藍澄灣業主社群

標題: 今日7月3,2023年2月14、2024年5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新 [打印本頁]

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-3 23:50:44     標題: 今日7月3,2023年2月14、2024年5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新

求助/幫忙。
今天/今日,手機時間,2024年7月3日。又入/送醫院。病?正在前往醫院。(保存閉路電視、監察錄影)
==============================

2023年2月14、2024年5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有。

又松齡護老院集團。松暉護老中心,轉聯合醫院。急症室。

造成(令到)....

1。8杯水,年青多一點/多點。8次小便/廁所
2。7餐
3。2024年2月14日,5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘,一啖水無/沒有
4。某一天/某日,叫蘇少芳(跟/同蘇少梅一齊),探病時候,自己不小心/唔小心跌倒。聯合醫院、九龍醫院、松齡護老院集團。松暉護老中心。醫生、護士、職員。
5。串通/合謀,不可以知道、決定、詢問、套料/唔可以知道、決定、詢問、套料(程式、App、方法、不/唔配合...方法)、不/唔代表我。(有樣貌、樣子。列印、打影、影印、email郵箱、郵寄、Fax...)

控告/告......

http://rcrest.bzone.com.hk/Discu ... 38493&mobile=no

________詳細原因,論壇/討論區/Twitter/Facebook
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-3 23:51:09

撚樣、臭閪,市民知道。假扮假裝哭泣/流淚/喊過關,自己一定要喝/飲/食。

1。為什麼/點解自己,不喝/唔飲8杯水、多點?
2。為什麼/點解自己,不吃/唔食7餐、多點?

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-4 00:20:55

聯合醫院。照片。圖片。

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-4 05:22:12

先去醫院叫蘇少芳(老人院保證人、聯絡人)。我去探望,老人院(朱姑娘、謝姑娘),告訴我。知道又入/送醫院。

叫蘇少芳(老人院保證人、聯絡人)先離開醫院。下午5時看醫生/睇醫生。可能乳癌、蠶豆症、骨質疏鬆...又出現。
1。叫蘇少梅(使用過電話號碼,有記錄,截圖),昨天/昨日沒有空、無時間,因為吃飯/食飯(宴會)。2。今天/今日又沒有空、無時間。可能照顧孫子。(每一天補習。知道補習,變優才。)
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-5 07:01:04

============================
松暉護老中心。轉營/改為私家、私營。其他老人家,都有入院/送院。
_前天/前日、大概晚上6:30-715。4呎11口。昨天/尋日,晚上6:30。叫蘇志豪/蘇貴利。松齡護老院集團。(保證人、聯絡人)。應該都短藍色牛仔褲,黑色短衣/短衫。又講:有痰~
2023年12月10日入/送聯合醫院,轉九龍醫院。再轉松暉護老中心。
在松齡護老院集團。松暉護老中心。(係松齡護老院集團。松暉護老中心,半年/180日,因為有病,入/送聯合醫院4次。

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-5 17:04:52

hoophoop2 發表於 2024-7-5 07:01
============================
松暉護老中心。轉營/改為私家、私營。其他老人家,都有入院/送院。
_前天/ ...

____________松齡護老院集團。松暉護老中心,謝姑娘,朱姑娘,護士黃sir,主房姑娘.黃光雲/云...負責,7餐。(有樣貌,樣子會補上。上載完相片、照片之,入院/送院,巧合/咁橋......。)

叫蘇少梅使用過手機/電話號碼。62210969有記錄,截圖(手機/手提電話相機可以截圖影相)。有甜食物/甜品。[[[[[職員講、醫院講:有痰]]]]]]。我無/沒有給甜品/沒有被甜食物。難道吃糖、朱古力?/唔通食糖、朱古力?(附圖)
1。老人院7餐幾多,太多太少?(營養不足/唔夠營養)
2。有宵夜/夜宵,牛奶麥皮。

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-7 03:05:54

hoophoop2 發表於 2024-7-5 17:04
____________松齡護老院集團。松暉護老中心,謝姑娘,朱姑娘,護士黃sir,主房姑娘.黃光雲/云...負責,7餐 ...

2024年5月30日。手機時間5:45。觀塘區。通明街附近....松暉職員。黑色長褲,白色襪子,黑色鞋,短頭髮,應該黑色書包,在前面(背)。
幾次:飲多水唔係唔好。張光雲/云

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-7 06:50:49

入院/送醫院4次,居住180天/日。
==============================
另外:叫蘇少梅,講/說夜宵、宵夜。不甜/唔甜。擺架子。又甜,又不甜/又唔甜。又可以、又不可以/又唔可以。(之前營養不足/營養唔夠)[會補充時間、衣著、顏色。]

叫蘇少芳聯合醫院2024年7月3日。(會補充時間/接近)

_____給錢媽媽購物/俾錢媽媽用。證明/証明當天。有錄影,拍照。

叫蘇少芳無/沒有去探病,***市民講/說:建議、意見***,殘廢,假肢?据。好多殘廢、假肢、**据***、逛街/行街。

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-7 15:27:18

入院/送醫院4次,居住180天/日。
另外:叫蘇少梅,講/說夜宵、宵夜。不甜/唔甜。擺架子。又甜,又不甜/又唔甜。又可以、又不可以/又唔可以。(之前營養不足/營養唔夠)[會補充時間、衣著、顏色。]

叫蘇少芳聯合醫院2024年7月3日。(會補充時間/接近)

_____給錢媽媽購物/俾錢媽媽用。證明/証明當天。有錄影,拍照。

叫蘇少芳無/沒有去探病,***市民講/說:建議、意見***,殘廢,假肢?据。好多殘廢、假肢、**据***、逛街/行街。

會不會行賄?金錢、物資給老人家?(金錢...叫我收起來?)~擔心串通、合謀、政府...,太多事情,所以報案、報警、備案。擴大市民。
作者: reewteew110    時間: 2024-7-7 17:54:35

[attach]15962[/attach]
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-8 07:23:36

[attach]16001[/attach]
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-9 17:41:03

前天、今天多痰、咳........
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-10 21:21:55

所以報案、報案、備案。證明有講。

2024年7月5日,約/大概下午4:00-7:30。叫蘇少梅,觀塘區通明街、康寧道惠康。爭鮮...附近。黑色衫(有藍色),黑色褲。黑色鞋。黑色口罩...又甜、又不甜/又唔甜....宵夜/夜宵。
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-11 05:53:58

=============================

某一日/天,咳...,不想吃/唔想食,吃/食了大半。湯碗放在飯碗上面(湯碗倒轉),竟然再拿給/再被老人家吃、食。(營養不良/唔夠營養~)一碗飯=等於大碗、約2碗飯、再加一碗湯。(閉路電視、監察錄影)
===================================
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-13 17:17:29

=============================

某一日/天,咳...,不想吃/唔想食,吃/食了大半。湯碗放在飯碗上面(湯碗倒轉),竟然再拿給/再被老人家吃、食。(營養不良/唔夠營養~)一碗飯=等於大碗、約2碗飯、再加一碗湯。(閉路電視、監察錄影)
===================================
使用過/用過手機、手提電話號碼、樣貌樣子,跟叫蘇詩詠54011181,69200002,蘇少芳93417903女兒設計,蘇國稀/希,Rudy 蘇福96529461(五呎高),蘇財金/蘇耀銘,91093395(約/大概襲擊人,約140磅、瘦子、殘障。假肢?),61361681蘇志豪/蘇貴利(4呎11高),蘇少梅62210969,兒子容銘曦/容柏雄,小學孫子容逸郎(屯門、旺角)每一天/每日補習,蘇金喜97313595....貨車司機(手機/手提電話的朋友、親戚、遠親、遠遠親...。有聯絡的人。垃圾徐,蕭,趙,容,蔡,五虎等等)

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-14 09:05:53

張光雲/云....
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-14 17:09:41

_______因為這些事(呢的事),串通/合謀.....,不可以知道、決定、詢問、套料/唔可以知道、決定、詢問、套料(程式、App、方法、不/唔配合...方法等等)、不/唔代表我。(有樣貌、樣子。手機/手提電話相機sms,whatsapp 對話可以,列印、打影、影印、email郵箱、郵寄、Fax...盡量全城知道)理論、不和/唔岩。

叫蘇國稀曾經whatsapp, 不給我決定...話事。(唔俾我決定...話事)
有因為8杯水,8次廁所/小便罵她(叫蘇少芳、蘇少梅)。

之後老人家有病,叫蘇國稀5呎高96529461~全家人/成家,寫一篇文章whatsapp 同居住人/長期照顧人,又交給醫院(附圖、截圖),醫生講/說缺水,8杯水/堅持不給/唔標準水,入/送老人院。

叫蘇國稀(有樣貌、樣子)曾經又whatsapp, 我都不想跟你談(我都唔想同傾。)全家人/成家都不想跟你談。(唔同你傾。)

**********叫蘇國稀5呎高,叫蘇耀銘(似殘廢、假肢...極瘦。)經常三個人(有人通知他們/佢地、聯絡、一齊...麻麻煩煩,扮勁,不要臉/唔要面)
=========================
_______叫蘇少梅,老人家講、說出院/離院開會商量,問他們/問佢地。2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有。
擴大擴散市民知道,開會、商量。

==========================
昨天,叫蘇少梅、容逸朗的新造型。照片、圖片。

[attach]16018[/attach]

作者: hoophoop2    時間: 2024-7-20 07:31:47

犯法,犯罪,一樣,打插...有聯絡的人、男人男女。政府,警察,老廉,記者,學校,中國大陸,約/大概200件事,可以。擔心人家報警報案,依法,條例,衰格~公開
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-20 23:38:56

致電給我(打個電話俾我)。都是/都係依法、條例、衰格~公開
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-21 18:15:02

4次。2024年7月3,2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有......

4次入院/送院。每一次吃完飯/食完飯。一天/一日7餐(餐單)、有甜品(牛奶麥皮)、餅乾、一啖清水、一口水都沒有/無。1。打嗝(打思嗌)、2。新冠(病毒)。3。咳。4。痰。

有一天/有一日1粒糖果(糖)糖果屋,沒有吃/無食,擦一下嘴唇/舌頭(揩一揩掂一掂個嘴唇/舌頭。可能原因。)應該第二天/第二日,下午吃完飯/食完飯,入醫院/送院。到護老院職員講/說,知道之後,就前往/去醫院。今次多痰(痰多)。
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-21 20:41:21

hoophoop2 發表於 2024-7-21 18:15
4次。2024年7月3,2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有......

糖果屋。經常光顧。經常時間大概/約下午4:25~6:00。我有/佩戴口罩。觀塘區u~mall附近。裕民薈。
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-24 18:37:30

hoophoop2 發表於 2024-7-21 18:15

…………………………………………………………………………………………

可能緊急,緊急事情。跟這些人搞那麼多事情。(同呢啲人搞咁多野)。明明知道電話/手機/手提電話響起,不接聽(唔接聽)。
****隨緣****探病/探望,知道就會知道*****將來,我死了、老了,死了什麼事情都不知道(人人都會老,我死了乜野唔知道)
社會有:申請救濟金、福利金。公開
…………………………………………………………………………………………
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-25 16:47:22

hoophoop2 發表於 2024-7-24 18:37

可能緊急,緊急事情。跟這些人 ...

垃圾醫生、垃圾護士,還是醫生,護士~型男,美女,叻女,叻仔。《《《發熱/發燒。我又有病,又需要觀察、留意,又調查20年。》》》只有擴大擴散~需要全城市民知道~公開
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-25 18:47:22

我需要觀察、留意,原因(醫生護士?庸醫?):

老人家,2023年12月10日入/送聯合醫院(之後轉九龍醫院,康復大樓).次序:試過一次,今次第二次送醫院/入醫院...等等
約5、8年不/無早餐粥水。一直2餐。試過一次,第一次湯奶水...,上廁所6次。第6次行/走幾歲無/沒有力。睡/訓約15個小時/鐘,叫醒/弄醒,食野吃東西,扶持/扶著行、走路...。之後一樣這樣做,正常。***在醫院、老人院...觀塘區叫醒/弄醒,80、90歲三、四、五餐很多?不吃/唔食加快凝寶、凝固粉,說話不清楚/唔清楚---(仍然寫日記?每一天錄影?手機/手提電話相機可以拍照、錄影,每一天)

第二次這樣/咁樣...才入醫/送醫院。2023年12月10日入/送聯合醫院(之後轉九龍醫院,康復大樓、轉松齡護老院集團。松暉護老中心)

___****___我都有這個情況(我都有呢個情況)。 早上約/大概7時睡覺/訓,很疲倦/累,睡覺之前,上廁所/小便1次。早上9:30起床小便/廁所,到了廁所無尿/沒有尿。只是小便/廁所1次,無/沒有6、7次。自己知道,發生什麼/乜事。 起床/起身...可能無心情/沒有心情。青年/年青人跟年老不同/唔同。知道想得太多(形住形住、凝住凝住)。大概/約二星期之前發生。長期不/唔可能,提供幾個月日記、每一天錄影攝影拍照,可以/需要全城市民,一齊一起看/睇,出院,醫療。
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-25 21:27:35

hoophoop2 發表於 2024-7-25 18:47
我需要觀察、留意,原因(醫生護士?庸醫?):

老人家,2023年12月10日入/送聯合醫院(之後轉九龍醫院,康復大 ...

另外:
讀書妹讀書仔、庸醫、護士。___****___我都有這個情況(我都有呢個情況)。

######如果不需要/唔需要觀察、留意...。需要筆錄、記錄(醫療報告內?不如調查,多少市民都有~更加好)~公開
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-26 23:37:04

有電腦互聯網,市民知道,未交代?

九龍醫院、聯合醫院、松齡護老院集團,松暉護老中心....衛生署、醫管局、中國大陸、澳門衛生署...。消防員、老師校長、藝人歌手女朋友、老婆、老公、男朋友、上司、主管(是/係代表)。案例~需不需要/需唔需要筆錄、記錄?(市民知道又辭職?????)
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-26 23:37:49

有電腦互聯網,市民知道,未交代?

九龍醫院、聯合醫院、松齡護老院集團,松暉護老中心....衛生署、醫管局、中國大陸、澳門衛生署...。消防員、老師校長、藝人歌手女朋友、老婆、老公、男朋友、上司、主管(是/係代表)。案例~需不需要/需唔需要筆錄、記錄?(市民知道又辭職?????)
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-27 04:32:33

我答了。不可以/唔可以筆錄、記錄。(醫療報告)扮代表。
讀書妹讀書仔、庸醫、護士、政府、醫科/醫學、國家。___****___我都有這個情況(我都有呢個情況)。主管、護士、職員、樣貌、樣子,會補上~公開
作者: hoophoop2    時間: 2024-7-28 06:58:31

有聯絡/有聯系既人(乜撚野醫院、醫生護士、醫管局、衛生署、世衞、政府、大陸、...),如果又扮代表-可以觀察、知道、留意、筆錄、記錄(醫療報告)~

***使用過/用過手機、手提電話號碼、樣貌樣子,跟叫蘇詩詠54011181,69200002,蘇少芳93417903女兒設計,蘇國稀/希,Rudy 蘇福96529461(五呎高),蘇財金/蘇耀銘,91093395(約/大概襲擊人,約140磅、瘦子、殘障。假肢?),61361681蘇志豪/蘇貴利(4呎11高),蘇少梅62210969家中最年長,兒子容銘曦/容柏雄,照顧孫子,小學孫子容逸郎(屯門、旺角)每一天/每日補習,蘇金喜97313595....貨車司機(手機/手提電話的朋友、親戚、遠親、遠遠親...,如果又又又扮代表,決定/話事。《《《控告/告》》》-擴大擴散市民~公開

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2