藍澄灣業主社群

標題: 好似搬左入地盤住咁 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2004-6-9 12:44:15     標題: 好似搬左入地盤住咁

自從入左去住之後,
出入好唔方便,地方污joe到咩咁,工人出出入入。
部電梯成日有泥沙。四周圍唔係鑽野就仆野,李老闆你話。
邊有屋苑咁架?收樓就要住人啦!!而家先去整咁~~~污煙帳氣。
作者: Teresa and Fai    時間: 2004-6-9 12:56:44

咁又唔怪得亞李老闆..........因為好多街坊都要裝修...........忍一忍吧!!!!!!!!
作者: FireFire    時間: 2004-6-9 13:22:08

我番一番去整野都忍受唔到d噪音.....
作者: kyu    時間: 2004-6-9 14:23:05

如果交樓質量鬲 執漏快 (兩星期完成 而不是六星期的話) 大家可以提早裝修 情況會比現在好好多.
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-6-9 14:36:55

都係李老闆啦....
作者: stephenyeong    時間: 2004-6-9 14:50:35

因為大家都是賣樓花 所以一定同時收樓.
加上用了近兩個月fix defect 所以.....
至少要到八月才會好些.
作者: diedsee    時間: 2004-6-9 15:57:54

[quote:e5409b2444="stephenyeong"]因為大家都是賣樓花 所以一定同時收樓.
加上用了近兩個月fix defect 所以.....
至少要到八月才會好些.[/quote]
咁我都係順延搬入RC ge日字lu..............
作者: John and Esther    時間: 2004-6-10 16:59:07

hope it will better very soon!
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-6-10 22:35:21

忍吓啦 李老闆吖 :em13:
作者: saml    時間: 2004-6-15 11:09:47

但係我為左慳番舊居的租,我都係咁搬入法住,但係都可以接受啦。
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-6-16 01:52:22

放鬆d 啦夜晚訓覺都唔會有人開工架啦
不過火生就真係會辛苦d 要輪斑....我都就黎會搬入去.都係忍一忍啦
作者: FireFire    時間: 2004-6-16 02:02:39

[quote:553ad09999="藍澄小王子"]放鬆d 啦夜晚訓覺都唔會有人開工架啦
不過火生就真係會辛苦d 要輪斑....我都就黎會搬入去.都係忍一忍啦[/quote]
如果放工......都係番舊居訓隱陣d............... :
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-6-16 02:30:09

我七月放大假 可能日日周圍探險(好多地方都無行過) 當然仲有訓到王朝八冕...諗起會比人嘈醒就認真頭痕......不過希望大家快d 攪掂間屋咁大家就有安樂窩.

仲有 個泳池幾時開??有無人知??

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2