藍澄灣業主社群

標題: 網頁廣告被毀 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2004-12-1 11:40:02     標題: 網頁廣告被毀

原本長青村過馬路黎RC呢邊樹上掛住呢度o既廣告.
最近發現被人毀滅o左唔知邊個咁衰. :evil:
作者: Billy    時間: 2004-12-1 22:27:24

今日返黎見到又掛番上去... :?:
作者: dracula    時間: 2004-12-1 22:29:29

[quote:b348247738="Billy"]今日返黎見到又掛番上去... :?:[/quote]

唔通係 GNET? :?:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-2 14:06:15

[quote:660a501e71="dracula"][quote:660a501e71="Billy"]今日返黎見到又掛番上去... :?:[/quote]

唔通係 GNET? :?:[/quote]

正確!佢至叻!

不過另一位置嗰張都比人 meet 埋! :em01:
作者: G-NET    時間: 2004-12-2 23:07:32

廣告被人用刀片破壞 可能係和黃職員做 又可能藍澄灣出現刀片人 第二日刀片人更割斷小巴站上另一張廣告牌 接住路口第二張廣告牌又被破壞. 應該不是食環署做 雖然藍澄灣門口是官地 因為其它商業廣告牌又無事.

的廣告不是我整.  :mrgreen:
作者: dracula    時間: 2004-12-2 23:17:45

:?: 唔係 Gnet 咁係......?
其實而家都唔係咁多已入伙業主知呢個網
有次同個同 lift 女人講 佢話唔知 lor....
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-2 23:17:47

[quote:6288dd610c="G-NET"]廣告被人用刀片破壞 可能係和黃職員做 又可能藍澄灣出現刀片人 第二日刀片人更割斷小巴站上另一張廣告牌 接著路口第二張廣告牌又被破壞.

藍澄灣門口的大樹是官地 但應該不是食環署做 因為其它商業廣告牌又無事.[/quote]

經過我 "藍澄金田一" 推測,好明顯係.....

藍澄刀片人 [ 小姐女士出入要小心 ]  8)

和黃職員忙邊有時間走出去出面,做 D 既野呢!
作者: gp    時間: 2004-12-3 08:49:00

可唔可以o親業主大會o個日 成機同個網頁做宣傳
作者: BLUE    時間: 2004-12-3 11:43:59

下 !em07:  :em07: 咁恐怖...有"刀片人" !  :
作者: G-NET    時間: 2004-12-3 11:45:25

直情係業主大會上表決安裝業主佈告版 同網頁做宣傳 如果管理公司反對 咁和黃...
作者: vivian    時間: 2004-12-3 12:02:24

d手法好卑劣!
介得個牌 介唔到我地把口....  :twisted:
作者: Billy    時間: 2004-12-3 12:09:12

[quote:cd9f536936="vivian"]d手法好卑劣!
介得個牌 介唔到我地把口....  :twisted:[/quote]

其實佢地要咁做o既.
如果日本x貼你都會話點解比佢貼啦.
不過rc外o既佢地就唔應該理.
作者: vivian    時間: 2004-12-3 12:12:59

咁點解又唔見佢介其他樹上的牌?
作者: Billy    時間: 2004-12-3 12:16:12

[quote:943316a3b8="vivian"]咁點解又唔見佢介其他樹上的牌?[/quote]

"不過rc外o既佢地就唔應該理"講樹上的.
RC內都有架.....
作者: wychan    時間: 2004-12-3 12:20:21

嗯.... 可能係我做喎....

因為 小弟卓號"小你飛刀"....

專長係..... 界女...

he he...
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-3 14:45:02

[quote:a7ee469adf="wychan"]嗯.... 可能係我做喎....

he he...[/quote]

小你.....飛刀!咁勁!

哦!你就傳說中既戒男。請受我一野! :em10:
作者: wychan    時間: 2004-12-3 16:15:04

[quote:743a2b2071="Jeffrey & Shirley"][quote:743a2b2071="wychan"]嗯.... 可能係我做喎....

哦!你就傳說中既戒男。請受我一野! :em10:[/quote]

冇錯 在下就是行不改名 坐不改"性" 的

... 你... 飛刀啦....
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-3 16:22:17

[quote:1dd5c467b1="wychan"][quote:1dd5c467b1="Jeffrey & Shirley"][quote:1dd5c467b1="wychan"]嗯.... 可能係我做喎....

哦!你就傳說中既戒男。請受我一野! :em10:[/quote]

... 你... 飛刀啦....[/quote]

吾使咁多個小麻,咁真係好小嗰o路喎! :em03:
作者: wychan    時間: 2004-12-3 16:30:46

[quote:74fb09bf1e="Jeffrey & Shirley"][quote:74fb09bf1e="wychan"][quote:74fb09bf1e="Jeffrey & Shirley"][quote:74fb09bf1e="wychan"]嗯.... 可能係我做喎....

吾使咁多個小麻,咁真係好小嗰o路喎! :em03:[/quote]

傳聞中真正的"小你"大俠最後俾度門夾死左 :em17:
作者: Billy    時間: 2004-12-3 16:35:18

原來版面管理員都會離題......
:em17:  :em17:  :em17:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-3 16:37:56

[quote:84b5605da7="wychan"][quote:84b5605da7="Jeffrey & Shirley"][quote:84b5605da7="wychan"][quote:84b5605da7="Jeffrey & Shirley"][quote:84b5605da7="wychan"]嗯.... 可能係我做喎....

吾使咁多個小麻,咁真係好小嗰o路喎! :em03:[/quote]

傳聞中真正的"小你"大俠最後俾度門夾死左 :em17:[/quote]
咁既人早死早著!要慶祝下啦! :em19:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2