藍澄灣業主社群

標題: "男情會" 正式開幕 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-9-14 21:46:08     標題: "男情會" 正式開幕

"男情會" 將於本星期六正式開幕。 :em19:

開放時間為廿四小時全天候無遮掩從高俯瞰式啟用,有興趣者請從速報名。 :em11:

無需月費 :em16: ,亦無需每次收費 :em16: ,七人以上亦可參與。

每人只需要多交點 RC 業主朋友,最後悉得本人就可以入會。

記住悉多 D 朋友啦!係吾洗錢傢。 :wink:
作者: Stephen@RC    時間: 2004-9-14 21:55:24

哈哈. 個會有咩權利同義務 ..
使唔使by關公 . hahaha
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-9-14 22:04:51

[quote:7a7a68d77c="Stephen@RC"]哈哈. 個會有咩權利同義務 ..
使唔使by關公 . hahaha[/quote]

權利係有:任睇吾"褸"  :em04:
義務就係:將 "好野" 告知 RC 全部 "藍" 會員  :em12:
作者: dick queenie    時間: 2004-9-14 22:07:38

肥仔....請問有冇望遠鏡供應。
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-9-14 22:10:40

[quote:cccefafb03="dick&queenie"]肥仔....請問有冇望遠鏡供應。[/quote]

財子... 老花眼鏡自備 :em12:  - 同樣是可惡 :evil: 的 "用者自付"。

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2