藍澄灣業主社群

標題: 那個大陸老婆的帖子嚴重誤導大家啊 給大家看看一個正常點的 [打印本頁]

作者: 小恐龍    時間: 2004-11-12 15:39:54     標題: 那個大陸老婆的帖子嚴重誤導大家啊 給大家看看一個正常點的

應該也就千幾銀啦

覺得女孩長相在大陸也就一般般
作者: leemoksau    時間: 2004-11-12 15:57:12

价钱问题姐.
作者: Stephen@RC    時間: 2004-11-12 15:58:46

[quote:00a33de86d="leemoksau"]价钱问题姐.[/quote]

HAHAHA :em17:  :em17:  :em17:
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-12 16:00:29

[quote:337a3e1884="leemoksau"]价钱问题姐.[/quote]

都話著

千幾蚊拍的啦
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-12 16:03:11

還有一張
作者: eric_818    時間: 2004-11-12 16:08:03

[quote:77f69b0562="小恐龍"][quote:77f69b0562="leemoksau"]价钱问题姐.[/quote]

都話著

千幾蚊拍的啦[/quote]

李莫愁 o既意思應該係個女仔 o既價錢... ... :!:
作者: leemoksau    時間: 2004-11-12 16:11:24

eric好似有感而发.
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-12 16:14:17

[quote:3391bfeac4="eric_818"][quote:3391bfeac4="小恐龍"][quote:3391bfeac4="leemoksau"]价钱问题姐.[/quote]

都話著

千幾蚊拍的啦[/quote]

李莫愁 o既意思應該係個女仔 o既價錢... ... :!:[/quote]

個女仔好鬼死普通啦

之前那個***帖得才是極品啊

難得一見啊
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-12 16:18:38

因為極品 才會貼上來給大家欣賞麻.
作者: leemoksau    時間: 2004-11-12 16:19:14

[quote:d85e87ce7b="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]
非也非也.  :em16:
大陆女仔唔系净靠个样来留住男人o既心. 挡不住的是......
......温柔.
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-12 16:25:54

[quote:22ed6153c5="leemoksau"][quote:22ed6153c5="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]
大陆女仔唔系净靠个样来留住男人o既心. 挡不住的是......
......温柔.[/quote]

係話個女仔的樣很一般

大陸的女仔我都幾中意啦

好體貼的
作者: leemoksau    時間: 2004-11-12 17:17:16

[quote:c83f39e345="小恐龍"][quote:c83f39e345="leemoksau"][quote:c83f39e345="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]

係話個女仔的樣很一般

大陸的女仔我都幾中意啦

好體貼的[/quote]
言下之意......香港女仔恶 right?
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-12 17:24:26

惡女仔先好呀..........恐龍仔~~~~~~~~~~~~

都唔識貨~
作者: 小恐龍    時間: 2004-11-12 17:24:33

[quote:91c2b9c51d="leemoksau"][quote:91c2b9c51d="小恐龍"][quote:91c2b9c51d="leemoksau"][quote:91c2b9c51d="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]

係話個女仔的樣很一般

大陸的女仔我都幾中意啦

好體貼的[/quote]
言下之意......香港女仔恶 right?[/quote]

香港女仔我也很喜歡啊

美麗的女生無論是哪裡的都一樣那麼討人喜歡
作者: dick queenie    時間: 2004-11-13 08:55:38

番大陸同客食飯....
記得D飯店"知客"...又靚又好鬼禮貌同禮貼, ops:
落order時,陰聲細氣,塊面烘埋黎望住你講:先生~~請問有咩想"石"~~。
嘩,咪講少呀真係。 :em04:
香港女仔,只係識扮串,響條街時,成日以為自己係model........oh~~shit :em20:

所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:
作者: grassman    時間: 2004-11-13 09:07:42

[quote:cd8326b5b9="dick&queenie"]
所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]

我老婆都好好o個wor!!
作者: alankle    時間: 2004-11-13 09:33:05

Yes~~~
whatever how good are the girls~~
The best WIFE!!!
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-13 12:28:18

[quote:20d478f3ee="dick&queenie"]番大陸同客食飯....
落order時,陰聲細氣,塊面烘埋黎望住你講:先生~~請問有咩想"石"~~。
香港女仔,只係識扮串,響條街時,成日以為自己係model........oh~~shit :em20:

所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]

"吃不到的葡萄是酸的"
作者: J and P    時間: 2004-11-13 16:33:02

[quote:0e2a081212="dick&queenie"]番大陸同客食飯....

Dick

知你對你老婆一心一意,都唔好話哂D香港女仔啦,唔係個個香港女人都係又串'又'自以為係MODEL o架。

RC有好多又賢淑又叻又靚的女仕,唔係你叫你變心,但你可以用另一角度去欣賞、應同香港女仔的好處。

各位姊妹,啱唔啱聽?
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-13 18:14:21

我講下笑咋..... 我知阿dick 係太愛佢老婆啦~所以其他女人看不上眼姐.

香港d 女仔除左惡之外 重好玩得同好大方既. 唔會angry 啦~
作者: dick queenie    時間: 2004-11-13 19:31:32

[quote:7884d0d0a4="J&"][quote:7884d0d0a4="dick&queenie"]所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]
Dick

都唔好話哂D香港女仔啦,唔係個個香港女人都係又串'又'自以為係MODEL o架。
RC有好多又賢淑又叻又靚的女仕,唔係你叫你變心,但你可以用另一角度去欣賞、應同香港女仔的好處。各位姊妹,啱唔啱聽?[/quote]

:em17:  :em12: 哈哈哈~~你.......太唔了解呢度o既人喇  :em12:  :em17:
作者: J and P    時間: 2004-11-13 20:05:33

[quote:56d4c84cde="dick&queenie"][quote:56d4c84cde="J&"][quote:56d4c84cde="dick&queenie"]所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]
Dick

都唔好話哂D香港女仔啦,唔係個個香港女人都係又串'又'自以為係MODEL o架。
RC有好多又賢淑又叻又靚的女仕,唔係你叫你變心,但你可以用另一角度去欣賞、應同香港女仔的好處。各位姊妹,啱唔啱聽?[/quote]

:em17:  :em12: 哈哈哈~~你.......太唔了解呢度o既人喇  :em12:  :em17:[/quote]

見過你幾次,我都知你講笑。但我真係好想講,在香港當人老婆唔容易o架!

又要有知識,又要有姿色; 又要顧事業,又要顧家庭; 有時要有主見,適當時候要扮無知,比老公話事出主意; 生完BB又要修身……唉!在香港當人老婆不易! 是很高深的學問。
:em03:
作者: Jess and Burns    時間: 2004-11-13 23:32:44

[quote:057c909bd9="J&"][quote:057c909bd9="dick&queenie"][quote:057c909bd9="J&"][quote:057c909bd9="dick&queenie"]所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]
Dick

:em17:  :em12: 哈哈哈~~你.......太唔了解呢度o既人喇  :em12:  :em17:[/quote]

見過你幾次,我都知你講笑。但我真係好想講,在香港當人老婆唔容易o架!

又要有知識,又要有姿色; 又要顧事業,又要顧家庭; 有時要有主見,適當時候要扮無知,比老公話事出主意; 生完BB又要修身……唉!在香港當人老婆不易! 是很高深的學問。
:em03:[/quote]

唉..........呢個衰仔. 點會係度講真話丫.
淨係識得嘻皮笑臉~  :em20:
作者: saga    時間: 2004-11-14 12:52:10

[quote:d15457d2c6="dick&queenie"]番大陸同客食飯....

你要讚老婆 都唔使得罪成條RC 村既其他女性  8)
作者: dick queenie    時間: 2004-11-14 13:08:27

向全RC的靚女一族
:em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2