藍澄灣業主社群

標題: 改裝地腳線 [打印本頁]

作者: KS    時間: 2004-6-26 23:06:35     標題: 改裝地腳線

你地有無換地腳線...
我師傅建議我折左面頭個片,再補油....
我尋日返去睇,效果唔錯....順眼左好多.....
大家不妨試下,可以用番之前的,又可以便宜一點

KS
作者: leemoksau    時間: 2004-6-26 23:27:30     標題: Re: 改裝地腳線

[quote:354cd9bbdd="KS"]你地有無換地腳線...

KS[/quote]

有相看吗?
作者: JNA    時間: 2004-6-26 23:52:33

:?:
作者: Amy Poon    時間: 2004-6-27 00:52:54     標題: Re: 改裝地腳線

[quote:38648c34ec="KS"]你地有無換地腳線...

KS[/quote]

Thought about it before but don't know the result is okay or not. Can you show me a photo?
作者: KS    時間: 2004-6-27 01:05:25

暫未有相片看,遲些會POST相出來給大家看看.....
作者: KS    時間: 2004-6-28 23:59:10

有相睇啦....
但係因為未再油油.....
不過大家可以參考下

ks
作者: KS    時間: 2004-6-29 00:07:56

help....我貼唔到相.....
作者: diedsee    時間: 2004-6-29 00:08:10

ks
我都係咁做wor
效果真係好好多
作者: KS    時間: 2004-6-29 00:25:35

有興趣可以去這裡看看
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=44450#44450

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2