藍澄灣業主社群

標題: 有無人想賣"RC" ?? [打印本頁]

作者: POON    時間: 2004-11-15 11:34:30     標題: 有無人想賣"RC" ??

我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>
如果有興趣可PM比我..THKS    
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-15 11:37:57     標題: Re: 有無人想賣"RC" ??

[quote:8d5070fe5a="OON"]我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>
如果有興趣可PM比我..THKS    [/quote]

一口價.
190萬 - 3 座 H 中低層.
作者: saga    時間: 2004-11-15 11:42:04     標題: Re: 有無人想賣"RC" ??

[quote:13a5b3ad6e="Jess&Burns"][quote:13a5b3ad6e="OON"]我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>

一口價.
190萬 - 3 座 H 中低層.[/quote]

一口價
唔捨得賣住 - 5 座 B 中層  
作者: Billy    時間: 2004-11-15 11:44:30

真係唔想賣住.
不如你賣你間比你表妹啦.
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-15 11:52:11

諗諗下 190 萬都係唔得.  

一口價.
200萬~ ( 其實 都係唔想賣 )
作者: Stephen@RC    時間: 2004-11-15 11:52:16     標題: Re: 有無人想賣"RC" ??

[quote:11f6fec1f5="saga"][quote:11f6fec1f5="Jess&Burns"][quote:11f6fec1f5="OON"]我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>

一口價.
190萬 - 3 座 H 中低層.[/quote]

一口價
唔捨得賣住 - 5 座 B 中層  [/quote]

哈哈哈  :em17:  :em17:  :em17:
作者: POON    時間: 2004-11-15 12:02:16

我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:
作者: saga    時間: 2004-11-15 12:06:02

[quote:114fc8f3c6="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:[/quote]

應該都仲有炒家未出貨既 ~~~
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-15 12:09:32

[quote:7b05ff9d5a="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:

應該有既 ~ 你可以睇返我地d 業主們的留言. 有些人好後悔買左Rc 既. 又有些人常常追住個價位 成日問現在樓價幾多既~ 佢地好有可能想賣Rc 架.
作者: Stephen@RC    時間: 2004-11-15 12:11:14

0的agent又係幾trouble . 又要比佢地$$$
可以唔經佢地我都覺得最好唔用
作者: Billy    時間: 2004-11-15 12:21:16

[quote:1971eaab5d="Jess&Burns"][quote:1971eaab5d="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:

應該有既 ~ 你可以睇返我地d 業主們的留言. 有些人好後悔買左Rc 既. 又有些人常常追住個價位 成日問現在樓價幾多既~ 佢地好有可能想賣Rc 架.[/quote]

Jessica

咁易明小心比人殺呀. :em12:
作者: cliff    時間: 2004-11-15 12:25:35

我女朋友遲些會轉工 可能會般 ... 不過住藍澄真係覺得好舒服 唔係好想般 不過無辦法 ...
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-15 12:27:45

[quote:aa08752eaf="Billy"][quote:aa08752eaf="Jess&Burns"][quote:aa08752eaf="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:

應該有既 ~ 你可以睇返我地d 業主們的留言. 有些人好後悔買左Rc 既. 又有些人常常追住個價位 成日問現在樓價幾多既~ 佢地好有可能想賣Rc 架.[/quote]

Jessica

咁易明小心比人殺呀. :em12:[/quote]

Billy~~ 咁真係有些人後悔買左Rc 嘛~咁佢地後悔 就自然想賣架啦~好正常架姐.

我自已都唔知自已講緊邊個. 唔驚比人殺.
作者: Billy    時間: 2004-11-15 13:33:08

[quote:2bf0ca6f51="Jess&Burns"]

Billy~~ 咁真係有些人後悔買左Rc 嘛~咁佢地後悔 就自然想賣架啦~好正常架姐.

我自已都唔知自已講緊邊個. 唔驚比人殺.[/quote]

講o下笑咋????
作者: leemoksau    時間: 2004-11-15 13:42:14

[quote:ab9d0d6760="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
不如我o地搞返个"姑婆会" 得闲聚一聚啦.
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-15 13:54:59

[quote:3f481e487d="Billy"][quote:3f481e487d="Jess&Burns"]

我自已都唔知自已講緊邊個. 唔驚比人殺.[/quote]

講o下笑咋????[/quote]

這裡不會針對任何人~
作者: POON    時間: 2004-11-15 14:41:43

[quote:30391f993a="leemoksau"][quote:30391f993a="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
不如我o地搞返个"姑婆会" 得闲聚一聚啦.[/quote]

莫愁 ;  好啊 !  :em11: 不過我怕我會悶親你喎 !
:em18:  :em18:
作者: Billy    時間: 2004-11-15 14:45:12

[quote:6a3283c42f="OON"]

莫愁 ;  好啊 !  :em11: 不過我怕我會悶親你喎 !
:em18:  :em18:[/quote]

你話你係開心果o既???????
作者: POON    時間: 2004-11-15 15:03:05

只係識笑...晤係好識講野
作者: leemoksau    時間: 2004-11-15 15:11:05

[quote:b9025ede65="OON"]只係識笑...晤係好識講野[/quote]
咁就够了. 我中意看人笑.
我想不会有人喜欢对住个苦瓜面.
作者: BLUE    時間: 2004-11-15 16:02:31

咁你幾時返黎先 ???
作者: Billy    時間: 2004-11-15 16:05:24

[quote:f0a5eaebe1="BLUE"]咁你幾時返黎先 ???[/quote]

"本周五之前"
大食會果道有寫.
作者: BLUE    時間: 2004-11-15 16:12:25

SORRY  無睇到添 !
作者: Billy    時間: 2004-11-15 16:15:10

因為我太得閑.
作者: Ray008    時間: 2004-11-15 17:53:32

諗諗下 190 萬都係唔得.

一口價.
200萬~ ( 其實 都係唔想賣 )

想反價???
好,一於追加10萬=210萬,問你賣唔賣 :em20:
作者: grassman    時間: 2004-11-16 03:24:24

[quote:2f586f28a7="leemoksau"][quote:2f586f28a7="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
不如我o地搞返Y?姑婆?N" 得闲聚一聚啦.[/quote]

唔好!孤陰不長 :em16: 。  應開個"孤男寡女"會,可以.......... :em19:
作者: BLUE    時間: 2004-11-16 09:37:54

係喎 ! 不如係會所攪一個"孤男寡女"會 ?    
莫愁 ; :em20:  快d返黎..攪攪佢啦... :mrgreen:
作者: leemoksau    時間: 2004-11-16 09:42:01

星期六公司参加时装表演 唔知返唔返到来添. >_<
母亲大人身体不适 好担心 好想快D返.
作者: BLUE    時間: 2004-11-16 09:47:03

你個邊凍晤凍 ? HK 今日開始轉涼了 !
作者: POON    時間: 2004-11-16 10:28:42

嘩 ! RC 樓價升值左 ! :em04:  :em04: 沒有160萬咁平..
你地班人都顛顛地賣成200百萬 我表妹邊比得起呀 !  :em05:  :em05:
作者: dracula    時間: 2004-11-16 10:34:46

我賣~
$170萬.....1座F......
不過要留番間房比我~ :mrgreen:
作者: POON    時間: 2004-11-16 10:47:11

晤係呀化 !  :em07:  :em07:
你做電燈膽啊 !  :em20:
作者: Billy    時間: 2004-11-16 10:50:45

[quote:5ee19c484b="OON"]嘩 ! RC 樓價升值左 ! :em04:  :em04: 沒有160萬咁平..
你地班人都顛顛地賣成200百萬 我表妹邊比得起呀 !  :em05:  :em05:[/quote]

你都係搵地產好d.
上得呢道o既多數都係用家.
邊肯平放.
炒家又唔會上呢道.
作者: POON    時間: 2004-11-16 11:00:31

佢諗住晤經AGENT住 如果真係合適先搵佢地跟...會好小小喎 !
<我自己都比中X昆 ! 所以叫佢小心D>
作者: dracula    時間: 2004-11-16 11:02:21

[quote:90bff23c69="Billy"][quote:90bff23c69="OON"]嘩 ! RC 樓價升值左 ! :em04:  :em04: 沒有160萬咁平..
你地班人都顛顛地賣成200百萬 我表妹邊比得起呀 !  :em05:  :em05:[/quote]

你都係搵地產好d.
上得呢道o既多數都係用家.
邊肯平放.
炒家又唔會上呢道.[/quote]

係呀~ 呢度o既人都好 enjoy rc & 鄰居~ 邊肯平放喎~
其實比 agent 1% 都係萬幾兩萬 o係樓價度講講價都o係番度啦~
作者: Billy    時間: 2004-11-16 11:18:42

你梗係第一次買樓.
又預著個差經紀.
對RC又唔熟先會比人昆.

有左經驗有防範會好好多.
你陪表妹一齊買咪安全囉.
作者: leemoksau    時間: 2004-11-16 13:52:08

[quote:083b021008="BLUE"]你個邊凍晤凍 ? HK 今日開始轉涼了 ![/quote]
几日前已经开始凉 今日12-18度.
作者: BLUE    時間: 2004-11-16 18:58:15

莫愁 你要保重 ! 小心冷親.
作者: leemoksau    時間: 2004-11-16 19:13:34

[quote:b866da0375="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]
好感动啊. :cry:  :cry:
作者: Billy    時間: 2004-11-16 22:19:46

[quote:e6a3ce0bb0="leemoksau"][quote:e6a3ce0bb0="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]
好感动啊. :cry:  :cry:[/quote]

期實大家都好關心您............................................幾時返黎整野比我地食(講o下笑咋).
見你好少上黎好忙定唔開心呀快d返黎同妳飲杯喇.
作者: leemoksau    時間: 2004-11-17 09:00:50

多谢大家.
作者: grassman    時間: 2004-11-18 01:05:19

[quote:d54e2cc6a4="OON"]晤係呀化 !  :em07:  :em07:
你做電燈膽啊 !  :em20:[/quote]

車!你都冇講你表妹係兩個人住,dracula 諗住"得米"吉嗎! :twisted:
作者: grassman    時間: 2004-11-18 01:08:34

[quote:ae332e8d08="Billy"][quote:ae332e8d08="leemoksau"][quote:ae332e8d08="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]
好感?V啊. :cry:  :cry:[/quote]

期實大家都好關心您............................................幾時返黎整野比我地食(講o下笑咋).
見你好少上黎好忙定唔開心呀快d返黎同妳飲杯喇. [/quote]

有冇人關心o下我!我都係蘇州wor! 依家7度炸,我...好......凍..........呀! :em08:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-18 01:23:27

[quote:abbfc603c4="grassman"][quote:abbfc603c4="Billy"][quote:abbfc603c4="leemoksau"][quote:abbfc603c4="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]

見你好少上黎好忙定唔開心呀快d返黎同妳飲杯喇. [/quote]

有冇人關心o下我!我都係蘇州wor! 依家7度炸,我...好......凍..........呀! :em08:[/quote]

你系一個好大隻架形男呀 再底多幾度都唔驚喇 一於快D番黎我地約响KELLY度片過.. :em19:
作者: dracula    時間: 2004-11-18 01:25:38

[quote:3cda23c093="grassman"][quote:3cda23c093="Billy"][quote:3cda23c093="leemoksau"][quote:3cda23c093="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]

有冇人關心o下我!我都係蘇州wor! 依家7度炸,我...好......凍..........呀! :em08:[/quote]

grassman 你點呀? 記得著多條褲~
7度咁凍就 nei 入雪柜較到 8度 會暖 d~
作者: grassman    時間: 2004-11-18 01:27:56

[quote:d6aeb4d75a="atrick & Cherry"]
你系一個好大隻架形男呀 再底多幾度都唔驚喇 一於快D番黎我地約KELLY度片過.. :em19:[/quote]

你大細超! 我唔制! :twisted:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-18 01:33:16

[quote:605097ffd2="grassman"][quote:605097ffd2="atrick & Cherry"]
你系一個好大隻架形男呀 再底多幾度都唔驚喇 一於快D番黎我地約KELLY度片過.. :em19:[/quote]

你大細超! 我唔制! :twisted:[/quote]

响香港 女性系受保護架XX 睇開D喇... :em18:
作者: grassman    時間: 2004-11-18 08:42:21

[quote:0cdff9b577="atrick & Cherry"][quote:0cdff9b577="grassman"][quote:0cdff9b577="atrick & Cherry"]

你大細超! 我唔制! :twisted:[/quote]

香港 女性系受保護架XX 睇開D喇... :em18:[/quote]

唉!我羨莫愁莫羨我! :em05:
作者: Robert    時間: 2004-11-18 09:06:59

[quote:e4a769f003="grassman"][quote:e4a769f003="Billy"][quote:e4a769f003="leemoksau"][quote:e4a769f003="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]好感?V啊. :cry:  :cry:[/quote]期實大家都好關心您............................................幾時返黎整野比我地食(講o下笑咋).
見你好少上黎好忙定唔開心呀快d返黎同妳飲杯喇. [/quote]有冇人關心o下我!我都係蘇州wor! 依家7度炸,我...好......凍..........呀! :em08:[/quote]
咪咁啦!呢度都有好多人關心你..............................................個女o架 :em09:

得o個7度就洒番套拳暖o下身好過啦!
作者: leemoksau    時間: 2004-11-18 09:08:39

[quote:8b39962129="atrick & Cherry"]响香港 女性系受保護架XX 睇開D喇... :em18:[/quote]
原来仲有人当我系女性.
作者: Billy    時間: 2004-11-18 09:38:31

[quote:07f0030c3c="grassman"][quote:07f0030c3c="OON"]晤係呀化 !  :em07:  :em07:

車!你都冇講你表妹係兩個人住,dracula 諗住"得米"吉嗎! :twisted:[/quote]

好似講明結婚用O架播. :em12:
作者: Billy    時間: 2004-11-18 09:45:44

[quote:34174ae9b8="atrick & Cherry"][quote:34174ae9b8="grassman"][quote:34174ae9b8="Billy"][quote:34174ae9b8="leemoksau"][quote:34174ae9b8="BLUE"]莫愁 你要保重 ! 小心冷親.[/quote]

你系一個好大隻架形男呀 再底多幾度都唔驚喇 一於快D番黎我地約响KELLY度片過.. :em19:[/quote]

KYU 好似叫 KENNY 啊.
作者: POON    時間: 2004-11-18 09:57:28

[quote:da9db5a91d="Billy"][quote:da9db5a91d="grassman"][quote:da9db5a91d="OON"]晤係呀化 !  :em07:  :em07:

車!你都冇講你表妹係兩個人住,dracula 諗住"得米"吉嗎! :twisted:[/quote]

好似講明結婚用O架播. :em12:[/quote]

dracula;需要我介紹我表妹比你識嗎 ? 你可以試下追佢 !
作者: Billy    時間: 2004-11-18 10:58:38

[quote:356c13c0bf="OON"][quote:356c13c0bf="Billy"][quote:356c13c0bf="grassman"][quote:356c13c0bf="OON"]晤係呀化 !  :em07:  :em07:

好似講明結婚用O架播. :em12:[/quote]

dracula;需要我介紹我表妹比你識嗎 ? 你可以試下追佢 ![/quote]

你唔怕伯爵吸你表妹d血呀. :em12:
作者: POON    時間: 2004-11-18 11:26:48

晤怕  我驚佢把聲嚇親伯爵... :mrgreen:  :mrgreen:
作者: BLUE    時間: 2004-11-18 13:54:07

poon ; 你都得 ! 你晤驚你未來表妹夫殺左你呀 ?
作者: Billy    時間: 2004-11-18 14:08:28

[quote:ef47642f0f="BLUE"]poon ; 你都得 ! 你晤驚你未來表妹夫殺左你呀 ?[/quote]

可能重有第二個表妹係單身o既. :em12:
作者: BLUE    時間: 2004-11-18 14:23:02

晤知有無表哥或者表表弟呢 ?
作者: POON    時間: 2004-11-18 15:27:54

有呀 ! 介紹比你識....幾好嫁 !
作者: Billy    時間: 2004-11-18 15:33:35

[quote:862ac68b68="OON"]有呀 ! 介紹比你識....幾好嫁 ![/quote]

重有冇兄弟姊妹啊.
作者: POON    時間: 2004-11-18 15:40:14

billy ; 係好似明年要結婚喎  係你想識定介紹比人先 ? :mrgreen:  :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2004-11-18 15:53:32

隋便問句啫.
有都介紹比你先啦.
點解唔sell o下自己啫.
作者: POON    時間: 2004-11-18 16:13:40

好喇 ! 等我sale o下自己 我樣子平凡 可以話晤係靚女... 年齡28 就快失業...
優點係 : 鐘意笑 肯幫人<晤理有無著數> 夠獨立<睇情況而定>
缺點係 : 情緒化 大頭蝦 晤係靚女....疑心大等等....... :em19:  :em19:
作者: Billy    時間: 2004-11-18 16:40:39

睇黎真係有需要開個"孤男寡女"會.
作者: BLUE    時間: 2004-11-18 16:44:52

要等埋"莫愁"先啦 !  :mrgreen:  :mrgreen:
作者: dracula    時間: 2004-11-19 10:25:14

[quote:c5fbdc6888="Billy"]隋便問句啫.
有都介紹比你先啦.
點解唔sale o下自己啫.[/quote]

billy 你都 sell下你自己先啦~~  :em04:
作者: dracula    時間: 2004-11-19 10:30:34

[quote:e5466b1e56="OON"].......

dracula;需要我介紹我表妹比你識嗎 ? 你可以試下追佢 ![/quote]

多謝妳o既好意... 我都係想賣比佢之後我住一間房 :mrgreen:  :em04:  :mrgreen:  :em04:
作者: Billy    時間: 2004-11-19 10:49:40

[quote:9040e6aab1="dracula"][quote:9040e6aab1="Billy"]隋便問句啫.
有都介紹比你先啦.
點解唔sale o下自己啫.[/quote]

billy 你都 sell下你自己先啦~~  :em04:[/quote]

咁我就sell o下自己啦. :mrgreen:

Hi 咁多位.
我叫德古拉伯爵.
真名:Chris.
今年28 未婚 未有女友(以前就有).
愛好: 踢波打機整蛋糕.
最愛飲品: 血 重係日日要飲 唔係會死.
外表 : 雖然冇的少咁型 都算係高大英俊有型果隻.
事業:好似係有間鋪 幾時起身就幾時返工果隻.

咁多位單身女士們 對我有興趣就pm我啦.
作者: dracula    時間: 2004-11-19 11:02:52

想死呀??????????????????????????
billy 你係咪住2座F?? 幾多樓?? 邊個知度 PM我! 唔該~  :em20:
作者: Billy    時間: 2004-11-19 11:11:11

[quote:95dc00ab68="dracula"]想死呀??????????????????????????
billy 你係咪住2座F?? 幾多樓?? 邊個知度 PM我! 唔該~  :em20:[/quote]

我冇血請你飲唔好吸我D血呀.
:em14:  :em14:
最多請你飲杯紅酒囉 都係紅色啫. :  :
作者: BLUE    時間: 2004-11-19 11:29:45

dracula ; Billy 都係想幫你  晤好咁兇啦 ! 會嚇親d女仔... :em16:  :em16:
作者: Robert    時間: 2004-11-19 11:41:37

[quote:6356ddbee0="Billy"]我冇血請你飲唔好吸我D血呀.
:em14:  :em14:
最多請你飲杯紅酒囉 都係紅色啫. :  :[/quote]
:idea:

咁我知道下次伯爵再到我家時要請佢飲o的乜野喇.........................................紅威寶 :em11:

粉紅色..........都係差唔多啫!
作者: bikbark    時間: 2004-11-19 11:43:20

billy﹐我會幫你將d料交俾有關方面處理o架啦
作者: Robert    時間: 2004-11-19 11:59:41

[quote:343afeba08="bikbark"]billy﹐我會幫你將d料交俾有關方面處理o架啦[/quote]
好鬼死感動 :em06: 呢度o的街坊真係守望相助 :em04:
作者: grassman    時間: 2004-11-19 18:48:44

[quote:1afbc92087="bikbark"]billy﹐我會幫你將d料交俾有關方面處理o架啦[/quote]

係唔係"損友列表 "呀!
作者: dracula    時間: 2004-11-19 20:23:40

[quote:0eb01e8ad9="BLUE"]dracula ; Billy 都係想幫你  晤好咁兇啦 ! 會嚇親d女仔... :em16:  :em16:[/quote]

:em01: Billy~ 我錯怪了你........ 你住幾樓? 我要報答你~~ :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2004-11-19 22:11:27

[quote:e6d4b916fd="dracula"][quote:e6d4b916fd="BLUE"]dracula ; Billy 都係想幫你  晤好咁兇啦 ! 會嚇親d女仔... :em16:  :em16:[/quote]

:em01: Billy~ 我錯怪了你........ 你住幾樓? 我要報答你~~ :mrgreen:[/quote]

千期唔好話"以身相許"就得喇. :em16:
單身女士o岩你多D. :em12:
就送你層樓比我作為報答啦. :em04:  :em04:

係呢今日有冇人PM你啊. :em12:
作者: dracula    時間: 2004-11-19 22:44:51

送層樓o係你頭頂就得~  8)
冇人 pm 我喎...
作者: Billy    時間: 2004-11-19 22:48:22

[quote:197ce649ac="dracula"]送層樓o係你頭頂就得~  8)
冇人 pm 我喎...[/quote]

送層重要高過我住緊果層呀. :em04:  :em04:  :em04:
咁要六十幾樓先得喎. :em12:
作者: leemoksau    時間: 2004-11-20 00:46:54

[quote:3cb67c2a76="dracula"]想死呀??????????????????????????
billy 你係咪住2座F?? 幾多樓?? 邊個知度 PM我! 唔該~  :em20:[/quote]
有殺錯冇放過﹐成個2座炸平佢嘛。
作者: dracula    時間: 2004-11-20 08:48:26

[quote:7df8f58685="leemoksau"][quote:7df8f58685="dracula"]想死呀??????????????????????????
有殺錯冇放過﹐成個2座炸平佢嘛。[/quote]

:em03:  女人真係唔得罪得... :em14:
作者: Billy    時間: 2004-11-20 09:42:10

[quote:a106adbd69="leemoksau"][quote:a106adbd69="dracula"]想死呀??????????????????????????

先下手為強.
要先佢一步將個一座炸平佢.
作者: grassman    時間: 2004-11-20 09:46:02

[quote:ad755467a2="Billy"][quote:ad755467a2="leemoksau"][quote:ad755467a2="dracula"]想死呀??????????????????????????

先下手為強.
要先佢一步將個一座炸平佢.[/quote]

你地打還打,你唔殃及池魚wor! :evil:  我係到架!
作者: POON    時間: 2004-11-20 09:47:41

[quote:92b54d1703="dracula"][quote:92b54d1703="leemoksau"][quote:92b54d1703="dracula"]想死呀??????????????????????????

:em03:  女人真係唔得罪得... :em14:[/quote]

dracula; 想死定 !  :em20:  :em20: 晤係個個女仔都講打講殺..  :em20:
作者: dracula    時間: 2004-11-20 09:47:50

[quote:09480bb9af="Billy"][quote:09480bb9af="leemoksau"][quote:09480bb9af="dracula"]想死呀??????????????????????????

先下手為強.

你等我賣o左先好炸... :|
作者: Billy    時間: 2004-11-20 09:50:10

[quote:e6b98841ae="grassman"][quote:e6b98841ae="Billy"][quote:e6b98841ae="leemoksau"][quote:e6b98841ae="dracula"]想死呀??????????????????????????

先下手為強.

你地打還打,你唔殃及池魚wor! :evil:  我係到架![/quote]

:em14: 咁剩係炸一座F囉.
伯爵好似住F室播. :?:
不過好高難度喎. :?
作者: dracula    時間: 2004-11-20 09:51:38

5分鐘後先好炸~ 我而家要閃~ bye~
作者: Billy    時間: 2004-11-20 10:05:14

[quote:86046de712="dracula"]5分鐘後先好炸~ 我而家要閃~ bye~[/quote]

邊有咁快呀 唔使買炸藥咩.
係呢炸藥邊樹有得買呀??? :?:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2