藍澄灣業主社群

標題: 青衣未來新盤 [打印本頁]

作者: G-NET    時間: 2004-11-10 01:21:30     標題: 青衣未來新盤

大家買藍澄灣時 有無聽過青衣未來三年都無新樓供應呢. :mrgreen:

係青怡花園對面 有一幅原本用作興建房協居屋的土地 現在可能重新設計 當私人住宅出售 房協年報話個盤有960個單位 還有會所 計劃2010年落成. 其實個盤一早計劃好 但因為前身係居屋 所以可能要等到2006年先決定點賣 如果能提早出售 話唔定會推高青衣樓價.
作者: vivian    時間: 2004-11-10 10:13:03

是好消息嗎?
除了這腹地 青衣是否真的不會再建住宅?
我有d少少自私 最關心和最膽心是六座對出的地方會不會起樓擋左個view??   :roll:
(G-Net您係唔係記者? 定係間諜?  點解有咁多消息?   :em12: )
作者: BLUE    時間: 2004-11-10 10:19:31

我都想知 !  :em12:
作者: Tomato    時間: 2004-11-10 10:55:11

G-NET真係好勁....佩服佩服 :em14:

0個幅地都係好近馬路 仲可以睇到神功戲 :shock:
作者: eric_818    時間: 2004-11-10 11:32:55

[quote:abfad6f67a="vivian"]是好消息嗎?
除了這腹地 青衣是否真的不會再建住宅?
我有d少少自私 最關心和最膽心是六座對出的地方會不會起樓擋左個view??   :roll:
(G-Net您係唔係記者? 定係間諜?  點解有咁多消息?   :em12: )[/quote]

應該唔會.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2