藍澄灣業主社群

標題: 3生活 新生活 - 電視廣告片段 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-22 01:07:54     標題: 3生活 新生活 - 電視廣告片段

片段
http://203.184.147.80/3tvc/3g_live3_c.wmv

幕後花絮
http://203.184.147.80/3tvc/3g_live3_makingof.wmv
作者: BLUE    時間: 2004-11-23 09:25:14     標題: Re: 3生活 新生活 - 電視廣告片段

嘩 !  :em04:
作者: POON    時間: 2004-11-23 10:07:15

ok啦 ! leon 以前拍個d廣告正好多 !
作者: Billy    時間: 2004-11-23 10:10:47

我覺得"四大XX" Leon keep 得最好.
作者: POON    時間: 2004-11-23 10:13:42

佢好似老左 肥左 好多喎 !
作者: Billy    時間: 2004-11-23 10:19:28

[quote:982ff96b1e="OON"]佢好似老左 肥左 好多喎 ![/quote]

如果同令外三個比較呢. :em12:
作者: POON    時間: 2004-11-23 10:31:57

咁我緊係選"leon" 少女時期 最鐘意係佢...又高大又英俊......
作者: BLUE    時間: 2004-11-23 12:15:24

POON ME TOO !
最喜歡係LEON同董愛玲拍廣告 ! <首主題係"那有一天不想你">
晤知大家仲記晤記得 ?
作者: SEVEN    時間: 2004-11-23 13:32:53

我有齊晒佢d廣告片段 !
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-23 14:02:29

我鍾意唱佢 D 廣告歌多 D (因為比較 heat)。

吾知幾時可以攪番次卡拉 OK 呢?大家有無興趣呀?
作者: POON    時間: 2004-11-23 15:54:39

好呀 ! 我第一個參加....
作者: Robert    時間: 2004-11-23 18:02:32

我唔係好鐘意 leon,但佢有首歌我覺得幾好聽同幾有意思!

[過去每日同路往,不懂珍惜那些境況;這晚我獨來獨往....]<---好似係"情深說話未曾講"唔知有無記錯。 :roll:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-23 23:26:39

[quote:269a6e3d41="OON"]好呀 ! 我第一個參加....[/quote]

咁我做第二個啦!

q.
作者: dick queenie    時間: 2004-11-23 23:28:23

[quote:03fc65bfd1="R & M"]我唔係好鐘意 leon,但佢有首歌我覺得幾好聽同幾有意思!

[過去每日同路往,不懂珍惜那些境況;這晚我獨來獨往....]<---好似係"情深說話未曾講"唔知有無記錯。 :roll:[/quote]

q.

情深說話未曾講        黎明

仍然在遠方  追我夢與想
  繼續懷念你  卻又這麼漫長
  從前未會想  感覺是雙方
  你若燃亮我  我亦要懂得釋放

* 過去每日同路往  不懂珍惜那些境況
  這晚我獨來獨往  卻是太後悔浪費共對時光

~ 你這剎那在何方  我有說話未曾講
  如何能聯繫上  與你再相伴在旁
  愛意要是沒回響  世界與我又何干
  原來仍然是你  叫我永不斷自強  如晨光

# (情意比天更晴朗  無數遠景再同創)
  遙遙同往  (願再去找更遼闊同行地方)  在途上

情路獨個闖  溫暖是妄想
  每日來又往  也像隔一道牆
  回頭又再想  心裏漸奔放
  你若能會意  掛念已找到方向

Repeat * ~ ~ #
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-23 23:34:00

大家如果唱 K,有乜建議呢?
作者: dick queenie    時間: 2004-11-23 23:35:24

[quote:6d3ad8a458="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

q. :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-23 23:40:23

[quote:020d744d23="dick&queenie"][quote:020d744d23="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

q. :mrgreen:[/quote]

財子先生夫人,今個星期六下午上我屋企唱吖。不過可能吾多夠碟喎,不如....
作者: dick queenie    時間: 2004-11-23 23:46:27

[quote:bbcd136789="Jeffrey & Shirley"][quote:bbcd136789="dick&queenie"][quote:bbcd136789="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

財子先生夫人,今個星期六下午上我屋企唱吖。不過可能吾多夠碟喎,不如....[/quote]

很可惜...我哋呢個星期六要遠征長洲...夜晚個大食會都去唔倒 :em06:  星期日得唔得呀 :?:  

q.
作者: dick queenie    時間: 2004-11-23 23:48:42

呢首係我近期比較喜歡0既歌...:em04:

q.  

愛是最大權利  PinkPung

作曲: 李漢文 (ON YOUR MARK)
作詞: 夏至
編曲: Ping Pung
監製: 雷頌德 / 李漢文 (ON YOUR MARK)

可不可與你放膽嬉戲
忘掉日與夜那些限期
不管身邊幾多無聊道理

手拖手與你演齣好戲
遊行直到夜晚多淒美
爭取這一次  走幾千百里

沿途留心  掌心的知覺也著緊
我認我認我愛得太過份
人群漸近  想改寫你我命運
任天塌下亦前行  哪怕你說我天真

*憑我徹底的勇氣  愛是最大權利
不理場面不偉大  我共你始終同遊生死
還有哪一種結尾  花光一切在乎你
沒有想過太多  我只需要你*

路到盡頭也置之不理
寧願為愛著你不捨棄
爭取多一次  我身邊有你

沿途祈禱  始終一天我會望到
你是你是我的所有態度
無從預告  多曲折每斷路
路中幾多的勸告  我怕我會聽不到

憑我徹底的勇氣  愛是最大權利
不理場面不偉大  我共你始終同遊生死
還有哪一種結尾  花光一切別嫌棄
若已想過太多  我只知愛你

Repeat *
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-23 23:52:39

[quote:e2d7cca582="dick&queenie"][quote:e2d7cca582="Jeffrey & Shirley"][quote:e2d7cca582="dick&queenie"][quote:e2d7cca582="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

財子先生夫人,今個星期六下午上我屋企唱吖。不過可能吾多夠碟喎,不如....[/quote]

很可惜...我哋呢個星期六要遠征長洲...夜晚個大食會都去唔倒 :em06:  星期日得唔得呀 :?:  

q.[/quote]

咁呀!不如星期六 confirm 你地啦!
作者: dick queenie    時間: 2004-11-24 00:05:33

星期五晚都得0架(唔係太夜就唔怕啦...係咪?):em12:

q.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-24 00:14:49

[quote:c74f557443="dick&queenie"]星期五晚都得0架(唔係太夜就唔怕啦...係咪?):em12:

q.[/quote]

因為要配合一下 "大人",吾敢 firm 你住。 :wink:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-24 00:17:10

[quote:3ade19cc64="Jeffrey & Shirley"][quote:3ade19cc64="dick&queenie"]星期五晚都得0架(唔係太夜就唔怕啦...係咪?):em12:

q.[/quote]

因為要配合一下 "大人",吾敢 firm 你住。 :wink:[/quote]

雪梨就好啦...你事事以佢為先...

q. :|
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-24 00:21:53

[quote:5843c43536="dick&queenie"][quote:5843c43536="Jeffrey & Shirley"][quote:5843c43536="dick&queenie"]星期五晚都得0架(唔係太夜就唔怕啦...係咪?):em12:

q.[/quote]

因為要配合一下 "大人",吾敢 firm 你住。 :wink:[/quote]

雪梨就好啦...你事事以佢為先...

q. :|[/quote]

可能要打交黎決定傢! :em18:
作者: POON    時間: 2004-11-24 09:37:29

[quote:4b63cbd5b5="R & M"]我唔係好鐘意 leon,但佢有首歌我覺得幾好聽同幾有意思!

[過去每日同路往,不懂珍惜那些境況;這晚我獨來獨往....]<---好似係"情深說話未曾講"唔知有無記錯。 :roll:[/quote]

其實佢有好多歌都好好聽 雖然唱功馬馬地 !  :em11:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-24 13:50:42

[quote:8d9087dbe5="OON"][quote:8d9087dbe5="R & M"]我唔係好鐘意 leon,但佢有首歌我覺得幾好聽同幾有意思!

其實佢有好多歌都好好聽 雖然唱功馬馬地 !  :em11:[/quote]

送個 "假" 黎明 live concert 比你啦!
作者: POON    時間: 2004-11-24 14:05:42

:em04:  :em04:  :em04:
作者: BLUE    時間: 2004-11-24 14:23:51

[quote:6af1ef8454="Jeffrey & Shirley"]

送個 "假" 黎明 live concert 比你啦![/quote]

"假" 黎明幾時開concert ?  :em05:
作者: SEVEN    時間: 2004-11-24 16:03:29

係晤係Jeffrey你扮"假" 黎明
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-25 01:59:39

[quote:1d8f950179="SEVEN"]係晤係Jeffrey你扮"假" 黎明[/quote]

如果你黎,就話過你知啦!
作者: SEVEN    時間: 2004-11-25 09:29:49

請問黎你屋企嗎 ?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-25 14:02:35

[quote:3902568506="SEVEN"]請問黎你屋企嗎 ?[/quote]

我可能無乜碟 ARM 大家唱,出去 K 場唱又如何呢?K 場比較多碟打。

其實上我屋企同出去都無所為,大家比比意見啦!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2