藍澄灣業主社群

標題: HAPPY BIRTHDAY... DICK&QUEENIE [打印本頁]

作者: wychan    時間: 2004-9-20 01:20:41     標題: HAPPY BIRTHDAY... DICK&QUEENIE

HAPPY BIRTHDAY... DICK&QUEENIE......

係呢,究竟係DICK定QUEENIE生日呢...

點都好, 祝你地日日都咁恩愛... 
作者: FireFire    時間: 2004-9-20 01:34:31

快樂快樂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-9-20 03:51:03

祝財子日日有錢袋,祝財子夫人天天無眼袋。

總之 Happy Birthday to all of you 啦!
作者: P女    時間: 2004-9-20 09:08:43

祝才子 & 夫人

恩恩愛愛.... :em21:
早生貴子....
作者: dick queenie    時間: 2004-9-20 09:20:42

多謝.....
其實今天係小弟的生日....
多謝陳生、火火、肥仔....p女....
but 都要返工。....>_<
作者: Robert    時間: 2004-9-20 09:27:35

生日.......快樂.......快樂.......快樂.......快樂.....
作者: bikbark    時間: 2004-9-20 09:34:52

happy happy happy birthday!
作者: Jess and Burns    時間: 2004-9-20 09:36:22

過左添 :!: .... 生日快樂.
作者: H and H    時間: 2004-9-20 09:47:03

[quote:8aaf9baac1="dick&queenie"]多謝.....
but 都要返工。....>_<[/quote]dick happy birthday to you!
作者: kyu    時間: 2004-9-20 11:24:43

[quote:5c3e608df1="dick&queenie"]多謝.....
but 都要返工。....>_<[/quote]

生日快樂! 祝你每年都和至愛一起快樂過生日.
作者: Tomato    時間: 2004-9-20 12:19:06

生日快樂......今晚玩得盡情d :mrgreen:
作者: Ice    時間: 2004-9-20 12:49:03

dick 少 生日快樂呀~~~~~~~~~~

我仲等緊你既藍澄小說架~~~~~~~~~
作者: dick queenie    時間: 2004-9-20 16:34:58

我昨晚零晨十二點向"大王"奉上自製tiramisu生日蛋糕一個,上面附有數十支色彩繽紛的蠟燭及自製心形朱古力牌一個.....
:em04:
本人定必效忠大王 :em21:

老婆Q上.. ops:
作者: bikbark    時間: 2004-9-20 16:52:38

[quote:e926b91261="dick&queenie"]我昨晚零晨十二點向"大王"奉上自製tiramisu生日蛋糕一個,上面附有數十支色彩繽紛的蠟燭及自製心形朱古力牌一個.....
:em04:
本人定必效忠大王 :em21:[/quote]
嘩嘩嘩 心形朱力呀

(PS 究竟係三十幾定還是... )
作者: dick queenie    時間: 2004-9-20 22:19:55

實在太happy 了....
多謝各界朋友祝賀...
多次多謝....
wychan  fire  jeffrey  p 女 tomato H & H kyu R& M  Jess& burns  ice bikbark ...不能盡錄......
但點解都咁想我做人仔呢.....??但好喎...第日咁多哥哥姐姐,可以派利是比佢....

今天都好開心,雖然老婆始終都唔制同我出部3G電話玩....我"埃"左佢成年...
都唔肯。唉.......其中一個生日願望都唔能夠達成....>_<

但衰鬼你話....佢瞞住我"處x下海"整左個....."添啦搣sue"個我吃......
都幾掂架....話哂第一次....
作者: bikbark    時間: 2004-9-20 23:35:50

嘩,dick少好開心喎,dick太個蛋糕好靚呀
作者: Tomato    時間: 2004-9-21 00:04:31

等我又學0下Queenie 第日我老公生日整個大壽包比佢先
作者: G-NET    時間: 2004-9-21 00:12:40

Dick

Happy Birthday.
作者: P女    時間: 2004-9-21 09:15:25

好掂喎............個生日旦糕
作者: dick queenie    時間: 2004-9-21 10:31:40

嘩,dick少好開心喎,dick太個蛋糕好靚呀

好掂喎............個生日旦糕

多謝讚賞!  我之前整過幾個蛋糕,好似香蕉糕(但放了太多香蕉,似食香蕉多過蛋糕,所以失敗了),仲有牛油蛋糕同埋芝士蛋糕咁....

Birbark....下次真係要請教吓你至得!

q.
作者: H and H    時間: 2004-9-21 11:36:06

個蛋糕賣相好掂喎!!! 勁呀queenie

你地咁有情趣咁恩愛真係羨殺旁人
作者: Jess and Burns    時間: 2004-9-21 12:00:05

好靚喎......阿dick . 你就好啦. 有人整cake 你吃..
重好似好好食咁... :em12:
作者: Robert    時間: 2004-9-21 13:00:34

阿dick,你太太好叻呀!
好恩愛    好恩愛
作者: dick queenie    時間: 2004-9-21 13:02:24

[quote:2663d0f6c2="G-NET"]DickHappy Birthday.[/quote]

多謝....
你點知我鍾意貓架....
作者: dick queenie    時間: 2004-9-22 00:18:14

[quote:5ee937d766="H&H"]個蛋糕賣相好掂喎!!! 勁呀queenie

你地咁有情趣咁恩愛真係羨殺旁人[/quote]

[quote:5ee937d766="Jess&Burns"]好靚喎......阿dick . 你就好啦. 有人整cake 你吃..
重好似好好食咁... :em12:[/quote]

[quote:5ee937d766="R & M"]阿dick,你太太好叻呀!
好恩愛    好恩愛[/quote]

多謝大家!!!   ops: 有你哋0既鼓勵,我會繼續努力!!!

q.
作者: POON    時間: 2004-9-22 16:10:10

好溫馨 !  :em21: 好浪漫 !  :em21: 好羨慕 !
作者: 維也納    時間: 2004-9-24 12:55:42

[quote:de51ee28d4="Jeffrey & Shirley"]祝財子日日有錢袋,祝財子夫人天天無眼袋。
總之 Happy Birthday to all of you 啦![/quote]

Jeffrey & Shirley:
乜宜家Queenie 好大個眼袋咩 :em05:

Queenie:
原來你識整咁多野 我要向你多多學習 :em11:

Dick:
祝生日快樂 你好辛福呀
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-9-25 11:33:31

[quote:6e7fdd7a6d="維也納"][quote:6e7fdd7a6d="Jeffrey & Shirley"]祝財子日日有錢袋,祝財子夫人天天無眼袋。
總之 Happy Birthday to all of you 啦![/quote]

Jeffrey & Shirley:
乜宜家Queenie 好大個眼袋咩 :em05:

Queenie:
原來你識整咁多野 我要向你多多學習 :em11:

Dick:
祝生日快樂 你好辛福呀 [/quote]

吾係話 Queenie 眼袋大,而係為左句子壓韻咁讚 Queenie 靚o姐!因為大部份香港友都有通病 - 夜訓  :em18: 。我就係其中一人  : 。
作者: 維也納    時間: 2004-10-1 12:14:31

哦.....

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2