藍澄灣業主社群

標題: . [打印本頁]

作者: RamblerVillager    時間: 2004-7-20 20:27:16     標題: .

作者: Tomato    時間: 2004-7-20 21:19:55

絕對支持!!!!

因為無管理處個email 又驚佢會delete
所以我會聽日寄!!!
作者: FireFire    時間: 2004-7-20 22:15:41

支持 !!!  :em11:
作者: lbkoala    時間: 2004-7-21 04:52:47

好~我都響應一人一信~
作者: Man and Agnes    時間: 2004-7-21 11:17:13

寄ed....
作者: Stephen@RC    時間: 2004-7-21 11:24:53

i will send it out 啦.
話唔比人隨便放野入信箱. 但係我都成日收到的單張wor .
我唔覺佢地真係禁做得好lor
作者: 草龍    時間: 2004-7-21 11:28:12

支持 :em11:
作者: Tomato    時間: 2004-7-21 23:43:54

[quote:3c73738362="Stephen@RC"]i will send it out 啦.
我唔覺佢地真係禁做得好lor[/quote]

何止放入信箱呀!入埋屋tim 都無人理 我地下次都"sip"d傳宣單張入隔離鄰舍屋入面 一定無管理員捉啦!!

我今日寄左喇!!
作者: H and H    時間: 2004-7-21 23:55:00

[quote:2debd5ca6a="Tomato"][quote:2debd5ca6a="Stephen@RC"]i will send it out 啦.

何止放入信箱呀!入埋屋tim 都無人理 我地下次都"sip"d傳宣單張入隔離鄰舍屋入面 一定無管理員捉啦!!

我今日寄左喇!! [/quote]係啦係啦逐層"sip"雖然"side"時間但一定冇人理 我次次番去都梗有幾張向門口
作者: Tomato    時間: 2004-7-21 23:57:30

[quote:0098fd8663="H&H"][quote:0098fd8663="Tomato"][quote:0098fd8663="Stephen@RC"]i will send it out 啦.

我今日寄左喇!! [/quote]係啦係啦逐層"sip"雖然"side"時間但一定冇人理 我次次番去都梗有幾張向門口[/quote]

係lor 係lor!!
作者: kc    時間: 2004-7-22 11:20:30

sent
作者: leemoksau    時間: 2004-7-22 23:28:38

不如揾个礼拜日一起团拜宣传业主网 每座由顶楼扫落来.
作者: saga    時間: 2004-7-26 13:02:18

點都係有一個報告版好

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2