藍澄灣業主社群

標題: 和黃可以訂購磁磚 [打印本頁]

作者: RamblerVillager    時間: 2004-7-9 17:32:13     標題: 和黃可以訂購磁磚

有冇人買 Defect的 唔係必需換嗎? 根據經濟學 優惠價即是本來售價.
作者: Jess and Burns    時間: 2004-7-9 17:56:30

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=2741&highlight=%BFj

優惠價???
作者: kam1100    時間: 2004-7-9 23:07:24

証明我冇賣貴la :em12:

清晒loo.
作者: Wynne and Paul    時間: 2004-7-9 23:19:44

冇賣貴 ??  someone free of charge tim la....
he he....

作者: abo and keung    時間: 2004-7-9 23:32:32

我唔明點一d佢哋的錯誤要我哋自費買料去做
唔通我哋會買多幾塊磚用作留念?
作者: rstfung    時間: 2004-7-10 09:31:26

[quote:512c3ff57f="abo&keung"]我唔明點一d佢的錯誤要我自費買料去做
唔通我會買多幾塊磚用作留念?[/quote]

因為有人要改間格補返D 洞....
作者: 小魚兒    時間: 2004-7-11 00:05:27

痴痴地線禁貴
作者: Solskjaer    時間: 2004-7-11 01:19:13

有病! :?:
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-7-11 14:45:09

其實佢作為發展商..........唔係應該由佢KEEP STOCK.........萬一街坊D磚有咩穿或崩.........都可以叫佢地整..........點解而家要我地買..........真奇怪............

唔通要我地買佢D磚........然後再租佢個LOCKER放...................
作者: daniel_Q    時間: 2004-7-12 22:47:41

其實要買可以番深圳 平過佢好多.
明屈水 ! :em05:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2