藍澄灣業主社群

標題: 黎明廣告 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2004-11-17 15:58:21     標題: 黎明廣告

早上睇都市日報,
今晚六時,九時十五分
由黎明主演,全新和記3G廣告首播。
時間過得好快~~由當時和記天地線的"那有一天不想你"
和記電訊、和記新幹線"要贏人,先要贏自己",.....黎明已拍了十幾年和記廣告....
雖不是他支持者,但多年廣告同樣精彩......
眼見電訊網絡轉變,由讀書時認識"天地線"和"步步通",到而家3G~~~
唉~~自己真係老了 :em06:
同樣懷念少年時代,企響戲院門口用"步步通"Call Friend的日子 .... :roll:
作者: SEVEN    時間: 2004-11-17 16:03:46

勁鐘意leon ! 所有和記廣告都錄齊左 !  :em04:  :em04:  :em04:
作者: Suzuki    時間: 2004-11-17 18:27:05

But my TV signal is still very poor...May be I need see it in somebody home.
作者: BLUE    時間: 2004-11-18 12:18:32

個廣告都拍得幾好啊 !
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-18 12:23:28

我唔係好明個廣告....
作者: BLUE    時間: 2004-11-18 12:37:14

個女主角覺得個男主角..晤緊張自己 諗住分手 點知男主角用3G電話影住隻介指話比佢知道其實我好再乎你...   

晤知有無解釋錯…有無人要補充下 !  :em05:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-18 12:47:01

一個故事,兩心牽動。影像,更勝千言萬語~~~~~
作者: SEVEN    時間: 2004-11-18 13:13:58

[quote:5bb6ba03f2="BLUE"]個女主角覺得個男主角..晤緊張自己 諗住分手 點知男主角用3G電話影住隻介指話比佢知道其實我好再乎你...   

晤知有無解釋錯…有無人要補充下 !  :em05:[/quote]

完全正確 !  :em11:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-18 13:20:03

但係個女仔好似高過leon,加上後生得滯,覺得唔係好襯。

q.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-18 13:41:41

亞 Dick

係廣告裡面,Leon 攞住嗰部係最新既LG 8130 黎傢。

另外 NEC 出左一部都好細既 3G 機,個女主角手上橙色嗰部就係。
作者: dick queenie    時間: 2004-11-18 14:03:29

[quote:aaaba39d9d="Jeffrey & Shirley"]亞 Dick

係廣告裡面,Leon 攞住嗰部係最新既LG 8130 黎傢。

另外 NEC 出左一部都好細既 3G 機,個女主角手上橙色嗰部就係。[/quote]

真的嗎??? :em04:
冇留意到....可以post 有關料嗎??
一直都想用3G,無奈老婆唔同我玩,唔比出機
但老婆話,下年佢生日,先肯就同我一齊玩3G....有各位做証呀!!! :em12:  :em12:
作者: POON    時間: 2004-11-18 15:29:46

月費會晤會好貴 ??
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-18 22:04:30

[quote:88a886ff8e="dick&queenie"][quote:88a886ff8e="Jeffrey & Shirley"]亞 Dick

另外 NEC 出左一部都好細既 3G 機,個女主角手上橙色嗰部就係。[/quote]

真的嗎??? :em04:
冇留意到....可以post 有關料嗎??
一直都想用3G,無奈老婆唔同我玩,唔比出機
但老婆話,下年佢生日,先肯就同我一齊玩3G....有各位做証呀!!! :em12:  :em12:[/quote]

three.com 就有啦!

放心我做證!同埋幫你求情盡快完成你個心願望啦!
作者: bikbark    時間: 2004-11-19 09:27:25

才生才太 你o地係我暫時認識o既唯一一pair人﹐個男o既想出3G而個女o既唔想...
通常都係相反o架嘛  :em07:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-19 13:48:55

但我真係由頭到尾都冇諗住出噃...而家好好地有部ok0既電話仔用吓咪得囉!  見唔見倒個樣對我嚟講並唔重要(興趣不大),其他所謂勁0既功能我又用唔著,所以暫時都仲係覺得本人及直系親屬唔應該花$喺呢方面 :em16: ...

老公...わがりますたが?唔好諗住借啲倚令到而家部電話唔覺意失踪就可以出部3G呀!  我仲有部spare豬x90响喥比你用。 所以呢...積肥都唔駛同佢求情喇... 8)

q.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-19 13:55:05

[quote:3a4caa7aa3="dick&queenie"]但我真係由頭到尾都冇諗住出噃...而家好好地有部ok0既電話仔用吓咪得囉!  見唔見倒個樣對我嚟講並唔重要(興趣不大),其他所謂勁0既功能我又用唔著,所以暫時都仲係覺得本人及直系親屬唔應該花$喺呢方面 :em16: ...

老公...わがりますたが?唔好諗住借啲倚令到而家部電話唔覺意失踪就可以出部3G呀!  我仲有部spare豬x90响喥比你用。 所以呢...積肥都唔駛同佢求情喇... 8)

q.[/quote]
財子,真係幫你吾到! :!: 唯有祝你非常之吾好運啦!
作者: Billy    時間: 2004-11-19 14:10:40

[quote:b220c34448="dick&queenie"]但我真係由頭到尾都冇諗住出噃...而家好好地有部ok0既電話仔用吓咪得囉!  見唔見倒個樣對我嚟講並唔重要(興趣不大),其他所謂勁0既功能我又用唔著,所以暫時都仲係覺得本人及直系親屬唔應該花$喺呢方面 :em16: ...

q.[/quote]

Dick少我都好同情你. :
但"你o既死穴"亦有佢o既道理播.
作者: dick queenie    時間: 2004-11-19 14:14:28

仲有就係我老公大人而家用緊嗰部都已經係啲勁嘢嚟0架喇!!!  鬼咁多功能...仲想點呀??? :evil:

q.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2