藍澄灣業主社群

標題: RC官方網頁... [打印本頁]

作者: Eddy Lam    時間: 2004-7-14 23:53:17     標題: RC官方網頁...

裡面仲mention到有shuttle bus 乜唔係話reject左ge咩 咁即係誤導d想買
RCo既人o者...

http://www.ramblercrest.com/main.html
作者: alankle    時間: 2004-7-15 09:52:09

咪就係啦...
仲講到鬼死咁好咁........
睇到都嬲呀...........
優質管理服務喎...........真係優佢個死人頭質呀...
激鬼氣................
作者: vivian    時間: 2004-7-15 11:15:30

如果售樓書有寫shuttle bus 呢家無 可不可以告佢?
作者: kk-in-hk    時間: 2004-7-15 13:46:02

有無見到那星"*"?
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-7-15 16:24:52

咁佢話有”穿梭機”都得啦 :em01:
作者: Eddy Lam    時間: 2004-7-16 11:26:09

[quote:b0ed9b353d="kk-in-hk"]有無見到那星"*"?[/quote]

問題係和黃已經話運輸署唔批 何解仍俾個假象人呢?
作者: Y and T    時間: 2004-7-16 17:11:01

The point is they stated "ROPOSED" and "擬建" in the sales kit.  It is tricky.
作者: 532    時間: 2004-7-16 17:33:30

但以前睇樓時派嗰本書仔(唔係售樓書係本薄薄哋嘅簡介)寫明係"將設有"喎不過都有加句 * remarks 落去.
作者: Robert    時間: 2004-7-16 18:50:04

奸商奸商,果然係唔奸唔成商!睇見都 :twisted:
佢差在未寫﹝乘坐shuttle bus去月球都旨不過係30分鐘
作者: 肥度    時間: 2004-7-18 00:04:30

:twisted: 下次佢寫埋: "上天堂12分鐘 下地獄14分鐘 往來天堂地獄都吾使30分鐘 簡直係優質服務一流配套"

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2