藍澄灣業主社群

標題: 開門 [打印本頁]

作者: AP Duck    時間: 2004-7-22 06:35:12     標題: 開門

請問如何用家中電話開啟2/F及5/F大門. :?:
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-7-22 14:08:03

好似要申請的................

將你個nos.加入你個單位度(密碼鎖)............咁有人噤你個門號咁就駁入你個電話度.........電話就會響.........
作者: CJ    時間: 2004-7-22 17:18:42

and then how to open the door? dial another number/password? or just tell the visitor the password!?
作者: fishandling    時間: 2004-7-22 18:28:30

夠竟冇人用過這個服務? :?:
作者: fishandling    時間: 2004-7-22 18:28:59

夠竟冇人用過這個服務? :?:
作者: CJ    時間: 2004-7-22 19:31:20

這個服務夠竟有冇用? d人指住個nose就入得來啦...
作者: dragon    時間: 2004-7-22 23:17:47

我試過電話真係會嚮架(送貨)但係佢叫我開門我唔識開 :?:
作者: fishandling    時間: 2004-7-23 09:53:19

那麽啳響仲好,費事要落去開門。 :em02:
作者: Billy Chrity    時間: 2004-7-23 22:40:05

今晚收到同見到個管理員派o既電話開門instruction 啦 ~ 可以睇睇 其實都係收到電話就*88 唔開就收線. 8)
作者: Tomato    時間: 2004-7-23 22:42:59

[quote:c0687bc8c8="Billy&Christy"]今晚收到同見到個管理員派o既電話開門instruction 啦 ~ 可以睇睇 其實都係收到電話就*88 唔開就收線. 8)[/quote]

迷團終於解開 8)

今晚派0架??聽日去睇睇先 唔該晒!!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2