藍澄灣業主社群

標題: 得一個垃圾桶 點攪!! [打印本頁]

作者: Dela    時間: 2004-8-12 13:55:21     標題: 得一個垃圾桶 點攪!!

我們RC一梯8伙 Y珣o一個垃圾桶   
現住了4伙人已不夠用 小強處處。  
點攪!!  
日前已向管理處投訴….當然 沒下文是也
作者: Heung Jenny    時間: 2004-8-12 14:35:49     標題: 得一個垃圾桶 點攪!!

我也認同.最好放多一個. 兩邊都有方便大家.
作者: 維也納    時間: 2004-8-12 14:49:41     標題: Re: 得一個垃圾桶 點攪!!

[quote:a28c0f201d="Dela"].............小強處處。  ..........[/quote]

唔係掛 :shock:
作者: 45B    時間: 2004-8-12 18:59:09

好快就滿要放在蓋上面
作者: FireFire    時間: 2004-8-12 19:01:57

[quote:1b3bde6199="45B"]好快就滿要放在蓋上面[/quote]
係呀...我試過走上走落一層都係咁....
作者: Busman    時間: 2004-8-12 21:02:09

一層有2個都唔會太過份丫?___?
作者: Pooh Pooh    時間: 2004-8-12 22:05:01

應該每條樓梯一個
作者: 45B    時間: 2004-8-12 23:30:39

應該每條樓梯一個

agree
作者: Busman    時間: 2004-8-13 00:01:03

每層的每條樓梯都要一個就好~__~
作者: 532    時間: 2004-8-13 01:02:30

咦..有無人知 rc 有無分類回收筒 (i.e. 報紙 鋁罐 膠樽) 不過 rc 要特別加多個筒for班X柴.
作者: P女    時間: 2004-8-14 19:22:39

我地0個層見過有一條水路 由另外一邊 橫過lift門 申延到垃圾筒....... :em07:
作者: Dela    時間: 2004-8-16 00:18:20

Called Gary Lam last Friday he promised will do something to improve.
Today I saw a another rubbish bin in other side.........

o華! 好做得野呀 :twisted:  :twisted: 加左個重細過我屋企o加o羅 :em13:

真肥媽!!!  o徒~~~~氣!!!
作者: lbkoala    時間: 2004-8-22 00:34:58     標題: 樓梯較窄加唔到垃圾筒?

會再追問有關部門。
作者: lbkoala    時間: 2004-8-22 00:37:39

我係指rc有一邊的樓梯是否因較窄而唔可以加個垃圾筒...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2