明天吾會去。(怕難度高! :em03: )
業主當然要出席啦!到時有機會見啦! :wink:
仲未入伙呀!不過八成攪掂。 :em18:
作者: vivian    時間: 2004-12-4 13:03:23

我想買個廳櫃 個"死人頭恆昌玻璃矮檯" "芽訂"又唔實用 唔想要了.....
好鬼重!!! 唔知點掉??

http://www.pbasehk.com/albums/pig1000miles/testing/6_G.jpg   (右面個件)

有無心水介紹 budget $3000之內
一陣去GOD逛下.....
作者: Billy    時間: 2004-12-4 18:31:53

[quote:5ad68e69a4="vivian"]我想買個廳櫃 個"死人頭恆昌玻璃矮檯" "芽訂"又唔實用 唔想要了.....
好鬼重!!! 唔知點掉??

http://www.pbasehk.com/albums/pig1000miles/testing/6_G.jpg   (右面個件)

有無心水介紹 budget $3000之內
一陣去GOD逛下.....[/quote]

我都係呢個喎.
都ok呀.
明日我都去行山.
使唔使約o係RC等先呀.
我pm我電話比你.
要就call我.
有興趣都可以黎我度坐o下. :mrgreen:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2