藍澄灣業主社群

標題: 昨晚 [打印本頁]

作者: Robert    時間: 2004-11-19 14:20:21     標題: 昨晚

昨晚返到 RC 時,發現1座及2座中門大開,lobby 裡面一粒人影都無,
而在回旋處就有三位"食Q"係度打牙較,那時大約 01:00!
雖然坐係 lobby 裡面坐得耐可能真係悶到 :em15: ,
但如果 lift 裡面發生什麼不吉利的事咁點算呢???
作者: Man and Agnes    時間: 2004-11-20 10:23:16

我都見過佢地兩次呀
我覺得佢地係習慣性夜晚咁吹水
兩次都係個女仔 :em13:  :em13:  :em13:

但係我二座另一個男既就勁好禮貌 :em11:  :em11:
又幫我開門又幫我按lift
令我覺得自己住向五星級酒店     
作者: POON    時間: 2004-11-20 10:54:39

六座就無以上情況發生 不過L1停車場門口就經常打開 !
作者: Robert    時間: 2004-11-20 13:20:20

昨晚1點多返到RC時,又發現2座中門大開.....:?
作者: Robert    時間: 2004-11-20 13:43:38

[quote:0bfef44a95="~ Man & Agnes ~"]兩次都係個女仔 :em13:  :em13:  :em13: [/quote]
我見到係兩男一女;其中有個係肥哥哥,佢o係 lobby 時係經常Zzzzz;
而個女仔就係o個位電話皇后;我諗您都估到係邊個喇!

[quote:0bfef44a95="~ Man & Agnes ~"]但係我二座另一個男既就勁好禮貌 :em11:  :em11:
又幫我開門又幫我按lift
令我覺得自己住向五星級酒店     [/quote]
我都係2座,應該知您講邊個,佢真幾好o架 :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2