藍澄灣業主社群

標題: 有線電視 - 每週樓盤傳真 [ 2004-07-24 ] [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-7-25 00:45:05     標題: 有線電視 - 每週樓盤傳真 [ 2004-07-24 ]

2004 年 07 月 24 日 內容簡介

- 嘉亨灣預先唱高賣價,東區二手市場反價、封盤。
- 長實畢架山一號,遲了超過半年,仍未交樓。
- 海逸豪園單位,對稱設計,只需要少少改動。

整段收看
>>>> 一次過睇 <<<<

分段收看
>>>> 睇等一段 <<<<
>>>> 睇等二段 <<<<
>>>> 睇等三段 <<<<
>>>> 睇最後一段 <<<<
作者: Mr and Mrs 123    時間: 2004-7-25 20:28:23

Jeffrey & Shirley

多謝您們! 我地無裝CATV 好彩有您們疼幫忙 !
作者: Shearer9    時間: 2004-7-25 22:58:30

Jeffrey & Shirley:

Thank you very much!
作者: Robert    時間: 2004-7-25 23:28:40

[quote:5520a24317="Mr and Mrs 123"]Jeffrey & Shirley

多謝您們! 我地無裝CATV 好彩有您們疼幫忙 ![/quote]

me too Thank you
作者: Solskjaer    時間: 2004-7-26 01:14:45

係咪叫親咩咩1號物物1號既地方都係特別麻繁架呢 :?:
多謝積肥.唔該晒 :em21:
作者: RamblerVillager    時間: 2004-7-26 13:35:23

青衣路1號? :em03:
作者: fishandling    時間: 2004-7-26 13:51:34

thanks     :  :em12:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2004-7-26 14:00:10

[quote:7d5bd689ba="Mr and Mrs 123"]Jeffrey & Shirley

多謝您們! 我地無裝CATV 好彩有您們疼幫忙 ![/quote]

[quote:7d5bd689ba="Shearer9"]Jeffrey & Shirley:

Thank you very much![/quote]

[quote:7d5bd689ba="R & M"][quote:7d5bd689ba="Mr and Mrs 123"]Jeffrey & Shirley

me too Thank you [/quote]

吾洗客氣,如果大家喜歡,遲 D 將其他有線既片段都攞出黎比大家睇吖。

大過要多少少時間先可以,因為近日比較忙碌。

近日好似多左好多野做,相信大家亦都一樣,如工作、執漏、裝修、訂櫃、燈飾、窗簾....(好多,好多)大家比心機呀!

[quote:7d5bd689ba="Solskjaer"]係咪叫親咩咩1號物物1號既地方都係特別麻繁架呢 :?:
多謝積肥.唔該晒 :em21:[/quote]

No 1 吾易攞傢。
作者: Solskjaer    時間: 2004-7-27 00:10:28

無錯所有No 1.都係唔易攞.包括"好""唔好""靚"唔靚"...............
作者: KK and J    時間: 2004-7-27 20:36:33

唔該哂 又接收多樣資訊。

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2