藍澄灣業主社群

標題: 有無買"忽然一周"呀 [打印本頁]

作者: gp    時間: 2004-10-8 21:28:27     標題: 有無買"忽然一周"呀

今期入面有介紹rc 某單位既裝修 間屋以白色襯啡色為主 幾靚呀. 我估個業主應該唔係網友 因為佢之前佢都無影相post 黎俾大家睇.
作者: Tomato    時間: 2004-10-8 22:11:05

我有睇呀 佢個係大單位 d房好似好大咁 好靚呀!!!開頭估唔到係rc 後尾見到窗出面係科技學院先知係我地rc
作者: BLUE    時間: 2004-10-8 23:36:20

係啊 ! 我有睇到 都想講比大家知 點知你地仲快知道.. :em12:
作者: SEVEN    時間: 2004-10-9 00:03:38     標題: Re: 有無買"忽然一周"呀

[quote:cf80ad74f6="gp"]今期入面有介紹rc 某單位既裝修 間屋以白色襯啡色為主 幾靚呀. 我估個業主應該唔係網友 因為佢之前佢都無影相post 黎俾大家睇. [/quote]

她是否想放盤 ??
作者: grassman    時間: 2004-10-9 00:24:03

我剛剛買o左,Kyu話比我知先知道,Thank you Kyn!
作者: Ice    時間: 2004-10-9 13:50:16

[quote:9c3f60eb4f="Tomato"]我有睇呀 佢個係大單位 d房好似好大咁 好靚呀!!!開頭估唔到係rc 後尾見到窗出面係科技學院先知係我地rc[/quote]

哈哈 我都係睇到 ive 先覺得係 rc 呢~
佢間屋都幾舒服呀~ 我好想現場睇下個金屬門框呢~~~~~~~  

不過倆口子住 961 當然係可以整得好舒服既~  
作者: POON    時間: 2005-1-6 13:16:03

晤知大家有無買今期"忽然一周" 又介紹"藍澄灣"...係638呎單位
裝修得好"正" !
作者: SEVEN    時間: 2005-1-6 13:51:11

有睇到..同我地一樣638呎, 屋主叫william !
作者: 維也納    時間: 2005-1-11 09:12:38

咩封面呀?
作者: POON    時間: 2005-1-11 09:23:00

晤記得. 晤知有無掉左 我返屋企搵下先 !
作者: 維也納    時間: 2005-1-11 09:35:48

[quote:f7644480a7="gp"]今期入面有介紹rc 某單位既裝修 間屋以白色襯啡色為主 幾靚呀. 我估個業主應該唔係網友 因為佢之前佢都無影相post 黎俾大家睇. [/quote]

[quote:f7644480a7="OON"]晤知大家有無買今期"忽然一周" 又介紹"藍澄灣"...係638呎單位裝修得好"正" ![/quote]

不如scan d 上來睇睇 :wink:
作者: EpSon    時間: 2005-1-11 13:16:36

係啦,scan黎一齊睇下。 :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-1-11 14:00:44

今晚 Scan 比大家啦!
作者: Robert    時間: 2005-1-11 14:52:37

[quote:599ab75858="Jeffrey & Shirley"]今晚 Scan 比大家啦![/quote]
積肥兄︰

番薯~番薯~
作者: hales    時間: 2005-1-11 21:26:34

今期一月號的雅舍也有講RC....
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-1-11 22:33:41

同部 Scanner 大戰一輪,終於搞掂。

作者: Suzuki    時間: 2005-1-12 09:29:21

Thank you Jeffrey!
作者: POON    時間: 2005-1-12 09:31:02

Jeffrey & Shirley
你好叻 !  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2