藍澄灣業主社群

標題: 今日入o左伙啦 [打印本頁]

作者: bikbark    時間: 2004-11-21 22:07:54     標題: 今日入o左伙啦

今日終於都搞o左入伙儀式啦!
成班親朋戚友上o左o黎飲飲食食,可能佢o地大聲o左d,
如果今日有嘈親附近街坊o既話,真係唔好意思  ops:

不過下星期日又有另一班人上o黎玩......  :shock:
作者: dracula    時間: 2004-11-21 22:09:59

恭喜恭喜! RC 同人恭祝 bikbark 新居入伙之喜!
作者: Billy    時間: 2004-11-21 22:11:40

恭禧恭禧.
作者: 公公婆婆    時間: 2004-11-21 22:28:40

想問下搬入去那日同埋入伙係咪要分兩日?係咪兩日都要選好日子? :roll:
作者: bikbark    時間: 2004-11-21 22:28:52

有時間上o黎坐下
作者: bikbark    時間: 2004-11-21 22:34:01

我o地都係聽屋企人吩咐要做入伙儀式咋,搞完儀式就當入o左伙之後,到時正式搬入去住都唔再搞啦。
作者: 公公婆婆    時間: 2004-11-21 22:35:17

:em03: 即係入去玩左一輪入伙先搬野入去住?? :?:
作者: FireFire    時間: 2004-11-21 22:37:39

幾時輪到我地上黎打攪打攪呀............. :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2004-11-21 22:39:39

[quote:da6e5b8f95="bikbark"]有時間上o黎坐下[/quote]

依家有時間.
但唔知你住邊.
你今晚o係唔o係rc呀.
作者: bikbark    時間: 2004-11-21 22:39:58

星期六日,隨時歡迎 ,閒日免問
作者: bikbark    時間: 2004-11-21 22:43:09

你o地見到我夜晚上網o既話,一定唔o係rc,因為o個邊無腦,hehe
今個星期六會過去,因為要整定d甜品星期日食   :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2004-11-21 22:47:21

[quote:ae39c41999="bikbark"]你o地見到我夜晚上網o既話,一定唔o係rc,因為o個邊無腦,hehe
今個星期六會過去,因為要整定d甜品星期日食   :mrgreen:[/quote]

下星期大食會完去你樹參觀?????? :?:
作者: bikbark    時間: 2004-11-21 22:51:54

大食會幾點完呀?太夜就唔得啦,因為要返香港o個邊
不過我都想落去踩場o既  :em09:
作者: Billy    時間: 2004-11-21 22:56:26

好似係18:00-22:00.
會唔會太夜.
作者: bikbark    時間: 2004-11-21 23:00:02

應該走o左啦
唔緊要啦,我pm個contact俾你,到時你call我
作者: Billy    時間: 2004-11-21 23:06:00

[quote:f1fd2b369f="bikbark"]應該走o左啦
唔緊要啦,我pm個contact俾你,到時你call我[/quote]

收到唔該.
作者: dick queenie    時間: 2004-11-22 00:14:23     標題: Re: 今日入o左伙啦

[quote:3b173e688a="bikbark"]今日終於都搞o左入伙儀式啦!
成班親朋戚友上o左o黎飲飲食食,可能佢o地大聲o左d,
如果今日有嘈親附近街坊o既話,真係唔好意思  ops:

不過下星期日又有另一班人上o黎玩......  :shock:[/quote]

咁你預備咗咩食物呀 :?: 一定好辛苦啶喇!

q.
作者: bikbark    時間: 2004-11-22 09:29:39

飲買o既果汁 食拜完神o既燒肉同埋朋友送o既果籃 仲有薯片同朱古力  :em12:

不過o黎緊o個個禮拜就應該會整少少甜品 其他野食就因為唔係好識整 所以就......
作者: Robert    時間: 2004-11-22 09:35:06

bikbark︰

恭喜新居入伙 :em19:
作者: bikbark    時間: 2004-11-22 09:39:13

多謝晒!
作者: H and H    時間: 2004-11-22 12:56:44

恭喜晒呀!!!
作者: dick queenie    時間: 2004-11-22 13:13:19

[quote:8500dec44c="bikbark"]飲買o既果汁 食拜完神o既燒肉同埋朋友送o既果籃 仲有薯片同朱古力  :em12:

不過o黎緊o個個禮拜就應該會整少少甜品 其他野食就因為唔係好識整 所以就......[/quote]

嘩...有燒肉食咁正!!!
:em12:
q.
作者: bikbark    時間: 2004-11-22 14:00:38

入伙儀式要用燒肉嘛
作者: FD    時間: 2004-11-22 14:01:32

哇....恭喜恭喜呀
作者: bikbark    時間: 2004-11-22 15:10:52

多謝~~
有時間上o黎坐呀!
作者: POON    時間: 2004-11-22 17:24:07

恭喜晒 !
作者: bunnud    時間: 2004-11-22 22:34:19

好住嘛幾時正式搬入黎呀?
作者: bikbark    時間: 2004-11-23 09:15:52

都係未過過夜呀 唔知好唔好住  ops:
幾時正式搬入去嘛=幾時結婚 天知曉呢?!
作者: Tomato    時間: 2004-11-23 09:24:53

Hales網主大人 一個家總唔可以少一個女主人打點一切.........快d行動 :em19:
作者: bikbark    時間: 2004-11-23 09:29:18

亞茄 你都可以幫到我o地o架
一字記之曰 ------ 錢

8)
作者: Billy    時間: 2004-11-23 09:35:12

[quote:49c7bcfcbf="bikbark"]亞茄 你都可以幫到我o地o架

8)[/quote]

呢d野大有大做細有細做.
錢少都得o架???????????
作者: bikbark    時間: 2004-11-23 09:38:44

[quote:afcc3ef22f="Billy"][quote:afcc3ef22f="bikbark"]亞茄 你都可以幫到我o地o架

8)[/quote]

呢d野大有大做細有細做.
[/quote]
所以無咪唔做囉 一矢中的!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-23 13:57:23

恭喜晒!

有機會上去你嗰度坐下吖。
作者: bikbark    時間: 2004-11-23 14:02:45

好呀﹐歡迎之至!
作者: kyu    時間: 2004-11-23 14:28:25

恭喜! 恭喜!
作者: bunnud    時間: 2004-11-23 22:12:20

[quote:0f412707c5="bikbark"]都係未過過夜呀 唔知好唔好住  ops:
幾時正式搬入去嘛=幾時結婚 天知曉呢?![/quote]

hales人地開到聲喇快d表示下啦仲好似唔係好等得添喇籌備好未呀 :mrgreen:
作者: hales    時間: 2004-11-23 23:05:32

其實係我急o的既~~~嘿嘿~
睇我地間屋都搞成半年先入得伙.... ops:
就知我地搞結婚都可能要搞幾年咖....嘿嘿~~ :em17:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-23 23:26:56

[quote:8c831a033e="hales"]其實係我急o的既~~~嘿嘿~
就知我地搞結婚都可能要搞幾年咖....嘿嘿~~ :em17:[/quote]

好有同感! :em17:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-23 23:28:59

總之一句 恭喜曬啦 希望今個星期六或日可以上黎坐啦 :em19:
作者: bikbark    時間: 2004-11-24 10:22:15

welcome!
作者: Tomato    時間: 2004-11-24 11:45:13

[quote:294e433fc7="Jeffrey & Shirley"][quote:294e433fc7="hales"]其實係我急o的既~~~嘿嘿~
就知我地搞結婚都可能要搞幾年咖....嘿嘿~~ :em17:[/quote]

好有同感! :em17:[/quote]

你班男人0Y :em13:  :em13:
作者: Billy    時間: 2004-11-24 12:03:59

[quote:e304ae9d9c="Tomato"]

你班男人0Y :em13:  :em13:[/quote]

係因為D女人............ :em04:  :em04:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-24 13:46:16

[quote:016ef9089d="Billy"][quote:016ef9089d="Tomato"]

你班男人0Y :em13:  :em13:[/quote]

係因為D女人............ :em04:  :em04:[/quote]

吾好咁!吾好咁!大家打番場交,就知邊個 ARM。 :em20:
作者: grassman    時間: 2004-11-24 14:46:46

又o黎? :shock:
作者: bikbark    時間: 2004-11-24 20:59:45

唔好傷和氣啦 (心o個句,打交唔該行遠d  :em12: )
不如有時間上我度傾o下偈啦!
作者: Billy    時間: 2004-11-24 21:17:30

[quote:d075f4013e="Billy"]

係因為D女人............ :em04:  :em04:[/quote]

我果句係讚女士o架.
睇真D個公仔. :em12:

唔好將自己心入面諗o既野. :twisted:
代入我寫果句度好唔好. :em14:
作者: dracula    時間: 2004-11-24 21:31:25

[quote:13af013eb2="Billy"][quote:13af013eb2="Billy"]

我果句係讚女士o架.
睇真D個公仔. :em12:

唔好將自己心入面諗o既野. :twisted:
代入我寫果句度好唔好. :em14:[/quote]

:em17:  :em17:  :em17:  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2