藍澄灣業主社群

標題: 今日放工坐88F返竟然三分鐘返到來 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2004-6-17 19:03:58     標題: 今日放工坐88F返竟然三分鐘返到來

我唔知係咪發緊夢,今日放工經青衣返藍澄。
無奈地上左88F,見司機一直由青衣站片返來。
直頭係收樓專車路線,冇左轉右轉,全direct....超爽....
三分四十秒返來樓下。
我問司機係唔係改左行車路線,佢輕輕笑一笑冇答我。
快些找人confirm......一下
如果係就happy死了 :em04:  :em04:
作者: diedsee    時間: 2004-6-17 19:27:55

落車時有冇打一打自己ar?!?!
confirm 吓好啲wor  :em12:
作者: ye    時間: 2004-6-17 19:54:38

是滿人嗎
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-17 20:31:06

great...... GOOD NEWS
FULL CAR ?
作者: FireFire    時間: 2004-6-17 20:53:21

自己改路線............. 咁正
作者: dick queenie    時間: 2004-6-17 21:08:25

[quote:0446ff038f="ye"]是滿人嗎[/quote]

三條友,我迎面上車時,佢指一指上面藍澄灣個車牌,示意我去藍澄灣
我上車話去藍澄彎。一陣就番到來....好似發左場夢咁....
快些搵人confirm下,係唔係改路線,定司機玩野!!!
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-6-17 23:14:00

咁good? 好喎
作者: ANGELA    時間: 2004-6-18 01:32:44

:em11:  :em11:  :em12:  :em12:
作者: 小魚兒    時間: 2004-6-18 18:39:15

司機玩野我都試過..
作者: simon_lhy    時間: 2004-6-19 10:53:46

88F和88G的承辦商都是"葵青聯運"。其服務非常差勁,我經常乘坐該小巴公司的88A和88F路Z貝麂荍琲甄穢~,有多次亦曾飛站,如果各位街坊要在中途站上車便要留意了!
大家如果在小巴留意一下,會見到一張標貼"意見/投訴......:24211389"
作者: YY and KC    時間: 2004-6-21 11:15:43

我尋日晏晝由青衣機鐵站返藍澄 足足用左廿幾分鐘 真係愈坐愈火滾.......... :evil:
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-6-21 12:52:36     標題: Re: 今日放工坐88F返竟然三分鐘返到來

[quote:8661ddcee1="dick&queenie"]三分四十秒返來樓下。
如果係就happy死了 :em04:  :em04:[/quote]

連幾多秒你都數到.........你係"勁"......... :em11:  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2