藍澄灣業主社群

標題: 五座之最! [打印本頁]

作者: gp    時間: 2004-7-9 22:14:09     標題: 五座之最!

保安叔叔話五座個lobby係最大o既 ......所以亦係最熱o既 :?
作者: Stephen@RC    時間: 2004-7-9 22:33:35

個air cond. 唔得呀化
作者: RamblerVillager    時間: 2004-7-9 23:01:06

你地隔離個商場入口大堂 的冷氣最正最大. Panasonic 分體式同大堂Daikin唔一樣.  :!:
作者: FD    時間: 2004-7-9 23:42:31

究竟幾時至捨得整好個冷氣?  係咪要寫投訴信至會郁...座座都係咁樣。 :em10: 快手d 執啦,最好"焗" 佢GM 落黎坐翻一粒鐘,瘦下身 :em12:
作者: RamblerVillager    時間: 2004-7-9 23:48:02

[quote:6e8b4053b2="FD"]究竟幾時至捨得整好個冷氣?  係咪要寫投訴信至會郁...座座都係咁樣。 :em10: 快手d 執啦,最好"焗" 佢GM 落黎坐翻一粒鐘,瘦下身 :em12:[/quote]

的管理員話冷氣系統未正式交樓. 吹呀.
作者: Simpsons    時間: 2004-7-18 17:01:47

個管理員話發展商現階段冇打算整個大堂冷氣 要有業主投訴管理處 佢地先至會跟進.  即係唔鬧佢佢就唔會攪 ! :em13:
作者: rstfung    時間: 2004-7-19 02:11:44

[quote:552c22cd9e="Simpsons"]個管理員話發展商現階段冇打算整個大堂冷氣 要有業主投訴管理處 佢地先至會跟進.  即係唔鬧佢佢就唔會攪 ! :em13:[/quote]

難道向管理員投訴唔算係投訴???  :?:  唔通佢地只係坐度批橙皮? :twisted:  (今天見到的) 還是我地要約齊去管理處排隊投訴?
:em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:
作者: Eddy Lam    時間: 2004-7-20 18:15:40

不如搵日約埋一齊去嘈佢 愈多人愈好!!!
作者: Stephen@RC    時間: 2004-7-20 18:44:38

支持. 幾時通知聲 .
作者: Simpsons    時間: 2004-7-20 20:46:31

可否 draft 封信 請五座個 Secure keep 住一至兩星期 收集簽名後交管理處 ...
作者: leebrian    時間: 2004-8-9 02:00:32

I have called Management office to complain about the air-con of our L5 Lobby 3 times until now but no change.  I hope more people can call the management office to complain about the air-con in order to give them more pressure.
作者: Simpsons    時間: 2004-8-13 08:20:59

個肥 secure 話同意o左會整 不過唔知幾時...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2