藍澄灣業主社群

標題: 和黄回應預告 [打印本頁]

作者: 我是誰    時間: 2004-6-27 00:14:58     標題: 和黄回應預告

星期五晚收到和黄Angela 的來電,告知投訴信的正式書面回應會於星期一下午以通告形式,張貼於每座大堂或放入各業主信箱,暫只知

1. 大單位冷氣問題會由和黄出資加裝冷氣
2. 單位執漏單養期亦會延長

詳情請留意星期一通告
作者: FireFire    時間: 2004-6-27 03:08:16

thx~~~~~~~~~~~~~ :em21:
作者: J and G    時間: 2004-6-27 11:22:55

thank you very much!!!
作者: Hotcake    時間: 2004-6-27 11:47:38

辛苦哂............ :em11:
作者: leemoksau    時間: 2004-6-27 12:42:00

无言感激!
如果可以执漏期内免管理费就好了.
作者: Pooh Pooh    時間: 2004-6-27 12:45:57

贊成leemoksau
謝謝我是誰
作者: dick queenie    時間: 2004-6-27 12:57:34

謝誰兄
作者: lbkoala    時間: 2004-6-27 14:23:01

多謝我是誰促成與發展商的會談,
如再有任何需要幫忙的,請聯絡Becky
作者: ptsom    時間: 2004-6-27 15:22:08

謝謝我是誰兄
作者: 小魚兒    時間: 2004-6-27 16:57:02

thanks!
作者: eric_818    時間: 2004-6-27 17:05:21

謝謝我是誰
作者: Stephen@RC    時間: 2004-6-27 17:43:27

無言感激  
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-6-27 17:56:49

勁呀謝謝我是誰
作者: Cora Kwong    時間: 2004-6-27 18:09:17

A THOUSAND THANKS :em11:
作者: 5th Element    時間: 2004-6-27 18:47:30

真係一個好消息,亦是邁向成功的第一步;
除了多謝“我是誰”外,更要多謝有份出力的其業主,thanks!
作者: Pauline    時間: 2004-6-27 19:35:37

萬二分感激我是誰
作者: Hello Kitty    時間: 2004-6-27 21:46:29

Many Many ...... thanks 我是誰!!!!! :em11:  :em11:  :em11:
作者: T and A    時間: 2004-6-27 22:09:09

Thank You " Who am I"  It's a good news
作者: june and Fai    時間: 2004-6-27 22:18:41

謝謝我是誰
作者: Koala Bear    時間: 2004-6-27 22:23:20

真係多謝我是誰﹗
但是設計問題唔知點呢﹖
作者: Crystal    時間: 2004-6-27 22:53:12

我是誰醒呀! :em11:以後還要睇你頭呀!!!!
作者: 我是誰    時間: 2004-6-28 01:09:44

more details information will be notice on Monday. Pls. wait for it.

All RC owners should thanks for themselves because they fight for their right.
作者: diedsee    時間: 2004-6-28 01:13:21

傻啦~~
冇你 guide 住我哋 可以效果會好唔同lu........
thx!!
作者: H and H    時間: 2004-6-28 09:22:04

Good news! Thanks "Who Am I"
作者: turbowing    時間: 2004-6-28 10:14:45

Yeah!!
作者: Dela    時間: 2004-6-28 10:32:28

我是誰!!
Thanks very much your are our hero  :em11:
作者: kyu    時間: 2004-6-28 11:42:01

我是誰!

Thanks
作者: 我是誰    時間: 2004-6-28 11:46:41

無大家支持,和黄又點會理我哋?不過一日未睇和黄封信,一日都未可以放心 :em05:
作者: Andrew Jessica    時間: 2004-6-28 12:22:32

THANK YOU 我是誰
作者: leemoksau    時間: 2004-6-28 12:53:24

[quote:398869a151="Koala Bear"]真係多謝我是誰﹗
但是設計問題唔知點呢﹖[/quote]

关于T6 Flat G 两盏灯一个制的问题 我坚持要求书面答复 和黄答应7月3号交. T6 Flat B 天线位/插苏装在天花板(对落小小)的设计 我不能代表B单位业主发表意见 不过也有向对方查询 答复是这种设计是用来吊Palsma的. 我没有用Pasma 不知道这个解释是否合理?
作者: JNA    時間: 2004-6-28 13:04:53

如果有人今日返RC 煩請將NOTICE POST 上來
真係想知和黃有咩回應 THANKS
作者: yautin1    時間: 2004-6-28 16:49:50

Thank you so much! 我是誰!  
作者: manhk167    時間: 2004-6-28 17:14:36

... 字訣
作者: 我是誰    時間: 2004-6-28 23:01:34

[quote:5a45b2185e="manhk167"]... 字訣[/quote]To manhk167 you have read the notices? if yes pls. tell us what they say. thx
作者: dick queenie    時間: 2004-6-28 23:07:29

今日返屋企...好似乜都冇。
佢地係唔係話今日出notice架....
希望唔會係食一餐,冇左件事。
誰兄!!下一步點

p.s.話時話,噚日響蛇仔路口,見上次同我地一齊去開會個區議員。
     黃光武拉票,同埋派片。
     佢不停話:各位藍澄灣既居民,支持立法會選舉,支持民主黨.....
                   支持黃光武。
作者: wychan    時間: 2004-6-28 23:14:11

應該有去開會的有瓜?? 我今日返去見到有封和黃用信封包著的信件 不知是不是呢? 可惜冇信箱鎖匙....
作者: june and Fai    時間: 2004-6-28 23:14:15

今日返rc五座唔見有新notes....
作者: 我是誰    時間: 2004-6-28 23:31:21

:?:  Anyone read the notice tonight?
作者: eric_818    時間: 2004-6-28 23:36:45

冇見過有Notice! :?
作者: eric_818    時間: 2004-6-28 23:39:41

似乎我哋又做多次「昆哥傳奇」o既主角.
作者: lbkoala    時間: 2004-6-29 00:52:46

估唔到我同個義工派了三十多份選民登記表格同埋派黃光武咭片會有咁既誤會!我是很不想在這裏'賣廣告'但我那天ot是為了在6月29日前把握最後機會請即將搬入rc的居民更改選民登記地址以及七一想坐車一起去維園的可以跟我訂位。

臨近立法會選舉我們只會請各位支持達。

周日播的那段聲帶內容如下稿是我寫的信不信由您:

各位藍澄灣既居民您地好!我係民主黨副主席李永達同埋區議員黃光武。
如果您對區內既交通、住屋或社區有任何意見或者投訴歡迎埋0黎我地既街頭服務站同我地反映您既意見。您亦都可以致電2436 9809 24369809同區議員黃光武或者我地既職員Becky聯絡。我李永達同黃光武衷心多謝大家!
作者: J and G    時間: 2004-6-29 02:05:42

:shock:
作者: Wilkins    時間: 2004-6-29 11:21:52

thank you very much...
作者: dick queenie    時間: 2004-6-29 12:20:34

[quote:0c39520cfe="lbkoala"]估唔到我同個義工派了三十多份選民登記表格同埋派黃光武咭片會有咁既誤會!我是很不想在這裏'賣廣告'但我那天ot是為了在6月29日前把握最後機會請即將搬入rc的居民更改選民登記地址以及七一想坐車一起去維園的可以跟我訂位。

臨近立法會選舉我們只會請各位支持達。

周日播的那段聲帶內容如下稿是我寫的信不信由您:

各位藍澄灣既居民您地好!我係民主黨副主席李永達同埋區議員黃光武。
如果您對區內既交通、住屋或社區有任何意見或者投訴歡迎埋0黎我地既街頭服務站同我地反映您既意見。您亦都可以致電2436 9809 24369809同區議員黃光武或者我地既職員Becky聯絡。我李永達同黃光武衷心多謝大家![/quote]

請~~不要介意,亦都多謝妳的熱誠。
小弟都係一個民主人,自少支持李柱銘。
八九年因為六四,而八號風球同老豆去維園示威。.......
字裡行間,有任何失禮,多多包含.... :em14:  :em14:
作者: RamblerVillager    時間: 2004-6-29 16:22:18

和黃書面回應:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=44535#44535
作者: lbkoala    時間: 2004-6-30 01:38:31

對不起ar~dick&queenie...我還很naive反應太大...
聽到您這番話不枉我們在那兒餵蚊~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2