藍澄灣業主社群

標題: 於 RC 和 Shirley 第一次開火 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-14 22:30:59     標題: 於 RC 和 Shirley 第一次開火

雖然只是打邊爐,都有蝦有菜。

希望下次有埋煤氣之後,就可以食下其他野啦!  
作者: dick queenie    時間: 2004-11-14 23:17:47

衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:
作者: Ray008    時間: 2004-11-14 23:35:03

嘩,嚇得我O腹A以為開火 :em13:  :em13:  :em13:
原來係開伙 :em19:
作者: wychan    時間: 2004-11-15 00:15:58

[quote:80b6007213="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

係羅...
作者: grassman    時間: 2004-11-15 00:17:58

我鍾意包"維他奶"多D :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-15 01:48:34

[quote:c09838eac5="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

[quote:c09838eac5="wychan"][quote:c09838eac5="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

係羅...[/quote]

今日純粹即興活動,好沖忙既情況下搵野食,所以食物吾多,棧攪到你地食吾飽 :em18: 。放心下次大吃大喝既時候點少得過兩位大爺。 :em19:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-15 01:54:52

[quote:b9d511d062="grassman"]我鍾意包"維他奶"多D :mrgreen:[/quote]

襯平買左好多,得閑都可以過黎飲傢,酒我就無 KYU 同 Billy 咁多 :em17: ,維他奶就有好多請大家飲。  :em19:  

KYU 同 Billy  :em10: Jeffrey
作者: saga    時間: 2004-11-15 09:03:08

[quote:e83e3f4e85="Jeffrey & Shirley"][quote:e83e3f4e85="grassman"]我鍾意包"維他奶"多D :mrgreen:[/quote]

襯平買左好多,得閑都可以過黎飲傢,酒我就無 KYU 同 Billy 咁多 :em17: ,維他奶就有好多請大家飲。  :em19:  

KYU 同 Billy  :em10: Jeffrey[/quote]

維他奶o岩我呀
我成 Litre 當水飲 ~~~  
作者: Billy    時間: 2004-11-15 09:51:57

[quote:b69845989d="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

係囉樓上樓下都唔叫埋.(講笑). he.......he

你d天下公仔好齊喎.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-15 13:43:46

[quote:927aa8edf2="saga"][quote:927aa8edf2="Jeffrey & Shirley"][quote:927aa8edf2="grassman"]我鍾意包"維他奶"多D :mrgreen:[/quote]

KYU 同 Billy  :em10: Jeffrey[/quote]

維他奶o岩我呀
我成 Litre 當水飲 ~~~  [/quote]

好!同我一樣 :em19: !不過咁飲法好易變肥仔,我已經... :em18:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-15 13:49:23

[quote:ea1b5dd1a4="Billy"][quote:ea1b5dd1a4="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

你d天下公仔好齊喎.[/quote]

你哩位大爺,下次點少得你傢,不過吾知你有無興趣隊 "維他奶" 呢? :em17:

天下公仔,你見只係前面嗰排,後面仲有一排另一個系列,剛好可以造成兩副象棋。
作者: kyu    時間: 2004-11-15 13:58:35

[quote:51165f8d9d="Jeffrey & Shirley"][quote:51165f8d9d="grassman"]我鍾意包"維他奶"多D :mrgreen:[/quote]

我都啱維他奶o架.........
作者: Billy    時間: 2004-11-15 14:02:35

[quote:3c5736a7ee="Jeffrey & Shirley"][quote:3c5736a7ee="Billy"][quote:3c5736a7ee="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

你哩位大爺,下次點少得你傢,不過吾知你有無興趣隊 "維他奶" 呢? :em17:

天下公仔,你見只係前面嗰排,後面仲有一排另一個系列,剛好可以造成兩副象棋。 [/quote]

酒唔係要黎隊o架用黎慢慢飲享受o架.
唔係會好浪費.
冇酒唔緊要我可以自己帶.
最緊要多人一齊飲至開心.
作者: kyu    時間: 2004-11-15 14:12:21

知己良朋 左鄰右里; 談天說地 把酒言歡. 快哉! 快哉!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-15 21:03:04

[quote:b4f3fc3b9c="kyu"][quote:b4f3fc3b9c="Jeffrey & Shirley"][quote:b4f3fc3b9c="grassman"]我鍾意包"維他奶"多D :mrgreen:[/quote]

我都啱維他奶o架......... [/quote]

咁搵日大家一齊隊奶! :em17: 順路試一試個放 ARM 位既 5.1 喎。
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-15 21:03:32

[quote:145ea90cff="Billy"][quote:145ea90cff="Jeffrey & Shirley"][quote:145ea90cff="Billy"][quote:145ea90cff="dick&queenie"]衰仔,打邊爐都唔預埋我哋 :em13:  :em10:  :em20:[/quote]

天下公仔,你見只係前面嗰排,後面仲有一排另一個系列,剛好可以造成兩副象棋。 [/quote]

酒唔係要黎隊o架用黎慢慢飲享受o架.
唔係會好浪費.
冇酒唔緊要我可以自己帶.
最緊要多人一齊飲至開心.[/quote]

維他奶都可以用黎慢慢飲享受o架! :em19:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-11-16 01:04:03

[quote:af974440dc="kyu"]知己良朋 左鄰右里; 談天說地 把酒言歡. 快哉! 快哉![/quote]

好似上咗論文堂,  :em15:  好眼訓呀 :em08:
喂, 積肥, 打邊爐點解唔問我攞倨電磁爐用呀? :!:
作者: Billy    時間: 2004-11-16 04:04:06

[quote:9ec46652f0="atrick & Cherry"]
喂, 積肥, 打邊爐點解唔問我攞倨電磁爐用呀? :!:[/quote]

因為佢要開火電磁爐會發熱但冇火.
:em13:  :em13:  :em13:
:em17:  :em17:  :em17:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-16 11:23:42

[quote:98e662bdde="atrick & Cherry"][quote:98e662bdde="kyu"]知己良朋 左鄰右里; 談天說地 把酒言歡. 快哉! 快哉![/quote]

好似上咗論文堂,  :em15:  好眼訓呀 :em08:
喂, 積肥, 打邊爐點解唔問我攞倨電磁爐用呀? :!:[/quote]

繼亞 dick 之後,我地又一新財子!

兩個煲買左好耐,想搵次機會開左佢黎用o姐 :em04: !兩個煲 arm arm 好兩個人玩下囉! 下次一齊食既時候就吾掂囉! :em18: 下次一定搵你幫手!食呀! :em19:
作者: dick queenie    時間: 2004-11-16 11:29:20

[quote:03e692b335="Billy"]酒唔係要黎隊o架用黎慢慢飲享受o架.唔係會好浪費.冇酒唔緊要我可以自己帶.最緊要多人一齊飲至開心.[/quote]

果然係"蔡咸"本色8)  8)
呢一句係main point :em11:  :em11:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-11-16 13:45:30

[quote:91375f192d="dick&queenie"][quote:91375f192d="Billy"]酒唔係要黎隊o架用黎慢慢飲享受o架.唔係會好浪費.冇酒唔緊要我可以自己帶.最緊要多人一齊飲至開心.[/quote]

果然係"蔡咸"本色8)  8)
呢一句係main point :em11:  :em11:[/quote]

吾只個樣似,而家睇落連性格都似埋。 :wink:
作者: Billy    時間: 2004-11-16 14:38:14

[quote:d76abe85f6="Jeffrey & Shirley"]
吾只個樣似,而家睇落連性格都似埋。 :wink:[/quote]

似呢D冇用o架.
似佢咁有錢就有用. :em04:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2