藍澄灣業主社群

標題: 大家今日記得投票 [打印本頁]

作者: wychan    時間: 2004-9-12 10:01:05     標題: 大家今日記得投票

大家今日記得投票.... :em11:
作者: FireFire    時間: 2004-9-12 12:11:35

投左lu.....
但竟然要排隊..............
作者: Robert    時間: 2004-9-12 16:27:28

我哋都投左啦,但好在唔洗排隊
作者: abo and keung    時間: 2004-9-12 16:36:38

我都投o左,仲可以順便參觀o下美景花園個會所。
作者: G-NET    時間: 2004-9-12 21:59:00

大家係信箱 有沒有收到選舉廣告. 點解我一張都無?
作者: stephenyeong    時間: 2004-9-12 23:28:21

[quote:958dfc2c6b="G-NET"]大家係信箱 有沒有收到選舉廣告. 點解我一張都無?[/quote]

你有無轉地址?
我一早就轉了選區 所以收到好多選舉廣告.
作者: G-NET    時間: 2004-9-13 00:13:14

[quote:868fe69922="stephenyeong"]你有無轉地址?
我一早就轉了選區 所以收到好多選舉廣告.[/quote]

OIC
作者: G-NET    時間: 2004-9-13 05:12:12

我正看電視直播 香港不但選舉結果超慢 無票箱都得? 還有大家做了咁多工夫 選民投票都係得五成 投票人數應以到達頂點.

好明顯愛看所謂辨公室政治戲(金枝慾孽) 多過參加公共事務. 想唔俾人話你落後都唔得 連大清皇太后都知道宮廷政治係過時 地球由歐美民主自由話事 今天還有人把權術當寶當話題.

香港叫自乙做國際城市 只會笑大人過口. 我終於明白為什麼外國人 經常話香港係沒有愛情的都市 今天明白了.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2