藍澄灣業主社群

標題: 統計一下大家個入伙情況 [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2004-6-19 10:51:54     標題: 統計一下大家個入伙情況

首先 入佐伙的朋友請報到(阿secure叔叔話 我地5座已經有40幾伙入左伙啦!!!第日撞到方便打招呼呀!!):

1. Carry & Chris

跟住 隔離座好多人下個月入伙喎!!我地又統計先: (唔係下個月入伙都可以0架!!排名根據入伙日期先後而定)

1. Alvin & Janis (6月尾 7月頭)
2. SM (7月頭)
3. Tomato (7月5日-7月18日前 未決定)
4. Kit & Carol (大約10-07----11-07)
5. TJ (Around 15 july)
6. v&t (around end of July )
7. Teresa&Fai (最遲8月中)
8. gp (9月)
9. rstfung (暫定9月)
作者: TJ    時間: 2004-6-19 10:55:35

Around 15 July.
作者: gp    時間: 2004-6-19 23:49:16

可能係九月 :shock:
作者: Kit and Carol    時間: 2004-6-19 23:53:43

To : tomato
       大約10-07----11-07
作者: rstfung    時間: 2004-6-19 23:53:56

[quote:fb0e6c4615="gp"]可能係九月 :shock:[/quote]

我都未開始裝修 所以都可能係九月 :?    :cry:
作者: Tomato    時間: 2004-6-20 10:48:14

唔該晒座主幫我將個topic放0係頂 :em21:
作者: SM    時間: 2004-6-20 14:16:50

Tomato Tomato...我仲未入伙呀
我七月頭先至搬呀...... :mrgreen:
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-6-20 15:01:41

希望可以係農曆7月前入伙...........

暫預最遲8月中..........
作者: Tomato    時間: 2004-6-20 20:43:04

[quote:bc588cd36e="SM"]Tomato Tomato...我仲未入伙呀
我七月頭先至搬呀...... :mrgreen:[/quote]

改番喇!!!
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-20 23:41:39

我們未入伙
不過我們plan 6月尾 7月初
作者: Tomato    時間: 2004-6-21 08:56:33

座主 我睇漏眼 原來你己經有一個post係講搬屋同入伙時間
咁我個post會重覆 不如你delete我個post 一來可以集中返 二來可以唔好阻住d位
作者: rstfung    時間: 2004-6-21 10:51:54

[quote:528d7efc50="Tomato"]座主 我睇漏眼 原來你己經有一個post係講搬屋同入伙時間
咁我個post會重覆 不如你delete我個post 一來可以集中返 二來可以唔好阻住d位 [/quote]

等我想想如何將兩個List結合起來!!
作者: v and t    時間: 2004-6-21 19:29:03

around end of July  ops:
作者: Tomato    時間: 2004-6-21 23:52:06

[quote:e1404b1ffc="rstfung"][quote:e1404b1ffc="Tomato"]座主 我睇漏眼 原來你己經有一個post係講搬屋同入伙時間
咁我個post會重覆 不如你delete我個post 一來可以集中返 二來可以唔好阻住d位 [/quote]

等我想想如何將兩個List結合起來!![/quote]

如果太難搞 就照返而家個情況吧!!!!
作者: rstfung    時間: 2004-6-23 00:21:46

updated!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=38491

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2