藍澄灣業主社群

標題: 如果過0左執漏期...咁會點架 [打印本頁]

作者: alankle    時間: 2004-11-30 12:36:47     標題: 如果過0左執漏期...咁會點架

我地部冷氣 到而家都未整好 佢地賎到係度開眼講大話 :em13:  :em10:  
話豊澤唔肯叫師傅黎整 :twisted:  :evil:
點知我今朝打去豊澤 佢地話隨到可以到. 只要有吊船就得 :em03:
我想問 如果佢地特登唔叫人幫我地整 攪到過0左執漏期都未幫我整好
我可以點做....... :evil:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-30 12:39:45

要追管理處,落吊船,佢唔落...豐澤真係做唔到野....
作者: alankle    時間: 2004-11-30 12:51:34

就係管理處唔肯落吊船呀.......... :em13: . :em13:
作者: POON    時間: 2004-11-30 13:19:24

不如買過部無咁嬲 !
作者: Hello Kitty    時間: 2004-11-30 13:31:46

[quote:b14743bfc3="OON"]不如買過部無咁嬲 ![/quote]嘩....唔使$$$咩!!
Maybe 吊船 is using for changing A/C for Flat D & E ???
But EMO should help to organize & can't tell lie. :em16:  Complaint to Hutchison ....  :twisted:
作者: Billy    時間: 2004-11-30 13:50:42

[quote:ef4abc78a3="OON"]不如買過部無咁嬲 ![/quote]

我地只可用分體機.
冇吊船一樣安裝唔到.
買新都冇用.

去管理處理論.... :twisted:
作者: SEVEN    時間: 2004-11-30 16:53:36

即係將來要換冷氣機的話 未要求管理處做野 ?
作者: 公公婆婆    時間: 2004-11-30 22:00:33

:evil: 同佢地死過啦,每日每隔十五分鐘打電話去嘈佢一次,睇佢敢唔敢唔理你 :em16:
作者: Billy    時間: 2004-11-30 22:12:05

[quote:07ac647622="公公婆婆"]:evil: 同佢地死過啦,每日每隔十五分鐘打電話去嘈佢一次,睇佢敢唔敢唔理你 :em16:[/quote]

好似好了解點同管理處due喇播....... :em12:
作者: alankle    時間: 2004-12-1 08:18:59

原來吊船係豐澤負責架喎.管理處個林生講架 唔知係唔係真架呢...
如果佢今次再扼我 我實鬧爆佢........... :em13:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2