藍澄灣業主社群

標題: Thank You [打印本頁]

作者: japanhomecentre    時間: 2004-10-27 00:12:03     標題: Thank You

咁多位業户多謝支持(最好實際地落嚟買嘢支持 :em04: )

老實講折頭真係未有(因D貨品價格已很抵)但將會考慮MON TO FRI 送貨上門

請比D意見THANKS.

今天已有很多食品到場薯片'辛'辣麵出前一丁罐頭茄汁沙甸魚陳皮梅.

明天仲有百事可樂七喜雀巢絲滑奶茶冰極咖啡飛雪蒸溜水等.

各位仲想要D乜留言給我或落嚟啦.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-10-27 01:27:07     標題: Re: Thank You

[quote:5b25152b22="japanhomecentre"]咁多位業户多謝支持(最好實際地落嚟買嘢支持 :em04: )

老實講折頭真係未有(因D貨品價格已很抵)但將會考慮MON TO FRI 送貨上門

請比D意見THANKS.

今天已有很多食品到場薯片'辛'辣麵出前一丁罐頭茄汁沙甸魚陳皮梅.

明天仲有百事可樂七喜雀巢絲滑奶茶冰極咖啡飛雪蒸溜水等.

各位仲想要D乜留言給我或落嚟啦.[/quote]

請問開鋪時間幾點至幾點呢?是否同 seven 一樣呀! :wink:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-27 01:29:31

雪糕
作者: dick queenie    時間: 2004-10-27 01:35:50

報紙雜誌
作者: dracula    時間: 2004-10-27 01:36:05

[quote:5a3676fe92="leemoksau"]雪糕[/quote]

yeah~~~ :em11:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-27 01:39:56

米﹐油鹽醬醋...
作者: Billy    時間: 2004-10-27 01:47:14

最好話得出o既都有. :mrgreen:
作者: vivian    時間: 2004-10-27 10:39:52

我要車仔麵 魚肉燒賣 生果 糖水 報紙雜誌.... 得唔得    (講笑咋)
作者: FireFire    時間: 2004-10-27 11:02:14

仲未有汽水賣呀................
作者: Jess and Burns    時間: 2004-10-27 11:17:13

郵票
作者: cola    時間: 2004-10-27 23:08:33     標題: JapanCity

有冇可樂賣
作者: KS    時間: 2004-10-28 23:42:25

[quote:a2cccdc995="dick&queenie"]報紙雜誌[/quote]

同意..........
作者: cola    時間: 2004-10-29 22:54:10

吾好点我呀.

Sunday 我带 爱人 尼買野.
作者: suki_au    時間: 2004-11-1 03:16:17

飛雪蒸溜水--都好啊!  我屋企部水機等緊+等o左好耐商場賣5L飛雪"礦泉水"因為我知道(check過)逢百佳都無得賣包括將來會開的百佳.  可能??>太古>coke>飛雪 與 和x 唔對口形+對手吧!!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2