藍澄灣業主社群

標題: 泳池 [打印本頁]

作者: J and P    時間: 2004-10-24 01:03:55     標題: 泳池

更正 (27/10/04):

23/10/04 救生員說泳池有時發現有厠紙 煙頭 :?:  :?:  :em16: 幸好現在已有改善     

由於酒店現正裝修裝修工人有時跌下飯盒 有次跌下磚頭 :em07:  幸好沒有人受傷!   救生員巳盡力檢查凊理池底  (Thank you !  :em21:   )

救生員指已向會所反映 情況巳改善  相信酒店裝修後泳池會更安全  因此游泳等明年5月 更好 !!:em11:
作者: Robert    時間: 2004-10-24 01:07:35

:em07:
唔投訴點得 :x
作者: G-NET    時間: 2004-10-24 01:07:46

所以其實應該係先開會所 後開泳池.
作者: BLUE    時間: 2004-10-24 09:42:32

點 游 泳 ???? :em01:  :em01:

:em10:  :em10: "沒有公德心" 的 人
作者: alankle    時間: 2004-10-24 22:47:06

嘩~~好大鑊播~~~~
甘點得架~~~~
作者: Pooh Pooh    時間: 2004-10-25 20:31:58

天氣轉涼了,為免身體著涼及不必之傷害  :em08: ,請各位暫別200米泳池! :em14:
作者: POON    時間: 2004-10-26 13:23:44

仲衰過公共泳池 !
作者: butbut    時間: 2004-10-26 23:54:19

點解自己往地方都可以咁ga :em05:  :em05:
作者: leemoksau    時間: 2004-10-27 00:03:13

係真唔係o架﹖我今日CHECK過﹐冇啊。
作者: BLUE    時間: 2004-10-27 13:21:27

莫愁 ; 你今日去左游水 ??
你就好啦 ! 放大假;又有雙糧 !  :em05:  :em05:
作者: hellomimi    時間: 2004-10-29 12:12:50

其實,我覺得RC泳池救生員都做得唔錯 !好似我有次去游水,見到有位女士(幾年輕下)帶埋小朋友一齊游水,我見位女士好似以為自己去嬉水池咁,居然吹肥皂泡 :em18: !個救生員咪即刻勸佢唔好咁做,並解釋比佢知會損害泳池水質。我真係大開眼界 :em03: ,連公共泳池都唔比咁做啦,唔知點解個女人咁做?而家RC負面新聞已經夠多,連住客都唔愛護住所設施,點會搞得好!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2