藍澄灣業主社群

標題: 小巴上客 [打印本頁]

作者: vivian    時間: 2004-7-14 16:41:04     標題: 小巴上客

歡迎各位在此繼續表達意見 (或) 投票 !

兩項選擇 :
贊成的話    =   表示小巴必須在總站/分站上客
不贊成的話 =  表示小巴可在任何範圍上客

作者: Jess and Burns    時間: 2004-7-14 18:00:00

好似兩個的係一樣的答案........

贊成 - 小巴必須在總站/分站上客
( 如果贊成 即係不贊成小巴可在住何地範圍上客.)

不贊成 - 小巴可在任何範圍上客
( 如果不贊成 即係贊成 - 小巴必須在總站/分站上客.)

應改成.

贊成 - 小巴必須在總站/分站上客
贊成 - 小巴可在任何範圍上客
作者: Suzuki    時間: 2004-7-14 18:12:43

<<不贊成 - 小巴可在任何範圍上客
( 如果不贊成 即係贊成 - 小巴必須在總站/分站上客.) >>

負負得正bor...
作者: Jess and Burns    時間: 2004-7-14 18:18:52

[quote:c4ca2accbd="Suzuki"]<<不贊成 - 小巴可在任何範圍上客
( 如果不贊成 即係贊成 - 小巴必須在總站/分站上客.) >>

負負得正bor...[/quote]

Hey  好亂.
作者: simon_lhy    時間: 2004-7-14 19:18:01

我贊成
作者: 肥度    時間: 2004-7-18 00:22:24

我雖然都係住第六座...
但係都贊成...
係個腦有好多念頭:
1. 第12座d住客們 上落車都已經要行好遠...仲要佢地行餐死無車撘又真係好慘..
2.自己一出門口行去總站...差d未到架車開喎...咁點好呢..上吾上好呢...上吾到又好慘架喎....
3.第12座遲d落會所.咁又近過我地好多喎 佢地都有d方便我地無架喎
  <但係呢樣又吾係必須成日去>
總之....希望大家係方便自己既時候顧及他人先啦

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2