藍澄灣業主社群

標題: 好懐念昨晚大食會呀!!! [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2004-11-28 12:03:33     標題: 好懐念昨晚大食會呀!!!

啱啱起身, 好鬼肚餓! ops: 唔知道尋晚啲嘢食消耗哂未呢??? :em12: 好後悔冇tart番幾樣嘢食走...好多美食當前又唔夠時間盡食...唉
:em06:
q.
作者: dracula    時間: 2004-11-28 12:08:15

好彩我搶o左 billy "dull" 炒飯 夠我食 3餐(billy咁又米 唔會話我乞衣 dull 拿飯死啦 :mrgreen: )~~ 仲有佢 d 鹵水蛋~~ 好味到呢~~ :em04: 而家剩番一隻都唔捨得食~
作者: Billy    時間: 2004-11-28 22:30:52

[quote:6bfd753f11="dracula"]好彩我搶o左 billy "dull" 炒飯 夠我食 3餐(billy咁又米 唔會話我乞衣 dull 拿飯死啦 :mrgreen: )~~ 仲有佢 d 鹵水蛋~~ 好味到呢~~ :em04: 而家剩番一隻都唔捨得食~[/quote]

咁過獎啊伯爵.  
同你個cheese cake比就冇得比啦. ops:
剩係靠個cheese cake以經夠溝死女啦.  :em04:  :em04:
我今日(o羅)o左D比我女友個妹食.
佢即刻叫我介紹你比佢識喇.....
作者: Robert    時間: 2004-11-28 22:31:44

真係多謝晒咁多位好鄰居留番o的食物俾我呀! :em19:

比利o既鹵水蛋真係好味喎(R問可唔可以教佢整,因為佢好鐘意食o架 );
比利果然係~~~出得廳堂,入得廚房,"訓"得出走廊! :em12:

伯爵o既cheesecake又非常美味;而莫愁o既糕點更加唔駛講啦,R話好有家鄉feel呀 :em11:
作者: Robert    時間: 2004-11-28 22:36:10

[quote:13f0f5a633="Billy"]剩係靠個cheese cake以經夠溝死女啦.  :em04:  :em04:
我今日(o羅)o左D比我女友個妹食.
佢即刻叫我介紹你比佢識喇..... [/quote]
嘩...乜咁正呀,伯爵識做啦... :em04:

(乜而家o的女仔咁主動o既 :em12: )
作者: dracula    時間: 2004-11-28 22:41:37

WEI.............................
我....仲有半個o係度(芒果o者你面).... 有冇人要? :?:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-28 22:44:48

喂 幾時我地又攪個呀? :em19:
作者: dracula    時間: 2004-11-28 22:45:35

[quote:7ecb57d89a="atrick & Cherry"]喂 幾時我地又攪個呀? :em19:[/quote]

就而家啦~~~ 上你度~~~~  :mrgreen:
作者: Robert    時間: 2004-11-28 22:47:06

[quote:01b4d5a726="dracula"][quote:01b4d5a726="atrick & Cherry"]喂 幾時我地又攪個呀? :em19:[/quote]

就而家啦~~~ 上你度~~~~  :mrgreen:[/quote]
讚成 :em17:  :em17:
作者: dracula    時間: 2004-11-28 22:47:39

咁而家行喇~~~ go~~~
作者: Robert    時間: 2004-11-28 22:49:42

[quote:3f10fd9af7="dracula"]咁而家行喇~~~ go~~~[/quote]
你唔好大我 :em16:

只要柏七講一句.....我地.....即上...
作者: dracula    時間: 2004-11-28 22:51:42

等我送個 friend 走先~ 現在要先閃一陣~
作者: Robert    時間: 2004-11-28 22:58:13

[quote:b5eb6330c0="atrick & Cherry"]喂 幾時我地又攪個呀? :em19:[/quote]
最好都係星期六晚喇,因為絕大部份人第二日都唔駛返工
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-28 23:01:40

如果無意見 不如上wychan度囉 橫掂今日比老闆炳黎 有d唔開心 :em18:
作者: Robert    時間: 2004-11-28 23:05:21

[quote:dc0fa02afd="atrick & Cherry"]如果無意見 不如上wychan度囉 橫掂今日比老闆炳黎 有d唔開心 :em18:[/quote]
無問題,我而家pm個電話俾你。
作者: Billy    時間: 2004-11-28 23:05:31

我得喎.
不過要洗完個頭先.
上我道都得.
女友唔o係度 好free啊..
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-28 23:07:42

[quote:3711858f71="Billy"]我得喎.
不過要洗完個頭先.
上我道都得.
女友唔o係度 好free啊.. [/quote]

好 15分鐘後扯肯馬上黎 :em19:
作者: Robert    時間: 2004-11-28 23:14:22

[quote:adafe0bf34="Billy"]女友唔o係度 好free啊.. [/quote]
我係度o既時候你好辛苦咩? :evil: 你想打橫死定打直死呀? :twisted:
(代你女友講o既 :em17: )
作者: Billy    時間: 2004-11-28 23:19:03

[quote:45dd082fec="R & M"][quote:45dd082fec="Billy"]女友唔o係度 好free啊.. [/quote]
我係度o既時候你好辛苦咩? :evil: 你想打橫死定打直死呀? :twisted:
(代你女友講o既 :em17: )[/quote]

上唔上黎11:30pm.
作者: Robert    時間: 2004-11-28 23:20:43

Go...go...go...
作者: Robert    時間: 2004-11-28 23:41:23

伯爵︰

已pm你!
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-29 03:41:26

billy住2座?
難怪今晚見著甘多人出現在樓下!!!
作者: Billy    時間: 2004-11-29 09:45:04

[quote:32118fc214="小恐龍"]billy住2座?
難怪今晚見著甘多人出現在樓下!!![/quote]

尋晚唔係好多人啫.
不過好多人上o黎果時都話o係樓下見到你. :roll:
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-29 11:29:09

[quote:4520ec1bbe="Billy"][quote:4520ec1bbe="小恐龍"]billy住2座?

尋晚唔係好多人啫.
不過好多人上o黎果時都話o係樓下見到你. :roll:[/quote]

甘你都唔邀請我
就係你不對了 :em13:  :em13:  :em13:
作者: Billy    時間: 2004-11-29 11:32:05

[quote:7ea0f12f13="小恐龍"][quote:7ea0f12f13="Billy"][quote:7ea0f12f13="小恐龍"]billy住2座?

尋晚唔係好多人啫.
不過好多人上o黎果時都話o係樓下見到你. :roll:[/quote]

甘你都唔邀請我
就係你不對了 :em13:  :em13:  :em13:[/quote]

係播醒唔起"team".
真係唔好意思... :em14:
下次call你啦.
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-30 00:13:19

[quote:4ed1c0d4c8="Billy"][quote:4ed1c0d4c8="小恐龍"][quote:4ed1c0d4c8="Billy"][quote:4ed1c0d4c8="小恐龍"]billy住2座?

尋晚唔係好多人啫.

甘你都唔邀請我
就係你不對了 :em13:  :em13:  :em13:[/quote]

係播醒唔起"team".
真係唔好意思... :em14:
下次call你啦.[/quote]

下次請食飯啦

不過無論點都要2個幾星期之後呢
sigh...............

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2