藍澄灣業主社群

標題: 藍澄灣單位出售 [打印本頁]

作者: G-NET    時間: 2004-12-1 00:13:51     標題: 藍澄灣單位出售

不似係拍賣.
作者: Billy    時間: 2004-12-1 00:15:54

有過"起"字o架...
作者: POON    時間: 2004-12-3 14:54:06

今日係蛇仔路口見到街招638呎 180up....咁高價晤知邊樹呢 ?
作者: dick queenie    時間: 2004-12-3 14:54:56

打比鄭先生咪知
作者: FireFire    時間: 2004-12-3 15:07:34

三房好罕有咩.... :
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-3 15:07:40

[quote:1a05faceed="dick&queenie"]打比鄭先生咪知[/quote]

點解刀片人又吾介哩張既 :?:
作者: BLUE    時間: 2004-12-3 15:11:46

[quote:8d33174f20="dick&queenie"]打比鄭先生咪知[/quote]

"鄭先生" 邊個黎 ?  :!:
作者: Billy    時間: 2004-12-3 15:13:46

[quote:b81292b432="BLUE"][quote:b81292b432="dick&queenie"]打比鄭先生咪知[/quote]

"鄭先生" 邊個黎 ?  :!:[/quote]

相入面最低見到一半個名....
作者: BLUE    時間: 2004-12-3 15:44:48

嘩 ! 你地都"得"架啦  咁都留意到 真細心 ! 佩服到五體頭地 !
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-3 15:51:20

希望 D 炒家盡快離開 RC。

等 RC 個市正常 D。

其實大家附近單位,有無 D 未收樓未入伙既情況呀?
作者: Billy    時間: 2004-12-3 15:54:55

我果層有兩個好耐唔見有人出入.
一個租出.
一個賣左裝修中.
其他正常...
作者: BLUE    時間: 2004-12-3 15:56:59

我個層應該全部入曬伙了 !
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-3 16:14:12

我就 G 同 H 座無人出入,由其是 H 我廚房個窗成日都見到黑漆漆。但係好似近日又有成交。

說回買樓當日,個 sales 話只有 H,我就話 A 好 D。最後比多 5 萬買左個 A 番黎。而家都算值得囉!
作者: Tomato    時間: 2004-12-3 23:09:52

我0個層知道入左伙係B D F G........E單位間中有人 H單位剛剛有人入來住 但係佢地好夜先返來 又時返來一陣又走左.....
作者: 維也納    時間: 2004-12-4 00:22:20

[quote:95b39a6923="Jeffrey & Shirley"]我就 G 同 H 座無人出入,由其是 H 我廚房個窗成日都見到黑漆漆。但係好似近日又有成交。

說回買樓當日,個 sales 話只有 H,我就話 A 好 D。最後比多 5 萬買左個 A 番黎。而家都算值得囉![/quote]

H 和 A 好大分別? 差 5 萬?? :?:
作者: Kiliyan    時間: 2004-12-4 00:36:19

我果層就好似入晒伙喇...可能有d未完全搬入黎咁上下...
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 10:17:34

[quote:97596137c3="維也納"][quote:97596137c3="Jeffrey & Shirley"]我就 G 同 H 座無人出入,由其是 H 我廚房個窗成日都見到黑漆漆。但係好似近日又有成交。

說回買樓當日,個 sales 話只有 H,我就話 A 好 D。最後比多 5 萬買左個 A 番黎。而家都算值得囉![/quote]

H 和 A 好大分別? 差 5 萬?? :?:[/quote]

入屋之後比較會明顯 D,因 H 單位望吾曬個泳池,而 A 就可以望多 D 囉! :em04:
作者: Robert    時間: 2004-12-4 10:24:58

[quote:ff0b72c03e="Jeffrey & Shirley"]其實大家附近單位,有無 D 未收樓未入伙既情況呀?[/quote]
有!在我隔離兩家都剛轉了手,遲些他們應該會進行裝修,到時又有排噪 :em18:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 10:27:34

[quote:4aac80d0d4="R & M"][quote:4aac80d0d4="Jeffrey & Shirley"]其實大家附近單位,有無 D 未收樓未入伙既情況呀?[/quote]
有!在我隔離兩家都剛轉了手,遲些他們應該會進行裝修,到時又有排噪 :em18:[/quote]

你地而家係 RC / 公司呀?
作者: Robert    時間: 2004-12-4 10:32:14

[quote:debfae03ae="Jeffrey & Shirley"]你地而家係 RC / 公司呀?[/quote]
係公司 :!:

蛇王上網同你地傾計...呵呵呵
作者: Billy    時間: 2004-12-4 11:06:22

死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 11:20:04

[quote:d0cc9a5382="Billy"]死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)[/quote]

R&M

好彩佢吾係你老細。 :em18:
作者: Robert    時間: 2004-12-4 11:54:30

[quote:4ab4cb3aef="Billy"]死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)[/quote]
老細,如果你有乜野唔滿意,就請立即炒我;
但...記住..記住..記住~補水..補水..補水 :em04:

之後我就會將所有文件一把................ :em09:
作者: Robert    時間: 2004-12-4 12:07:41

[quote:39eeb05bbf="Jeffrey & Shirley"][quote:39eeb05bbf="Billy"]死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)[/quote]R&M
好彩佢吾係你老細。 :em18:[/quote]
就算係都唔怕,我食過o下夜粥,可以被丙得兩o下,
我只怕..............佢反被我o既內功陣傷....... :em12:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-12-4 12:21:09

[quote:ef568373a3="R & M"]
就算係都唔怕,我食過o下夜粥,可以被丙得兩o下,
我只怕..............佢反被我o既內功陣傷....... :em12:[/quote]

妳好 "近" :em03:
作者: POON    時間: 2004-12-6 16:02:35

[quote:fbdf5bd38e="BLUE"]嘩 ! 你地都"得"架啦  咁都留意到 真細心 ! 佩服到五體頭地 ![/quote]

me too ! 網友都得架啦 !  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2