藍澄灣業主社群

標題: 有湯飲... [打印本頁]

作者: leemoksau    時間: 2004-10-28 17:50:00     標題: 有湯飲...

[quote:d84a0c4262="R & M"][quote:d84a0c4262="leemoksau"][quote:d84a0c4262="R & M"]要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
我自己都係約兩個禮拜先至有時間煲一煲湯咋... :cry:[/quote]
好﹐等我聽日試o下先。不過一個人飲唔哂﹐有冇人做白老鼠﹖[/quote]
我地夠膽搏一搏,我地會食定o的解藥架喇!
我地唔怕妳o既銀針架....[/quote]
煲緊湯﹐係蠍子+狗肉湯(講笑)。
白老鼠R & 白老鼠M係唔係o黎o架﹖(講真)
作者: leemoksau    時間: 2004-10-28 17:56:30

其他鄰居有興趣做白老鼠就PM我啦。
作者: Robert    時間: 2004-10-28 17:59:35

好呀 多謝妳!

不過我(M)要起碼成 22:00 先返到RC啊! :cry:
唔知妳等唔等到我呢?我俾我個電話號碼妳啦!

Tel.: 9998 2468 <--------其他鄰居有時間都可以打o下o架 :em09:
(講笑咋,唔好打呀)

我真正o既電話號碼PM俾妳啦!
作者: leemoksau    時間: 2004-10-28 18:03:13

22﹕00先至返到﹐你唔驚佢去滾呀﹖
作者: leemoksau    時間: 2004-10-28 18:06:32

收到。我o地飲住等得唔得啊﹖
作者: Robert    時間: 2004-10-28 18:06:41

嘩.....唔好嚇我啦 :shock:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-28 18:08:35

[quote:decb702856="R & M"]嘩.....唔好嚇我啦 :shock:[/quote]
講o下笑喳﹐唔使驚。
要對自己有信心嘛。
作者: Robert    時間: 2004-10-28 18:11:42

[quote:5905881b54="leemoksau"]收到。食住等得唔得啊﹖[/quote]
更係可以啦
餓親魔女妳之後邊有力氣同我鬥呀!(講笑)

M
作者: Robert    時間: 2004-10-28 18:14:50

[quote:f3058ae50a="leemoksau"]講o下笑喳﹐唔使驚。
要對自己有信心嘛。[/quote]
我都係講o下笑咋 :wink:
我唔講喇,我要告辭啦(無時間),電聯啦! :em02:
作者: Robert    時間: 2004-10-28 18:24:56

[quote:b07150ce51="leemoksau"]22﹕00先至返到﹐你唔驚佢去滾呀﹖[/quote]
喂!我o係RC洗緊衫呀,唔係去滾呀  :evil:
妳o地兩個女人唔好亂講呀 :em16:  :em20:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-28 18:32:00

[quote:cadd36a71a="R & M"][quote:cadd36a71a="leemoksau"]22﹕00先至返到﹐你唔驚佢去滾呀﹖[/quote]
喂!我o係RC洗緊衫呀,唔係去滾呀  :evil:
妳o地兩個女人唔好亂講呀 :em16:  :em20:[/quote]
我係問你(R)驚唔驚M去滾。
作者: Billy    時間: 2004-10-28 23:50:53

遲o左返來睇遲o左妳呢段野.
飲唔倒妳d靚湯"team". :em04:
希望下次有機會啦.
作者: Robert    時間: 2004-10-29 00:55:41

[quote:48a291c0e2="leemoksau"]我係問你(R)驚唔驚M去滾。[/quote]
作死呀…咁話我!
莫愁 :em20: M

衰鬼,多謝妳o的湯呀 :em04: 足料…好正 :em11: 重有妳支正正紅酒 :mrgreen:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-29 00:58:07

我都多謝三隻白老鼠。
作者: leemoksau    時間: 2004-10-29 01:01:29

[quote:4f11c9fb18="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.
希望下次有機會啦.[/quote]
Billy... ops: 我...對你唔住 :!:
你支紅酒已經... :em02:
聽日下午要返工﹐睇o下后日得唔得閒去買多兩支啦。 :
作者: Billy    時間: 2004-10-29 01:05:51

[quote:7df0dc7299="leemoksau"][quote:7df0dc7299="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.
聽日下午要返工﹐睇o下后日得唔得閒去買多兩支啦。 :[/quote]

唔緊要啦,你咁有心.
自己買得la.  :em19:
作者: Robert    時間: 2004-10-29 01:11:11

預唔預埋我地呀Billy :?:
我地都會帶番兩支紅酒賠俾莫愁o既(幾大耳lun呀,飲1支賠兩支)
嗱…講明唔知好唔好飲o架!
作者: Billy    時間: 2004-10-29 01:20:13

[quote:83fa87f78a="R & M"]預唔預埋我地呀Billy :?:
我地都會帶番兩支紅酒賠俾莫愁o既(幾大耳lun呀,飲1支賠兩支)
嗱…講明唔知好唔好飲o架![/quote]

唔預.....就一定唔得啦.
今個星期日晚有冇時間啊.
好似話Patrick有支好野.
我喉住.
唔知有冇機會星期日晚飲.
我買左支white Zinfandel 6%.
最”arm”女士.
作者: Robert    時間: 2004-10-29 01:24:37

[quote:527e6b0fba="Billy"]唔預.....就一定唔得啦.
我喉住.
最”arm”女士.[/quote]
乜唔係星期六咩 :?:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-29 01:34:02

[quote:4b026eb571="Billy"][quote:4b026eb571="R & M"]預唔預埋我地呀Billy :?:

我喉住.
節目一
時間﹕星期六
地點﹕Billy 或 kyu 屋企
主題﹕Patrick支好o野(紅酒)
節目二
時間﹕星期日
地點﹕Jeffrey & Shirley 屋企
主題﹕Halloween大食會+化妝Party

o岩唔o岩呀﹖
作者: leemoksau    時間: 2004-10-29 01:36:59

[quote:3121d444df="R & M"][quote:3121d444df="leemoksau"]我係問你(R)驚唔驚M去滾。[/quote]
作死呀…咁話我!
[/quote]
救命呀 :em14:
M惱羞成怒﹐想殺人滅口呀﹗ :em03:
作者: Robert    時間: 2004-10-29 01:38:52

好清楚呀!
作者: Billy    時間: 2004-10-29 06:45:40

[quote:1da614948b="R & M"][quote:1da614948b="Billy"]唔預.....就一定唔得啦.
我喉住.
乜唔係星期六咩 :?:[/quote]

打錯o左.
星期六先o岩.
作者: Robert    時間: 2004-10-29 18:01:06

[quote:a36df848c1="leemoksau"][quote:a36df848c1="R & M"][quote:a36df848c1="leemoksau"]我係問你(R)驚唔驚M去滾。[/quote]
作死呀…咁話我!
[/quote]
救命呀 :em14:
M惱羞成怒﹐想殺人滅口呀﹗ :em03:[/quote]
嘿..嘿..嘿...知驚未...大叫啦...大叫啦...無人會救到妳o架喇!

不過妳都強呀o下,可以令到R從出江湖---------->打字! :shock:
作者: Jess and Burns    時間: 2004-10-29 18:10:18

[quote:d72a882689="leemoksau"][quote:d72a882689="Billy"][quote:d72a882689="R & M"]預唔預埋我地呀Billy :?:

我喉住.
節目一
時間﹕星期六
地點﹕Billy 或 kyu 屋企
主題﹕Patrick支好o野(紅酒)
節目二
時間﹕星期日

o岩唔o岩呀﹖[/quote]

時間﹕星期六 ----> 星期六先係10/ 30.. 才是HALLOWEEN呢..
作者: bikbark    時間: 2004-10-29 20:53:09

Jessica 星期日先係去jeffrey屋企開哈佬喂趴地
作者: leemoksau    時間: 2004-10-30 07:10:13

[quote:79743c00a0="Billy"][quote:79743c00a0="leemoksau"][quote:79743c00a0="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.
聽日下午要返工﹐睇o下后日得唔得閒去買多兩支啦。 :[/quote]

唔緊要啦,你咁有心.
自己買得la.  :em19:[/quote]
經已買返兩支賀你。 :em19:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-30 07:12:00

[quote:aca043132c="Jess&Burns"]
時間﹕星期六 ----> 星期六先係10/ 30.. 才是HALLOWEEN呢..
[/quote]
HALLOWEEN係10月31日星期日
作者: Billy    時間: 2004-10-30 10:18:06

[quote:bd67e92d18="leemoksau"][quote:bd67e92d18="Billy"][quote:bd67e92d18="leemoksau"][quote:bd67e92d18="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.

唔緊要啦,你咁有心.
經已買返兩支賀你。 :em19:[/quote]

咁講句多謝先. :em19:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-30 19:22:07

[quote:4908d1e320="Billy"][quote:4908d1e320="leemoksau"][quote:4908d1e320="Billy"][quote:4908d1e320="leemoksau"][quote:4908d1e320="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.

唔緊要啦,你咁有心.
經已買返兩支賀你。 :em19:[/quote]

咁講句多謝先. :em19:[/quote]
冇人知你電話喔﹐點去你度呀﹖CALL我啦。
作者: Billy    時間: 2004-10-30 19:34:44

我pm你.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2