藍澄灣業主社群

標題: 主人床點搞 [打印本頁]

作者: Ho and Serene    時間: 2003-8-3 18:02:57     標題: 主人床點搞

都唔知買張床好還是做張床誇上窗台好?有冇人比到意見我呀?? :?:  :?:
作者: H and H    時間: 2003-8-3 18:10:45     標題: Re: 主人床點搞

[quote:f5c285878b="Ah Ho"]都唔知買張床好還是做張床誇上窗台好?有冇人比到意見我呀?? :?:  :?:[/quote]做張床誇上窗台始終唔係咁好! (我覺得)
作者: wicyh    時間: 2003-8-3 18:12:02

各有所好
作者: Ho and Serene    時間: 2003-8-3 18:14:08     標題: Re: 主人床點搞

[quote:99de50fea0="H&H"][quote:99de50fea0="Ah Ho"]都唔知買張床好還是做張床誇上窗台好?有冇人比到意見我呀?? :?:  :?:[/quote]做張床誇上窗台始終唔係咁好! (我覺得)[/quote]

但間房可以多D位用喎.... :?:  :?:
作者: diedsee    時間: 2003-8-3 18:42:56

信風水就唔好放上窗台
作者: Maggie Johny    時間: 2003-8-3 19:04:01

哈哈.... 百無禁忌.... 我就會偷窗台位放牀..... :

香港寸金尺土嘛.....
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-8-3 19:15:06

係風水角度張床放係窗台係唔好...........同埋張床放上去窗台度咁張床就會升高左 (張床同窗台平排仲要加張床"玉"上去)上落床都有唔D好(對腳掂唔到地)
作者: FireFire    時間: 2003-8-3 19:26:23

我諗我會將張床平窗台.. :
作者: handsomekwok    時間: 2003-8-3 21:27:59

床食入窗臺瞓近窗口嗰個會好近窗台上面果級!
作者: irisku    時間: 2003-8-3 21:48:57

咁如果將床放咗上窗台度訓醒覺張開眼見到貼住窗由咁高望落去咁咪好驚其實會唔會咁呢? 因為我一直都咁諗呀所以唔咁放上窗台呀~~
作者: Solskjaer    時間: 2003-8-5 19:28:24

:em02: 張床可以做高D與窗台高度平排放張大床辱上去用埋個窗台位可能係古怪D不過我可能會咁做.
作者: FireFire    時間: 2003-8-5 21:12:35     標題: Re: 主人床點搞

[quote:a564305796="Ah Ho"]都唔知買張床好還是做張床誇上窗台好?有冇人比到意見我呀?? :?:  :?:[/quote]

張床上窗台始終唔係咁好 especially not good for your bone we suggested you can make the bed at the same level of 窗台 the space under your bed can store lots of stuff right? :wink:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2