藍澄灣業主社群

標題: 西田百貨秋季大減價............^0^ [打印本頁]

作者: FireFire    時間: 2004-11-23 21:31:05     標題: 西田百貨秋季大減價............^0^

由本星期四--六......大家有時間可以去睇睇有冇平嘢買la...     
作者: dracula    時間: 2004-11-23 22:01:48

呢個星期五就去睇o下先~~
作者: diedsee    時間: 2004-11-23 22:45:16

好鬼多人....去過一次.....怕怕
作者: POON    時間: 2004-11-24 14:13:53

平日放工去 無咁多人掛 ?
作者: diedsee    時間: 2004-11-24 23:45:38

上次我 day off 去都迫死
作者: leemoksau    時間: 2004-11-24 23:49:40

其實有乜o野好買呢﹖
作者: Billy    時間: 2004-11-24 23:51:23

[quote:8c9a1a3b50="leemoksau"]其實有乜o野好買呢﹖[/quote]

平野同特價野.... :mrgreen:
作者: leemoksau    時間: 2004-11-24 23:53:32

有時我都想刺激香港經濟﹐但係行成日都未必買到一樣o野﹐反而掃街食o左好多o野。
作者: Billy    時間: 2004-11-25 00:00:54

[quote:a2bb47d777="leemoksau"]有時我都想刺激香港經濟﹐但係行成日都未必買到一樣o野﹐反而掃街食o左好多o野。[/quote]

咁冇法啦.
有時街邊D野又真係幾好味.
curry魚蛋啦.
雞旦仔啦.
碗仔"次"啦.
腸粉啦.
燒賣啦.
........
好味好味.. :em04:
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 09:38:34

[quote="leemoksau"]其實有乜o野好買呢﹖[/quote

女人天生係購物狂 ! 一定鍾意行街買衫喎 !  :!:
作者: leemoksau    時間: 2004-11-25 10:43:05

點解我唔鐘意呢? :?:  唔通我唔係女人? :em03:
作者: wychan    時間: 2004-11-25 10:46:23

[quote:c4c66871bc="leemoksau"]點解我唔鐘意呢? :?:  唔通我唔係女人? :em03:[/quote]

冇錯!! 你唔係女人...... :em13:

你係女仔.. :mrgreen:  :em12:
作者: Ricky and Carol    時間: 2004-11-25 10:59:23

[quote:7e2bcad756="wychan"][quote:7e2bcad756="leemoksau"]點解我唔鐘意呢? :?:  唔通我唔係女人? :em03:[/quote]

冇錯!! 你唔係女人...... :em13:

你係女仔.. :mrgreen:  :em12:[/quote]

點介定女人同女仔架... :
作者: leemoksau    時間: 2004-11-25 11:22:07

我諗Andy的意思係:有男朋友或者老公就介定為女人冇就介定為女仔.係唔係呀?
作者: wychan    時間: 2004-11-25 11:22:37

睇來都要驗明正身先得啦.....

檢驗方法........................................ 測試她喜不喜歡shopping
作者: Billy    時間: 2004-11-25 11:36:05

[quote:ca0b3b6386="wychan"]睇來都要驗明正身先得啦.....

檢驗方法........................................ 測試她喜不喜歡shopping[/quote]

我既定義是...
未婚------->女仔.
已婚------->私奶.
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 11:53:35

其實女人同女仔都係一樣 只係形容晤同之馬 為什麼要執著個字眼呢 ?
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 11:55:48

[quote:565000d910="Billy"][quote:565000d910="wychan"]睇來都要驗明正身先得啦.....

檢驗方法........................................ 測試她喜不喜歡shopping[/quote]

我既定義是...
未婚------->女仔.
已婚------->私奶.[/quote]

咁離左婚叫乜 ?
作者: Billy    時間: 2004-11-25 11:56:34

[quote:0fb7694518="SEVEN"]其實女人同女仔都係一樣 只係形容晤同之馬 為什麼要執著個字眼呢 ?[/quote]

唔同 :em16:
呀婆係女人.
但你會唔會叫呀婆做女仔呀. :em12:
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 12:09:21

會啊 ! 我都會叫我外婆做小姐或靚女 阿媽叫靚女媽咪 老豆叫靚仔...
作者: Billy    時間: 2004-11-25 12:10:51

:em18:
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 12:12:01

我估"莫愁"一定係好女強人<仲要係好強個仔> 通常女強人晤會浪費時間去shopping !
作者: Billy    時間: 2004-11-25 12:16:06

咁你星期六黎唔黎大食會見見佢啊....
作者: leemoksau    時間: 2004-11-25 12:19:55

[quote:fef71328a1="SEVEN"]我估"莫愁"一定係好女強人<仲要係好強個仔> 通常女強人晤會浪費時間去shopping ![/quote]
唔係女強人 係孤寒唔會浪費金錢去shopping.
再加上為食 食到肥哂著唔到靚衫.
作者: Billy    時間: 2004-11-25 12:29:18

[quote:d7be00130d="leemoksau"][quote:d7be00130d="SEVEN"]我估"莫愁"一定係好女強人<仲要係好強個仔> 通常女強人晤會浪費時間去shopping ![/quote]
唔係女強人 係孤寒唔會浪費金錢去shopping.
再加上為食 食到肥哂著唔到靚衫.[/quote]

唔係好肥啫........
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 12:30:03

我要返工喎 !
作者: BLUE    時間: 2004-11-25 14:29:58

Billy

你怎樣定義 "肥 " ? 是不是根據 莫愁高度和重量計算 呢 ??? 她有幾重?? :em12:
作者: leemoksau    時間: 2004-11-25 14:42:21

睇同邊個比啦. 同R比我又唔算太肥.
作者: Billy    時間: 2004-11-25 15:01:25

[quote:abec0d4c44="BLUE"]Billy

你怎樣定義 "肥 " ? 是不是根據 莫愁高度和重量計算 呢 ??? 她有幾重?? :em12:[/quote]

主觀感覺.
我覺得佢都係肥你少少啫.(呢個就係主觀o既比較)
作者: Robert    時間: 2004-11-25 15:59:08

[quote:cb97ad8e52="leemoksau"]睇同邊個比啦. 同R比我又唔算太肥.[/quote]喂~喂~~~唔同喎!
妳係女"樹",佢係男"樹"。

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2