藍澄灣業主社群

標題: 壹傳媒採訪藍澄灣 [打印本頁]

作者: G-NET    時間: 2004-10-18 22:23:42     標題: 壹傳媒採訪藍澄灣

原來之前我是誰寄出之聯署信 壹傳媒近日才作出回應 由於我是誰已經不再是業主 現在事件由Ibkoala跟進. 大家對藍澄灣是否已經滿意 對藍澄灣的收樓 管理 交通和環境還有意見和投訴嗎?

如果有苦水想發表給壹傳媒 請聯絡Ibkoala 黎小姐 2436 9809 / 2429 2612.
作者: AngusZire    時間: 2004-10-19 14:58:19     標題: Re: 壹傳媒採訪藍澄灣

[quote:22ba6ac304="G-NET"]原來之前我是誰寄出之聯署信 壹傳媒近日才作出回應 由於我是誰已經不再是業主 現在事件由Ibkoala跟進. 大家對藍澄灣是否已經滿意 大家對藍澄灣的收樓 管理 交通和環境還有意見和投訴嗎?

如果有苦水想發表給壹傳媒 請聯絡Ibkoala 黃光武 2436 9809 / 2429 2612.
http://rcrest.bzone.com.hk/privmsg.php?mode=post&u=601[/quote]

:em19:
作者: BLUE    時間: 2004-10-19 15:25:30

G-NET ; 好多謝你幫我地"RC"業主 !  :em19:  :em19:
作者: Robert    時間: 2004-10-19 18:10:25

喂喂...唔該你呀至叻...
作者: Tomato    時間: 2004-10-19 18:42:06

可唔可以send email比佢地??
作者: G-NET    時間: 2004-10-19 20:52:39

我要多謝我是誰. 雖然他已賣了樓 但他還肯幫我們. 其它詳情我就不清楚 請聯絡Ibkoala.

壹週刊
social@nextmedia.com
作者: J and P    時間: 2004-10-19 21:47:52

經過一段時間,RC 部份問題巳過去或巳獲解決 !

個人意見認為其他問題宜向議員或政府部門反映
而且X傳媒一向是詿眾取寵 恐影響 RC ! :em03:

:em03:
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-10-20 02:07:42

[quote:ed654c8253="J&"]經過一段時間,RC 部份問題巳過去或巳獲解決 !

個人意見認為其他問題宜向議員或政府部門反映
而且X傳媒一向是詿眾取寵 恐影響 RC ! :em03:

:em03:[/quote]

我都有同感 所以佢打電話黎我推左佢 :!:
作者: Tomato    時間: 2004-10-20 13:24:42

我係諗住send email 比黃光武議員....... 我唔信壹傳媒!!
不過都唔該晒G-NET同我是誰 :em19:

我有日0向浸會見到我是誰!!
作者: POON    時間: 2004-10-20 14:21:38

G-NET & 我是誰 ;
多謝你地之前為RC出力 !
作者: SEVEN    時間: 2004-10-21 09:16:38

G-NET

好多謝你對RC貢獻 !
作者: P女    時間: 2004-10-21 14:35:15

今日剛有同事話我知: 壹週刊今期又投訴RC

作者: H and H    時間: 2004-10-21 14:46:41

之不過講開爵悅庭不宜長住 連帶講埋我地D業主後悔買左RC! 仲將以前向"高空"果隻賤X 所作既故仔都當左係我地業主買左呢度之後產生幻覺 幾鬼離譜!!!!!!! 仲要比3 個慘!! 一仔果然好野 咁都得
作者: bikbark    時間: 2004-10-21 15:01:37

即係可以唔理啦
作者: BLUE    時間: 2004-10-21 16:40:51

[quote:4acc26c57c="女"]今日剛有同事話我知: 壹週刊今期又投訴RC
[/quote]

請問知晤知道講乜 東東 ??  :em05:  :em05:
作者: G-NET    時間: 2004-10-21 20:21:13

...
作者: G-NET    時間: 2004-10-21 20:22:32

....
作者: wychan    時間: 2004-10-21 21:59:09

點解會羅左早前呀dawn 那些吹牛故仔做新聞.... 唔通1傳媒d記者查明已經是吹牛事件都拿出來當大新聞... 專業操手何在....
作者: Billy    時間: 2004-10-21 22:41:30

離譜,亂講.
作者: dick queenie    時間: 2004-10-21 22:43:48

妖...那聲....
我係好鍾意呢度呀,吹得我脹咩。
遲D我仲諗住攞幾拾萬大裝修添.....超....
作者: FireFire    時間: 2004-10-21 22:54:33

佢x味....壹傳媒根本唔係採訪藍澄灣...
凈係報憂不報喜...........
借我地過橋................ :evil:
我完全冇後悔過買R.C  ...  如果係我會買多兩層呀.... :mrgreen:
作者: diedsee    時間: 2004-10-21 23:10:58

我頂 :evil:
都唔講好事 cheap到死 :twisted:

可能亞 dawn入咗一傳媒呀!!! :em12:
作者: Stephen@RC    時間: 2004-10-21 23:19:45

claim down . claim down .
呢的garbage magazine 唔係理佢啦.
我相信我地所face既問題. 大部份都係其他flat owners都要face la .
作者: kitty Raymond    時間: 2004-10-21 23:28:06

我好後悔..後悔無買多10層8層..
如果唔係己經發咗
作者: Billy    時間: 2004-10-21 23:29:42

[quote:1c996804de="kitty&Raymond"]我好後悔..後悔無買多10層8層..
如果唔係己經發咗[/quote]

有同感.
作者: Robert    時間: 2004-10-21 23:52:47

攪叉錯呀.....咁寫都得.....
要通知拉登.....壹傳媒幕後老細係布殊.....等佢炸x左去.....
作者: Stephen@RC    時間: 2004-10-21 23:57:10

[quote:2663d0f6c2="R & M"]攪叉錯呀.....咁寫都得.....
要通知拉登.....壹傳媒莫後老細係布殊.....等佢炸x左去.....[/quote]

唓. 有鬼用. 聽ar "華視999" 話佢地有生意往來. 係partners ar . hahaha :em17:
作者: Ha and Kui    時間: 2004-10-22 09:50:53

[quote:23891d96ba="Stephen@RC"]claim down . claim down .
呢的garbage magazine 唔係理佢啦.
我相信我地所face既問題. 大部份都係其他flat owners都要face la .[/quote]

Agree.  It's a garbage magazine.  So it is naive to believe they can help us to solve any problem.  You just give them another chance to produce news.
作者: Ha and Kui    時間: 2004-10-22 09:54:45

[quote:23b69fb999="kitty&Raymond"]我好後悔..後悔無買多10層8層..
如果唔係己經發咗[/quote]

Totally agree  :em11:
作者: kitty Raymond    時間: 2004-10-22 13:13:36

[quote:467d87039d="H&H"]之不過講開爵悅庭不宜長住 連帶講埋我地D業主後悔買左RC! 仲將以前向"高空"果隻賤X 所作既故仔都當左係我地業主買左呢度之後產生幻覺 幾鬼離譜!!!!!!! 仲要比3 個慘!! 一仔果然好野 咁都得[/quote]

慘?
慘得過我地樓價升咗? 住的呎數比舊居大咗? 交通方便又便宜咗? :mrgreen:  :mrgreen:
不過最慘係無得享受高層嘅強光同嘈音 :em08:  :em08:
作者: Hello Kitty    時間: 2004-10-25 11:28:04

我好後悔..後悔無買多10層8層..
如果唔係己經發咗

Agreed...agreed !!!!!
慘....慘....慘....
作者: H and H    時間: 2004-10-25 11:45:14

成日都係問一個就當全世界都係咁~~~

冇D新意 就連introduction都同舊年果篇大同小異...cheap
作者: Ha and Kui    時間: 2004-10-25 17:30:59

[quote:c6bb0ad7f4="kitty&Raymond"]慘?
慘得過我地樓價升咗? 住的呎數比舊居大咗? 交通方便又便宜咗? :mrgreen:  :mrgreen:
[/quote]

低調d 低調d 免得別人眼紅... :em09:
作者: BLUE    時間: 2004-10-25 22:37:29

RC 居民 果然團結一至 你 一言 我一句 很攪嘢!
  :em13:  :em13: 壹 xx bye bye
作者: POON    時間: 2004-10-26 13:12:24

[quote:d41eeef0b7="BLUE"]RC 居民 果然團結一至 你 一言 我一句 很攪嘢!
  :em13:  :em13: 壹 xx bye bye[/quote]

同意到極 !  :em11:  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2