藍澄灣業主社群

標題: 長沙灣碧海藍天 [打印本頁]

作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:16:52     標題: 長沙灣碧海藍天

碧海藍天由恆隆地產發展 參觀了第三座低層海景單位 約650呎. 樓盤質素都幾好 但係深水步區買豪宅就唔值了.
作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:18:02

...
作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:20:38

...
作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:22:45

...
作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:23:50

...
作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:24:55

...
作者: G-NET    時間: 2004-11-27 11:28:30

...
作者: Little Alice    時間: 2004-11-28 00:33:35

if just see the photo it seems that not much better than RC ............
作者: cute    時間: 2004-11-28 00:42:57

Thank you G-net.
屋內的toilet好似求其左d.
但屋外的設施及會所大堂都幾好喎.
作者: Ray008    時間: 2004-11-28 21:40:57

G-NET
你真係好鬼神通廣大,咁多樓盤O陷熙ㄜ琝A影到。
同埋你對新樓盤都好有興趣,查實你認為邊個樓盤係最佳呢?
作者: G-NET    時間: 2004-11-28 22:46:02

港島區 我會選貝沙灣同嘉亨灣.
九龍區 我會選碧海藍天同君臨天下.
新界區 我會選藍澄灣同維景灣畔.

今個星期最新樓盤 香港渣甸山 名門.
http://www.midland.com.hk/agency/chi/residential/developer_project/thelegend/
作者: SEVEN    時間: 2004-11-29 09:40:12

新界區 我會選藍澄灣同維景灣畔.

維景灣同藍澄灣比較
我會選擇藍澄灣 只因為平 靚 正 !
作者: Hello Kitty    時間: 2004-11-29 09:57:39

我會選擇藍澄灣 只因為平 靚 正 !

Agree !!!!
作者: Billy    時間: 2004-11-29 09:59:37

都唔平啊.
我果時問過價.
三座10樓內園要280萬. :shock:
最後冇買.
作者: Little Alice    時間: 2004-11-29 22:37:53

Billy do you refer to RC?? :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2004-11-29 22:45:34

[quote:8947578cf0="Little Alice"]Billy do you refer to RC?? :mrgreen:[/quote]

唔鍾意RC就賣o左換o左樓啦.
咩都唔計剩計班好鄰居己經唔捨得賣.
除非樓價大升賣樓轉租.
如果唔係起碼住五年先捨得賣.
作者: kyu    時間: 2004-11-30 12:00:20

[quote:478eccaeb8="Billy"][quote:478eccaeb8="Little Alice"]Billy do you refer to RC?? :mrgreen:[/quote]

唔鍾意RC就賣o左換唔樓啦.
咩都唔計剩計班好鄰居己經唔捨得賣.
除非樓價大升賣樓轉租.
如果唔係起碼住五年先捨得賣.[/quote]

同意啊!  
作者: POON    時間: 2004-11-30 12:14:57

[quote:fc534468e8="Billy"]都唔平啊.
我果時問過價.
三座10樓內園要280萬. :shock:
最後冇買.[/quote]

你所只三座10樓內園要280萬係rc嗎 ? :?:
作者: grassman    時間: 2004-11-30 12:21:19

Dreaming!
作者: Billy    時間: 2004-11-30 13:41:06

[quote:1219e7344c="OON"]

你所只三座10樓內園要280萬係rc嗎 ? :?:[/quote]

長沙灣碧海藍天 呀.
作者: SEVEN    時間: 2004-11-30 16:43:32

仲以為rc升得咁高添 !

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2