藍澄灣業主社群

標題: 藍澄灣出面現在好大風 ~~ [打印本頁]

作者: Crystal    時間: 2004-10-1 23:17:13     標題: 藍澄灣出面現在好大風 ~~

** 如題 **
作者: leemoksau    時間: 2004-10-1 23:20:09

哩度水静河飞.
作者: grassman    時間: 2004-10-1 23:20:55

哇!Live Cam! 你做天文堂ga!
作者: BLUE    時間: 2004-10-1 23:23:21

未入去住 !  :em18:
暫時所以感受晤到 ! :em17:
作者: Crystal    時間: 2004-10-1 23:23:38

唔係喎 向泳池方向真係好大風喎 仲好勁添呀.
作者: POON    時間: 2004-10-1 23:34:37

未入去住 !  

我都係 !
作者: leemoksau    時間: 2004-10-1 23:35:15

出邊係好大風﹐我係話藍澄綱水靜河飛。
作者: POON    時間: 2004-10-1 23:38:56

[quote:e030012411="leemoksau"]出邊係好大風﹐我係話藍澄綱水靜河飛。[/quote]

WHAT ?  :em03:
作者: grassman    時間: 2004-10-1 23:42:13

[quote:e1a4b8f29d="OON"][quote:e1a4b8f29d="leemoksau"]出邊係好大風﹐我係話藍澄綱水靜河飛。[/quote]

WHAT ?  :em03: [/quote]

作者: POON    時間: 2004-10-1 23:44:26

I SEE !
作者: diedsee    時間: 2004-10-1 23:52:51

係好大風ar!!

酒店有枝竹吹咗落停車場口 大家小心!!
作者: Tomato    時間: 2004-10-2 01:18:37

真係好大風喎 酒店0個邊d布吹到發發聲
我電視櫃上面個相架吹左落0黎 仲整爛左我隻snoopy擺設隻耳仔......好心痛 :cry:
作者: grassman    時間: 2004-10-2 01:35:43

真慘!第一宗RC天災。
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-10-4 12:21:56

係呀..........真係好大風呀..............因為我地屋企有養貓......但又冇裝窗花.........d窗開得條"la"仔透下氣..............但10月1日晚翻風(大風得黎仲有d凍)..............d窗全部比風吹開到90度(最大) ...................而且仲吹到酒店d"蓬" fa fa 聲..................成晚都冇覺好"訓"....................................
作者: Crystal    時間: 2004-10-4 12:34:21

我都驚隻windows 唔知會唔會....
作者: SEVEN    時間: 2004-10-4 13:05:16

會晤會爆玻璃窗 ?? :em07:  :em07:
冬天就大獲..RC 一定好凍 !  :em06:  :em06:
作者: BLUE    時間: 2004-10-4 21:16:58

我諗都係會好凍 !
作者: gp    時間: 2004-10-4 22:03:54

禮拜五晚係rc過夜 真係勁大風. 自收樓以來都未試過d大風到可以入屋 仲要無開冷氣訓覺都唔覺熱 又唔覺嘈. 唯一美中不足既係......我發現睡房塊玻璃窗崩左幾點! :em01:
作者: diedsee    時間: 2004-10-4 22:35:49

呢幾都我都唔洗開冷氣
入屋已經好凍 好似已經開冷氣一樣

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2