藍澄灣業主社群

標題: 換玻璃問題 [打印本頁]

作者: 青衣友    時間: 2004-7-27 08:47:38     標題: 換玻璃問題

:?: 請問換左玻璃口既街坊,有無漏水情況出現呢? :?:
作者: rstfung    時間: 2004-7-27 09:00:15

暫時沒有!
作者: Tomato    時間: 2004-7-27 10:51:22

無呀!!
作者: yautin1    時間: 2004-7-27 10:56:37

暫時都冇喎!  
作者: Amy Poon    時間: 2004-7-29 13:48:40

no.
作者: Tako and Sukie    時間: 2004-7-29 19:14:17

佢地約我再去睇.唔知係唔係有得睇
作者: Cora Kwong    時間: 2004-8-1 04:15:44

OK! VERY GOOD!
作者: 青衣友    時間: 2004-8-1 14:30:40

感謝各位回應 :em21: ,今日換左四塊還欠五塊,要再追。
作者: hongrita    時間: 2004-8-2 11:05:32

青衣友

祝你早日追O西所有玻璃!

另外: 我有個問題想問大家 因我好好彩地在上星期五終於換o西所有玻璃 但又好不幸地在昨天清潔玻璃時才發現了一塊之前沒有報的玻璃有崩.  於是今天打電話想報回defect時 佢地的答覆居然是不可以再報 因寶華只會換一次的 我當然不會聽他說啦 堅持要換啦 最多o米等o羅! 現在等他們覆回! 請問大家有冇試過這樣!
作者: kenykl    時間: 2004-8-2 18:55:40

[quote:4bc538ed71="hongrita"]青衣友

祝你早日追O西所有玻璃!

另外: 我有個問題想問大家 因我好好彩地在上星期五終於換o西所有玻璃 但又好不幸地在昨天清潔玻璃時才發現了一塊之前沒有報的玻璃有崩.  於是今天打電話想報回defect時 佢地的答覆居然是不可以再報 因寶華只會換一次的 我當然不會聽他說啦 堅持要換啦 最多o米等o羅! 現在等他們覆回! 請問大家有冇試過這樣![/quote]

最多咪等下 保養期嗎....佢應該要換架....如果唔係...保乜呀?!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2