藍澄灣業主社群

標題: 我們的安全真係..... [打印本頁]

作者: 我是誰    時間: 2004-6-17 00:09:34     標題: 我們的安全真係.....

今日經過Tower 3 2/F 時,發現door 比人用垃圾筒塞住,變成長開。更過份係Tower 3 個password 比人寫低係密碼鎖下面的牆身... :em13:
已第一時間話比Tower 3 何生知(因我正前往執漏處),但一小時後password 依然存在...

我唔知其它Tower 有否一樣的問題 :evil:
作者: FireFire    時間: 2004-6-17 00:12:54

有冇攪錯~~~應該換密碼啦.......... :evil:
作者: 我是誰    時間: 2004-6-17 00:25:16

我懐疑係保X D工人寫低費事記 :em18:
作者: FireFire    時間: 2004-6-17 00:31:22

[quote:3186698f41="我是誰"]我疑係保X D工人寫低費事記 :em18:[/quote]
D人已經冇鬼用...而家仲要冇腦............. :twisted:
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-6-17 02:10:30

所以話........比唔比管理費都一樣咁點解要交??
作者: turbowing    時間: 2004-6-17 09:24:44

第三座真係.....
作者: dick queenie    時間: 2004-6-17 09:31:04

上次我就係經過見到
三座個管理員食卡樂B
有時經過仲見其中一個講手提電話,講到哈哈大笑款。
上次我搬入來時,L1個阿叔仲串串下,以為自己comander老點我地。
成個管理處除左gary 之外,冇個似人........正仆X!!!
作者: CJ    時間: 2004-6-17 12:52:11

三座個管理員食卡樂B

咁點解我打電話成日冇人聽...
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-17 14:00:18

唔x係呀..
作者: Solskjaer    時間: 2004-6-18 02:27:44

[quote:346d2a334c="dick&queenie"]上次我就係經過見到
三座個管理員食卡樂B
上次我搬入來時,L1個阿叔仲串串下,以為自己comander老點我地。
成個管理處除左gary 之外,冇個似人........正仆X!!![/quote]
無咁誇呀我又見到D保安哥哥唔係咁差我地2 座有個好好口架喎.
作者: stephenyeong    時間: 2004-6-18 09:52:01

D 工人根本不應在2/f 出入. :twisted:

始終都是執漏的進度太慢,2 個月來都未做完,至今還有太多非住客出入.
作者: saml    時間: 2004-6-18 10:21:59

六座的管理員也不錯哦。
作者: dracula    時間: 2004-6-18 21:47:46

[quote:73ef5bc278="藍澄小王子"]所以話........比唔比管理費都一樣咁點解要交??[/quote]

交管理費o黎搵個人聽我地發牢騷 & 出入有人同你笑下
作者: Wilkins    時間: 2004-6-19 08:08:21

how come ??? I will not pay management fee until they urge me... BUT the lumsum maybe so HUGE... :em09:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2