藍澄灣業主社群

標題: 執漏終於完成 [打印本頁]

作者: diedsee    時間: 2004-7-10 01:46:59     標題: 執漏終於完成

執漏終於完成??
有冇人可以 report 一下呢??

請選擇...
1) 執漏終於完全完成
2) 執漏終於完成 (pauly話 不過我唔覺得 loi)
3) 仲等緊執漏完成
4) 其他....
作者: FireFire    時間: 2004-7-10 01:55:44

4) ... 攪左咁耐已經有冇心機再追其他細微defect.....
其他大問題PY話OK...唉~~~~算了......
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-7-10 08:15:44

stage 1 but give up some defects e.g. the wall are not straight.
作者: diedsee    時間: 2004-7-10 12:57:43

[quote:4b77f21012="Wynne & Paul"]stage 1 but give up some defects e.g. the wall are not straight.[/quote]
咁係唔係要簽張form比pauly ga??
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-7-10 23:28:19

sorry I won't sign because I still not satisfy about the air-conditioner.
作者: diedsee    時間: 2004-7-12 01:19:44

仲有冇人可以講吓.........
作者: pingping    時間: 2004-7-19 13:09:39

window glass still not change yet :em01:
作者: Stephen@RC    時間: 2004-7-19 13:16:22

item 1 . all 磚 & windows are changed .
after 2.5 months ...
作者: KK and J    時間: 2004-7-23 12:35:28

話佢o地無執又唔係。總之佢想執就執o左,唔想執就有排等。
基本上只是做過一次大執,廚房厠所地磚已經放棄叫佢執。還有小問題咪惟有等吓 - 門口鐘位鋁片花o左,六角匙壞o左等等。

有次發覺浴缸旁邊膠邊脫落,報執漏(係入伙後用用吓膠邊脫落),唔過3日就有人上門維修,是執漏自已找人做,可能是簡單執漏,唔洗等Paul y 做就可以完工。
作者: KK and J    時間: 2004-7-23 12:36:17

話佢o地無執又唔係。總之佢想執就執o左,唔想執就有排等。
基本上只是做過一次大執,廚房厠所地磚已經放棄叫佢執。還有小問題咪惟有等吓 - 門口鐘位鋁片花o左,六角匙壞o左等等。

有次發覺浴缸旁邊膠邊脫落,報執漏(係入伙後用用吓膠邊脫落),唔過3日就有人上門維修,是執漏自已找人做,可能是簡單執漏,唔洗等Paul y 做就可以完工。

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2